SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • # супернатурална #
Не разбрах шнеле ли е гифчето или е изглеждало шнеле по някое време? Понеже на мен ми е добре, а не съм коригирала нищо Rolling Eyes .

Шнеле, жипку, башка идеалише. Помитащо Сами  Heart Eyes

Галче, нали  щеше да делиш, егати Twisted Evil

Щях.  Blush Ама...Едно е да искаш, второ да можеш, трето и четвърто да го направиш. Откакто Го  Joy глътнах, тогава се сетих Rolling Eyes

Яя, Мамчето най-добре знае как да ни прати по леглата  Grinning

# 181
Охххх, докато ви изчета и то станало време за лягане(с кого, изберете сами). Направо ме убихте от смях с тази поезия, направо сте върха. Ако може и ощееее, моля ви. Ставам ви фенка  Grinning Hug.
А по въпроса с категоризирането съм твърдо ултра ненаситница, няма как...
А това е за приспиване, ако можете да заспите  Grinning

И ако не е много нахално, ще може ли някой да ми каже как се правят гифчета   Praynig Blush

# 182
СПОЙЛЕРИИИИИ! (Всичко до края на сезона: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-episod … oilers-39632.aspx)

Ако любопитството гризе и вас, както ме гризе мен, сигурно ще ме разберете защо не мога да се сдържа да не го прочета.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 00:43 от Dana_Scully

# 183
До колкото мога да разбера,виждам че тази сезон няма да се изясни историята с майката и няма да има нищо за войната в Рая  newsm78

# 184
6x 20    ....... отивам да се контя от сега

Дейна благодаря за спойлерите
Айде лека Уинчестърска от мен

# 185
Цяла вечер ту ми се скапва нета, ту ми спира тока, най- накрая успях да надникна и ми омекнаха коленцата... хубави снимчици сте напускали, ще сънувам сладки сънища.  Twisted Evil A пък за пълен разкош си гледам първия сезон на "24" и Миша в кожени дрехи и с тъмни очила.  Whistling
...боже, колко красиви мъже има по тоя свят, боже....

# 186
...боже, колко красиви мъже има по тоя свят, боже....

Нали,нали Grinning направо така  #Crazy да ти станат очите  Laughing

# 187
  • # супернатурална #
Добро утро!
Айде да ви метна една почерпушка за днешния ми троен празник!

Седми рожден ден на щерката, по-известна тук като Трета главна мотика  Grinning

Една година с вас  - много весела, приятна и мога да кажа щастлива година с моето виртуално семейство  Hug

И нещо като имен ден, който не отбелязвам кой знае как, защото преди седем години на днешния ден получих най-прекрасния подарък, който някой някога може да си пожелае  Heart Eyes

# 188
Галееее съкровиЩе  Hug Hug Hug
Да ти е жива и здрава Щерката, да има най Щастливото детство, да носи гордост на мама и тати, и да бъде много, много "палава"

А ти  Hug  да имаше оЩе много по толкова супернатурални години и все така да ни радваш с личноста си и творчеството си   bouquet  bouquet  bouquet

цък

Тортата ти е Убиец (ох, прияде ми се  Shocked)

# 189
Гале, да ти е живо и здраво и името, и най-прекрасното 7-годишно подаръче Heart Eyes  bouquet Много да те обича и много радост да ти носи Hug

# 190
Галче, честит празник на дъщеричката. Пожелавам й безоблачно детство.

# 191
  • гр. София
Галче, честити празници и най-вече рожденият ден на момиченцето ти! Да ти е живо и здраво, да слуша (но не повече от необходимото) и да расте щастливо и обичано!   bouquet

# 192
Гале да ти е жива и здрава рожденничката! Много весел и усмихнат празник ви желая!  Hug

Дейна благодаря за спойлерите, прилежно ги прочетох. Очевидно този сезон ще е така-мешана салата Simple Smile
Но как се израдвах на 6X20, бях изгубила надежда  Hug

Пожелавам ви свръх-натурално-активен /последните две думички -като от реклма на на Активия  hahaha/ ден!

О и толкова хубави мъже сте напускали, но сте забравили един...дъ пърфект уан!

И все пак, от 2 сезона се нищи тази война в Рая и така нищо не дадоха, дали си го пазят за 7ми сезон, незнам, ама все пак поне малко да бяха ни показали Sad

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:33 от Mupka

# 193
Честит рожден ден на малката принцеса!!!!

Специално за нея, ето един принц (разбойник) Simple Smile

И на мама честито!!!

За нея пък един разбойник (принц).

Те двамата, както вече отбелязахме, си прилачат малко Simple Smile

# 194
 Галинче, от сърце ти желая да си много щастлива майка на едно чудесно и здраво момиченце  Hug  Хе хе Белс добре ви е наредила, биваше и по едно кенди за резерв  Grinning  Розовата торта е разкошотия, така лакомо я изяждам с очи ммммммммм  леле, че и перли имала

Аз все още не съм гледала последната серия. Кътам си я  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт