SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 586
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Понеже от известно време с Галчето си говорим за Дийн и какво бих (ме) му направила (ли), а и както сте тръгнали със стихове, пускам тук едно, което отразява до голяма степен моята същност.

Един обичам - той ме изоставя,
Друг мен обича - аз съм отегчена,
Измъчва ме един, но аз не стена,
Измъчвам друг, а той ме обожава.

Студен брилянт обичам до забрава,
за друг блестя като брилянт студена.
Лукаво от един съм победена,
към друг пък аз самата съм лукава.

Накажа първия - от скръб умирам,
помоля втория - честта си губя,
и тъй и инак аз съм все нещастна.

Тогава изход по-добър намирам:
към онзи, който ми е чужд, съм груба,
напускам този, който в скръб ме тласка.

# 61
  • # супернатурална #
Да обобщя  Laughing
Не е изключено и на Дийн да му се случи случка  Joy

# 62
Галче,
Обобщението на поста Сити ли е Crazy ?! Явно твърде много са ме щипали днес ooooh! .

Вас двете отдааавна ви броя за ненаситници, ник'ви (кандидат)-градинарки Naughty .

# 63
  • гр. София
Вас двете отдааавна ви броя за ненаситници, ник'ви (кандидат)-градинарки Naughty .

А в ситуация, при която на първо място е Сам, а на второто първо място Дийн пак ли са ненаситници?  Rolling Eyes
Че съм малко не на "ти" с терминологията, та да ми обЯсниш, ако може  Laughing

Иначе стихчето много ми харесва!

# 64
Според мен - да. Няма на първо място, на второ място: дадена почитателка трябва да харесва само единия брат Уинчестър, за да се зачисли към истинските Градинарки или Мараканки, щом харесва-харесва и двамата - бум! Ненаситница. Разбирам само да погледне Диййн одобрително - може да се случи, затова са и преходните катеории -, тогава би запазила вече кандидат-градинарската си чест, но специално Галчето и Сити биха го отнесли като пиляк помодор. Помниш ли летищните неволи Joy ?

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:21 от Impala

# 65
  • гр. София
Ох, сложно нещо са тези класификации. Дорбе, че съм Чък, та ми е лесно  Laughing

Хаха, летищните неволи  Joy Joy Joy
Тогава Бела смота разговорника в джоба и тихомълком занесе стройното си тяло на йогист към Париж с прекачване в Полша  Joy Joy Joy

Тъй е то, двама докато се разберат, третият отмъква....каквото там има да се отмъкне  Mr. Green

# 66
Ама ние гледаме Дийн одобрително, Аморе мио, нищо повече.
Аз така искам да си сложа "мотика" при името, но нещо ме спира Joy

Едит: Верно, на летището се издадохме. Галче, край, пиши ни бегали...
Едит №2: Розе, тя сви разговорника. Вече купих друг Laughing

# 67
Ох, сложно нещо са тези класификации. Дорбе, че съм Чък, та ми е лесно  Laughing
О, да! Ние пращаме, с определени надежди Wink , подаръци за Свети Валентин, а ти седиш при момчетата и кротко си записваш. Ех!

Тъй е то, двама докато се разберат, третият отмъква....каквото там има да се отмъкне  Mr. Green
Ммм, дааа... А аз гепих командосите. Прекрасни времена от тогава, бурни, изпълващи...

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:22 от Impala

# 68
  • гр. София

Ей те това искам да го видя на живо като как точно ще изглежда! Апокалиптична мотика!  Shocked Сигурно като копне и оставя кратери... Уаааау! Ей ся вече оправихме земеделието!  Joy

# 69
  • В средата на времето

Това като го прочета и все се сещам за песента на Ъпсурт "Мрън Мрън"  Grinning  "Лека полека се миксираме аморе мио,
много готино ама не е много диво" Wink

# 70

Ей те това искам да го видя на живо като как точно ще изглежда! Апокалиптична мотика!  Shocked Сигурно като копне и оставя кратери... Уаааау! Ей ся вече оправихме земеделието!  Joy
Не знам как да го направя дори Joy ще си остана с едното желание хахах
Изи, много готино. А това ме убива - "субтитрите са на диалект, както пеят!" Joy

