SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Бела, много съм съгласна с теб, и избора на епизод одобрявам... и на мен ми е от любимите, всички са много хубави там. И физиономията на Кас в бардака никога не пропуска да ме разсмее. Laughing И аз ще си го пусна, щото давя мъката във вино, ама не  е достатъчно. В тоя ред на мисли-наздраве!

За кобилите, както се казва: save a horse-ride a cowboy! (or a Winchester в нашия случай)

# 271
  • # супернатурална #
Айде, и аз си пускам Free to Be, въпреки, че на преговора съм на втори сезон. Ако не заспя със слушалките на ушите, ще дойда да помрънкам за изрязаната сцена  Laughing

# 272
Aз съм подхванала първи сезон и си го карам лекичко, макар, че усещам, че няма да издържа месец /ден/ без да гледам Кас  Stop

Миша е туитнал най-милото и красиво съобщение на японски, към бедстващите :

в превод :

“Dear Japanese friends, I am so sorry about what happened in your country. I am sending you my love. I think the angels are watching you.”

„Мили Японски приятели, толкова съжелявам за случващото се със страната ви. Пращам ви любовта си. Мисля, че ангелите бдят над вас“

Момичета лека ви нощ, утре ще се става рано, някви задачки са ми на главата. Мисля да си пусна Френч Мистейк туморол Simple Smile цъки -

ПП- от тумбалалайката ми изпадна, тоя енохийски речник - Розе я кажи достоверен ли е? http://www.sacred-texts.com/pag/enoch1.txt

# 273

Laughing Laughing Laughing Мерси,ама нещо не се харесвам  Laughing

На мен си ми в топ 5 на жените в сериала  Laughing

За какви кобилки говориш

Буйни и полуобяздени (щото може и още  Mr. Green) А вече наистина не знам на какво да се радвам повече - на теб или на подписите ти  Heart Eyes

Интересно би било да си направим наистина едно топ 5 на жените, да видим кой кого харесва...

Може и за мъжете, ама там май местата отдавна са заети Simple Smile)) хихихихих

Галче, на Инчето подписит са върхът! ама тя е още по-готина....  Heart Eyes

хайде добро утро.... то вярно, че като няма серия, няма за какво човек да става рано... но все пак Simple Smile

ето Дийн ви е чакал тази нощ... ама никоя не е дошла

Хайде ставайтеееее!!!!

Освен това мисля, че е крайно време да се разберем за среща и всяка от вас да каже

# 274
Честит празник на днешните именици  Hug  Днес и моят мъж има повод, почерпете се за негово здраве  Simple Smile  И той фен на СПН, но е Дийн отбора.

На пръв поглед без да мисля - русото Руби и една от неконсумираните тръпки на Сами от серията с картината с кошмарното момиченце изкормвач бррр

# 275
Люска да ти е жив и здрав мъжото   bouquet

CW внимавай, милиони фенове следят решението ти, ако сгрешиш-горко ти!!!  Twisted Evil

# 276
Добър ден, девойки. Живи и здрави да са имениците.
Белс, само ме хвалиш, обаче нещо си се обрЪкала тука

ето Дийн ви е чакал тази нощ... ама никоя не е дошла

не виждаш ли русата коса дет се подава? Ми това съм аз бе Joy ма той не ми обърна особено много внимание, явно с Импалка сте го изтощили много Rolling Eyes Аз постоях, постоях, пък си тръгнах...За пореден път късметът бяга от мен Twisted Evil

Едит: един лек поздрав...

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 13:27 от Apocalyptic city

# 277
lili0909 Честит ти именник  Hug

Относно топ 5  Grinning Аз харесвах Бела.

# 278
  • # супернатурална #
Здрасти и чао от мен, поне до довечера  Laughing
Люс, да ти е жив и здрав именника, айде и за него нещо-моя фаворит сред жените

Преди време посрещнахме един мъжки фен в темата с такава класация, остана доволен, но после се покри. То след това жени не сме показвали  Mr. Green
Моите са 1. Жената в бяло 2. Демона с червеното потниче (от "Сън сити) 3. Черното Руби (Джен) 4. Докторката 5. Мамето/Бела

# 279
Ауу да жената в бяло и аз я аресвам  Laughing

И върколачката от 2 сезон

# 280
lili0909 , честито на мъжа ти!   bouquet
Мирка, не мисля че от CW имат death wish, че да спрат 7-ми сезон. След като за едноседмично забавяне на 12-ти епизон целия интернет крещеше , сигурно не искат да разберат какво ще им се случи ако спрат сериала изцяло...

За жените, и мен ме кефи Жената в бяло, също така Сара Блейк (от епизода с картината)

и Руби (въпреки че е госпожа Падалеки, не мога да си изкривя душата). А от всичките свалки на Дийн винаги Каси ми е харесвала най-много.

# 281
  • КиТ
Мани верно съм много заблудена,бе разбрах си грешката,ма що тъй си мислих и аз не знам ooooh!

Пламка, Hug
Щом не бъркаш Джаред и Дженсън всичко е наред.

Ха оставаше и да не ги различавам и нямаше въобще да съм за тая тема Crazy Joy Joy Joy Joy

Честито на всички именници и най-вече на мъжа на Лилито Hug Hug Hug Hug

Белла верно с тая тема няма да ти е скучно,особено през лятото така умея тея скици да ти развеселят деня,че няма на къде Hug Hug Hug,а  и гледайте други сериали кво само на карате Thinking,не бих устискала честно Crazy Joy Joy Joy Joy,ма за това са виновни едни пердушинести субекти Mr. Green
И още нещо вие срещите ги правите 2 в едно Crossing Arms,т.е и Здрача се намесва,па аз няма да мога да взема думата и ша ми е терсене,трябва да мога се изкажа Crazy Joy Joy Joy Joy

# 282
Вижте кой ще пише финалааааааа  Heart Eyes

Между предпоследният сценарий на Сара Гембъл и този за финала на сезона на Ерик Крипки, Свръхестествено просто ще ви вземе ума. Няма да видите откъде ви е дошло.

# 283
 Shocked Ухааааа! Е, разтрепераха ми се ръчичките, вече съвсем нямам търпение. Отивам да пия биричка в парка да си успокоя нервите.  Mr. Green

# 284
От случайно появяващите се... на мен също много ми харесаха жената в бяло, демонката с червеното потниче от Син Сити, докторката, дето безсрамно свали Самито, Върколачката...

и една дето беше Веритас, а в един друг епизод беше една мед сестра на рецепция

а иначе от по-главните

много харесвам Джо

русото Руби (много достоверно играеше актрисата)

Теса

Бела (най-вече като история, много интересен образ и добра игра от актрисата)

със сигурност забравям някого....

а иначе ще ви пиша друг път кои актриси изобщо не харесвам

но ми направи впечатление, че повечето такива третостепенни роли често използват едни и същи актьори за различни роли в различни серии

Общи условия

Активация на акаунт