SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Честито, честито, честито и от мен Много щастлива да те прави щерката и само хубави мигове!

Вижте аз на какво попаднах в Twitter: госпожата официално си е сменила IMDB името http://www.imdb.com/name/nm1566486/

# 196
Вижте аз на какво попаднах в Twitter: госпожата официално си е сменила IMDB името http://www.imdb.com/name/nm1566486/

ей, много странно... онзи ден я гледах в IMDB и се чудих защо е със старата си фамилия...

и тя взе, че си смени името... може би Данийл ми чете мислите...

олеле горката, как ли приема горещите ми мисли за съпруга й Simple Smile

# 197
Галче, мило, Hug Hug Hug
Честит троен празник (вярно съдбата ти е да са винаги по много разните работи Mr. Green )! Да ти е жива, здрава, много весела и щастлива малката мотичка (чудесен избор на брат, уважавам Peace ). Желая ти и още много (палави Wink ) години в темата.

[...] олеле горката, как ли приема горещите ми мисли за съпруга й Simple Smile
С усмивка Twisted Evil .

PS. Bella,
Много ми харесаха подаръците за Галчето и дъщеря. Е, втория повече, но описанието им е много точно и оригинално.

# 198
  • гр. София
С усмивка Twisted Evil .

...както казва Стайнбек, в усмивката на тигъра няма нищо весело...
 Laughing

# 199
Галче, честити ти празници!  Hug Да ти е жива и здрава малката сладурка, много да ви радва и да запази добрия си вкус за мъже и като порасне (та да ти доведе някой хубав зет  Wink)

Нямам думи за прекрасната торта, само гладни очи и поцадени лиги.

Мока, да й е честита на госпожата официалната смяна на името.

# 200
С усмивка Twisted Evil .

Laughing
хахахахаха, нали! Ако може ще ни хапне за закуска, г-жа Екълс! Simple Smile Аз съм щастливка, г-жа Колинс изглежда много спокойна и уравновесена жена, ама знае ли се  newsm78

# 201
  • гр. София
Мирка, ама г-жа Колинс какво общо има с Кастиел  Wink

# 202
Мирка, ама г-жа Колинс какво общо има с Кастиел  Wink
вярно е, че няма общо, ама ако беше надникнала в последният ми сън с Миша, сигурно ще хване някоя резачка и ще ми се усмихва по тигърски  Laughing Laughing Laughing

# 203
По-скоро ще му резне на него крилцата, за да не прескача в чужди сънища  Joy

# 204
  • гр. София

И ръка в ръка преплели
стиснали до болка всички пръсти
на чаршафите-сатенени и бели
да покажем колко сме чевръсти

Понеже много обичам красиви ръце, и мъжки, и женски, та се сетих....много ли ще е нахално, ако постна едно стихче  Embarassed

# 205

И ръка в ръка преплели
стиснали до болка всички пръсти
на чаршафите-сатенени и бели
да покажем колко сме чевръсти

Понеже много обичам красиви ръце, и мъжки, и женски, та се сетих....много ли ще е нахално, ако постна едно стихче  Embarassed
моля те, поствай, чакам с нетърпение  Hug Hug Hug

# 206
Мда, истината е, че г-жа Екълс има значителни шансове да се докопа до нещо като Диййн Laughing . Значи, Дженсън слиза от мен Mr. Green , отмята плаща от австралийско не-знам-какво-си, поглежда я изпод вежди, снишава глас и й заповядва: ‘NOW!’ И така. Ако си позатвори очите – а тя неминуемо ще – усещането за Диййн й е сигурно. Ех Crazy !

Розе, Hug
Давай!

# 207
  • # супернатурална #
Благодаря мили мои обични  Hug

Белс, от кендитата примирено си взимам анимационното, знам си кое от двете ще избере дзвера, даже ще ми пробута Дийн за компенсация (нещо като Инчето  Laughing)

С усмивка Twisted Evil .

Joy Joy Joy

Импалко, най после разкрих загадката защо в последно време си по-благосклонна към Дженсън. Мижиш,а?

Мирка, твоята госпожа най-малко я мисли, говори се, че е склонна да споделя Whistling
 Laughing

Ръка  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 12:41 от Г. Краули

# 208
Ми, примирих се – скоро ще станат шест години откакто Дженсън се навърта покрай мен. Даже пуска ръце, подпира се, полягва и се пъха. Какво да го правя – амор Whistling . Пък Джаред краде части от мен ooooh! .

Е добре де, точно този кадър ли намери?!

# 209
  • # супернатурална #
Ех, ама си като енциклопедия, значи! Така се надявах да не познаеш, ама нъц! Утехата е, че я надживяхме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт