SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 534
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • # супернатурална #
И когато съм между братята пак чета.

М-хъ  Grinning

# 76
 Laughing Ей ама каква поезия сте напускали  Laughing
Благодаря на всички за пожеланията (за рожденника) Hug HugКато му казах че от форума му честитят не можа да повярва,чак идва да проверява  Grinning,много се зарадва,затова ви черпи  Simple Smile

И по един букет за всяка от вас  по повод 8 март Grinning

Също пожелава да има още толкова сезони на SPN,да ни радват красавците  Grinning (апък аз викам да стане като Дързост и красота  Laughing Laughing)

emichka84 Искам,искам  Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 16:58 от Mother 0f All

# 77
  • # супернатурална #
Опитах се да прочета Фнимателно откъсите на Би и Розето, та, евентуално, да драсна и аз нещо, но след като вместо това

Слънцето точно се показваше из зад хълмовете и галеше нежно върховете на дърветата.

прочетох ГАЛЕШЕ НЕЖНО ВРАТОВЕТЕ НА ДВАМАТА   ooooh! се отказах от каквито и да са размисли. Мамче, благодаря, ще си си сипя довечера.  Laughing

# 78
Хм...

аз не знаех, че ненаситниците трябва да харесват двамата братя по равно...

как ги харесвам аз ли...

ами ту единия повече, ту другия...

зависи от деня, от фазата на луната, от четна или нечетна е датата, от това дали съм спала на ляво или на дясно....

наистина съм на периоди една-две седмици харесвам повече единия, една-две седмици другия....

да питам другите ненаситници - вие по равно ли ги харесвате? по равно като искате всеки един от двамата или направо искате двамата наведнъж

Искам да ви издам тайна... с Имплачето ще купуваме кости от полусветец или каквото там беше точно...

тя иска да се пренася в реалността на братята, а аз мисля нахално да й се натреса...

кръвта от агне е заредена, остават само костите....

# 79
Галче, слънце Wink ,

Дай ми 20-ина минути да си облека ленените дрехи за сафари, да взема тефтера и въглена, и ще ти спретна една, надявам се обоснована, класификация на почитателските щения.

PS. Ние докато се обясняваме, Bella Hug има нов, туширащ подпис. Докато ние това-онова, те нея това-онова. Честит, мила, много ти отива Peace .

PPS. Kaк можа да издадеш най-важната съставка?! Сега като я изкупят 'сичката дИфицитна стока ooooh! ?!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:28 от Impala

# 80
Ох, момичета, ще ме уморите от смях!   Joy То поезия, то неща... радва се измъзналата ми душица.

Бела, Импалка, покрай вас ще почна да следя новините и да чакам за репортаж как мистериозна дама и черна кола са задигнали мощи от някой манастир с неизвестна цел  Laughing

Относно ненаситничеството мога да цитирам само стария виц за дядо поп:
Ракия или вино? И бира, чадо. В случая, и Кас.  Crazy

Маме, ще ти пиша довечера, че сега ме зове детската градина

# 81
Eто моята класификация. Тя е мое лично виждане, с което не ангажирам никого.

Градинарки или Мараканки – ултраси: Сам, респ. Диййн, е тяхното единствено слънце, любов и обект на желание. Точно както в реалния живот, чувствата към брат му са на уважение и симпатия. Снимките на двамата са в съотношение 100:1, като не броим общите снимки, които възприемат като семейни.

Кандидат-мотики и Кокетки-мажоретки (понятията са дело на видната ми колежка Г.Краули): неориентирана, преходна категория – хем им се иска, хем не им стиска. Обичат истински единия брат, но въздишат повече или по-малко тайно и по-другия. Но! знаят, че това не е редно и си остават с помислите и желанията. Снимките на двамата са в съотношение 25:1, като не броим общите снимки, които понякога гледат с премрежен поглед.