# 71

В двора на манастира тъмнееше. Ниските сиви облаци се опитваха да затиснат земята в задушаваща прегръдка. Валеше ситен хладен дъждец. В ъглите на каменния зид се криеха сиви сенки. На един от голите клони на вековния дъб беше кацнал гарван. Мокър и неподвижен като каменна фигура. Дъждът явно не го смущаваше. От време на време отваряше тъмната си човка и от нея се разнасяше хриплив протяжен грак, разкъсваш тишината, паднала над светата обител.
Привечер, когато мракът се разпростря навсякъде, една малка дървена врата се отвори с тихо скрибуцане, а след това отново се затвори. Мъждукаща светлинка, идваща от вътрешността, лизна плочите в двора за миг и те лъснаха, мокри от дъжда.
През двора със забързана крачка премина дребна фигура, наметната с тъмнокафяв плащ с качулка и потъна в сумрачната ниша на една от отсрещните стени.
- Намерихте ли книгата, братко? – попита приглушен, но твърд глас.
- Изчезнала е – отвърна плахо фигурката с кафявата наметка.
Звучна плесница прокънтя в сводестото пространство.

...
- Как можахте да го позволите ... ???- каза ядосано гласа. Искаше му се да закреЩи, те бяха мухльовци, тълпа глупави отчета които не можеха да опазят една книга. Вярно, че и тя не бе ПРОСТО една книга. Това бе КНИГАТА ... - Сега вие Ще отговаряте пред НЕГО. Не ми се мисли какво ви чака, когато рабере, че сте Я изгубили.
Няколко века по късно ...
- Carry on my wayward son ... There'll be peace when you are done ... Lay your weary head to rest ...Don't you cry no more ...  - Дийн припяваше колкото му глас държи, докато Сам преглеждаше телефона си за съобЩения от Боби. Слънцето точно се показваше из зад хълмовете и галеше нежно върховете на дърветата. Сам се загледа в него и се опита да се наслади максимално на красотата му.
- Дийн .... Диииййн ... Дииииииииииииийййййййн - опита се да надвика музиката Сам.
- Каквоооо ?- На лицето му блесна очарователна усмивка. Дийн истински се забавляваше ... Не се бе чувствал толкова жив от месеци.

Ама ние гледаме Дийн одобрително, Аморе мио, нищо повече.

И от време на време проточвате и някоя удобрителна слюнка ...  Joy Joy Joy знаем ви вас  Mr. Green

Розе, Импалка обичам ви  Hug ... накарахте ме да се смея от сърце. Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 23:21 от bichito

# 72
  • # супернатурална #

Това?  Rolling Eyes

Сега, да поразсъждаваме. Тръгвам от там до където искам да стигна-до края, но душата/душите в Градините на рая.  Mr. Green Или поне в предверието.

Нищо против да се определя като ненаситна, това отговаря на моята душевност. НО! Не мога да кажа, че харесвам и двамата еднакво, ако съм "ненаситна" ще ми е съвестно за Дийн, че го пренебрегвам. Т.е, няма да си изпълнявам акуратно задълженията и към двамата. харесвам Сам много повече, но какво да направя, че в повечето случаи върви в комплект с Дийн  Laughing
Оставете ни със Ситито на завет/течение в предверието, ще въздъхнем чат-пат по някоя Дийнова снимка, а Градинаря ще ни накаже ...като не ни накаже  Laughing

# 73
Ей те това искам да го видя на живо като как точно ще изглежда! Апокалиптична мотика!  Shocked Сигурно като копне и оставя кратери... Уаааау! Ей ся вече оправихме земеделието!  Joy
Помня и една количка, която бе забелязана за последно в полетата близо до Пазарджик Joy .

Amore,
Не мога да преценя дали наистина искаш да си промениш ника, но ако някога поискаш, дивата половина от нашия микс, т.е. аз bowuu , ще ти обясня как става това.

Галче,
Разбира се. Всеки има право да се самоопредели, но аз чета, и междy редовете чета... И когато съм между братята пак чета. По-горните са моето виждане за нещата, но може и да не виждам добре през косата на Сам.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:25 от Impala

# 74
Помня и една количка, която бе забелязана за последно в полетата близо до Пазарджик Joy .
Amore,
Не мога да преценя дали наистина искаш да си промениш ника, но ако някога поискаш, дивата половина от нашия микс, т.е. аз - наистина съм доста дива Peace - ще ти обясня как става това.
Ооооо, количката, изведнъж си спомних как го катурнах в нея, о, да...
Аморе, и аз не мога да преценя дали искам, там е работата Joy Но ми е върло любопитно как става...
Поздрав!

Общи условия

Активация на акаунт