SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 553
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
От епизода с Мег ли беше това, не мога да се сетя, онзи с плашилото?
Точно от него, когато седеше на автобусната спирка и Дийн му се обади и нещо му се четкаше и Сами се усмихна Heart Eyes

# 166
Галче, Hug
Сглобих ти едно гифче с бойно Сами. Надявам се да ти хареса.

# 167
Точно от него, когато седеше на автобусната спирка и Дийн му се обади и нещо му се четкаше и Сами се усмихна Heart Eyes
  love001

Импалка, много бързо това гифче за Галчето, направо ми се зави свят Crazy Laughing

# 168
  • # супернатурална #
Ммм, бойно Сами-тре биен, боку мерси

Но дали може наистина малко да поволиш, щото и аз като Стичето, а и доста го погледах  Laughing

# 169
Ех, много хубав епизод...

отивам да си го гледам пак

ето и мен едно гифче от същия епизод

# 170
Ох, къде е гифчето, умирам от любопитство?
Стиче, точно да ти отговоря и Фейчето, ест, ме изпреварила. Само че на мен тва ми се вижда като няква антилопа, простете. Е все пак съм очила и явно недовиждам  Joy
И да, гифчето, онова с телефона, е от Scarecrow, нали се разделиха за малко там (слава богу за малко наистина Grinning)

Галче, нали  щеше да делиш, егати Twisted Evil

Едит: Гифчето на Импалка е не тре биен, а направо вери гуд (сега се вижда Grinning)
Белс, много готина серия, нали, има мнооого материал.
Оффф едит №2: Верно е кучка на фанелката, ква антилопа съм видяла, нЕмам идея...

# 171
Е, Инче, всичко е благодарение на теб. Ти ме научи!!!!!

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Мацки всеки да си избира на кой стол иска да сяда

# 172

Ама тия столове са празни, как да седнем?! Joy

# 173
Само че на мен тва ми се вижда като няква антилопа, простете. Е все пак съм очила и явно недовиждам  Joy
...
Оффф едит №2: Верно е кучка на фанелката, ква антилопа съм видяла, нЕмам идея...[/b]
E, Инче, пак като не ти се е привидяла алпака Joy

# 174

Ама тия столове са празни, как да седнем?! Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодарение на Инчето  Hug направих няколко гифа,може да са малко зле,но за напред ще се упражнявам  Whistling

А сега Инче бързо казвай с какво да те почерпя  Thinking

# 175
Аз сядам на мое ляво (за столчетата имам предвид) (май все пак ще си впиша мотиката Joy), но ако все пак Той е седнал там.

По отношение на благодарностите към мен - Бела, Майко и останалите, искам да вметна, че не съм аз за хвалене, а Фейчето, която, след като близо година и малко може би тормозих, ме научи как да правя гифчета и сподели нещата. Така че всички целуФки и благодарности са за нея.  Аз съм просто месинджър Joy

Маме, мож да ме почерпиш с нещо Самско. само че ще го видя утре. Сега госпожа Инчето се отправя към покоите си. Гуд найт, дами.

# 176
Не разбрах шнеле ли е гифчето или е изглеждало шнеле по някое време? Понеже на мен ми е добре, а не съм коригирала нищо Rolling Eyes .

# 177
Лели Малииииии гледам заредили сте последните страници с гифовИ ... гут гут.

# 178
Инче, и какво аз се оказах Mother of all...gifs Joy
Честно казано, толкова ме е срам от времето, в което само ти обещавах да те науча, че чак не ми се ще да споменаваме моя скромен принос Embarassed Laughing Hug

# 179
В такъв случай благодарско и на двете ви   bouquet

Ауу Fairy сега се вгледах в гифа ти,че това е Фарго  Joy

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 23:24 от Mother 0f All

Общи условия

Активация на акаунт