Ненаситници – харесват и обичат и двамата братя Уинчестър, и си го признават. Не е важно дали поравно или не. На въпроса ‘Би ли *** Сам или Диййн?’ отговарят ентусиазирано: ‘Колко пъти мога да повторя редуването?’ Снимките на двамата са в различно съотношение, като общите снимки винаги са повод за въздишки, потискани от все още здравия разум.

Ултра-Ненаситници: клиничен случай – не могат да изберат между Диййн и Сам по никакъв начин и под никакъв натиск, особено под малко над 200-килограмовото общо тегло на телата им. Някакси успяват да игнорират неоспоримия факт, че са братя и ги желаят и двамата едновременно. На ‘Това е извратено! Ние сме братя!’ отговарят: ‘Да, Диййн, така е, но не аз имах нужда от по-дълга риза или шлифер, когато заигра кожения колан на Импала.’ Паралелната реалност, в която се развива действието на тази сцена, е единствената възможна за тях*. Снимките на двамата са в съотношение 50:50, като общите снимки са повод за падане възнак и продължително замечтаване/спомняне.

* Някой да има свободни останки от светец? Ей така, просто питам Whistling .

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 02:28 от Impala

# 82
Някой да има свободни останки от светец? Ей така, просто питам Whistling .

Не, ама може да се уреди,ако Apocalyptic метне една мотика насам  Laughing

Като се замисля може от Градинарка да мина към Ненаситница  Whistling

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 18:11 от Mother 0f All

# 83
  • София
хихихих Импалка много добро описание...само горкото Каси не го видях никъде в съотношенията Simple Smile
аз си оставам форевър в категория първа.

# 84
Аз честно казано, клоня от ненаситница към ултраненаситница Simple Smile

Импалка,
 съставките са уредени, откраднах каквото ни трябваше от частната колекция на един археолог...

така че бъди готова, ще дойда да те взема след около час, приготвяй каквото ти трябва за алтернативната вселена и тръгваме...

момичета, там също има Нет, така че ще пишем от компютъра на Самито

отивам да събирам багажа

П.С. а подписа сама си го направих Simple Smile ама е точно като за мен нали ?

# 85
Аngel,
Основната "битка" в продължение на първите три сезона, а и след това, беше за братята, но, разбира се, колко му е да се добавят и Кас и Краули и татко Джон и Боби, и още много други любими персонажи.
Остaвям настрана Дженсън и Джаред, защото няма начин да класифицирам всички варианти Crazy .

Bella,
Супер! Аз нямам много багаж: черни кожени дрехи, ботуши, разни аксесоари Whistling .
PS. Ще си призная нещо: не харесвах особено Бела, защото навреди на момчетата ми и то не веднъж, но заради теб отношението ми към нея започна да се стопля Shocked .

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 01:41 от Impala

# 86
Импалко, Аморе, чудесни категории...
Аз пък честно казано нямам идея към коя от тях принадлежа и към кого клоня.
Напоследък много взех да се заглеждам по Дийн, особено в комплект с брат му... направо скачам от воле, хоооп! Въобще в този ред на мисли не бива и да си помислям за думата "мотика" Rolling Eyes Чакам или да ми мине, или да захапя здраво...

Белс, супер-дупер подпис. Обаче ти ми обеща нещо, пък се измъкваш точно като Бела от заведението,  егати... Twisted Evil

Маме, не разбрах защо ти е да мятам мотика, но ти сигурно после ще ми обясниш, нали?
А сега... зоват ме домакински свЯти задължения. Доскоро, обични...

# 87
Apocalyptic да мога да копна за останките на светеца  Crazy Ти за какви мотики говориш аз за какви...  Mr. Green

# 88
Чакам или да ми мине, или да захапя здраво...
А не, без хапане - боли. Питай Галчето какво и как Mr. Green .

Ох, Маме, докато намеря с какво да благодаря на съпруга ти за почерпката ooooh! . Избрах това, т.е. теб Crazy – надявам се да му хареса Wink , а ти да не ми напукаш гумите Rolling Eyes .

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 18:54 от Impala

# 89
Благодари  Laughing каза щял да я скъса  Joy
А на тебе не бих могла нивга и драскотина да ти направя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт