SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Имаше и една демонка, от тия кръстопътните, дето беше много яка, но не знам коя точно. Ако не се лъжа е тая, дето Сами я уби  Thinking

# 286
Имаше и една демонка, от тия кръстопътните, дето беше много яка, но не знам коя точно. Ако не се лъжа е тая, дето Сами я уби  Thinking

О, да и тя. Аз си я харесах още първият път като я видях, после разбрах, че е била гадже на Джаред.

Дето няколко години бяха имали връзка и даже се бяха сгодили...

но после дойде Джен....

ИМПАЛА  за теб

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 21:17 от Bella

# 287
Здравейте!
Извинявам се, позагубих се от форума за известно време. Имам доста за четене, докато ви настигна и наваксам с информацията.

Изтървах и РД на Дженсън, а и торта бях приготвила... Ама се изложих и обърках дозата на боята. По план трябваше да стане с червени блатове, ама излязоха почти кафяви. Ето я : http://media.snimka.bg/8226/022706753.jpg?r=0 Поне беше вкусна де.

Галче, специално искам да ти споделя, че имах шанс да използвам познанията си по френски на няколко пъти  с истински французя.Flutter Crazy Ама никой от тях не беше достатъчно секси, за да му кажа "мерси боку" Mr. Green От приличие получаваха по едно кратко "мерси" и "оревоар". Laughing Обаче са много чаровни, наистина!

Спирам да спамя, отивам да чета. Страхотна е станала темата! Поздравления  bouquet

# 288
  • София
Ех, преди не правихме ли такова за жените в сериала Simple Smile

За мен място 1  е майката , абсолютно Simple Smile
2 - русото Руби.
3- жената в бяло...и други не са ми се заболи като образи...
аа и Ана...

# 289
Ето го моят женски топ 3:

Бела

Кейси - демонесата в Син Сити

Жената в бяло

# 290
Стич, много съм съгласна, Лорън ми е голяма любимка. Тази демонката дето сваляше Дийн я бях забравила, а Жената в бяло ви се чудя как я помните.

# 291
Жената в бяло ви се чудя как я помните.
Като изгледаш пилота 2-3-4-5 пъти няма как да не за запомниш Laughing

# 292
Белс много интересно инфо за Джаред и крайпътната демонка. И на мен тя ми беше много симпатична. Ама Джаред си пада очевидно по такъв тип -брюнетки с леко латино излъчване Simple Smile

За мен класацията е :

1. Младото маме Уинч- е няма такава сладурана - 

2.Русото Руби, което играеше по-добре според мен от Джен Simple Smile

3.Бела разбира се, страхотен акцент и много готина мацка Simple Smile

4.Теса

5.Джесика

6. И новата Мег, може би, защото единственна се докопа до Кас  Twisted Evil 

# 293
  • София
оо Теса -да, да Simple Smile
Русото Мег повече ме кефеше...

# 294
оо Теса -да, да Simple Smile
Русото Мег повече ме кефеше...
мен не, имаше нещо странно във физиономията и Simple Smile А и тая таен респект към черната Мег, че съблазни ангел за има няма два епизода Simple Smile

# 295
  • # супернатурална #

Като изгледаш пилота 2-3-4-5 пъти няма как да не за запомниш Laughing

Laughing Или това промо петдесетина  Mr. Green По-секси ми е дори от клипа в подписа. Трето сигурно ще е някое с бой  Laughing
И това е много горещо  Heart Eyes

Хе-хе, Сонче, да предположа ли какво беше основното, мусакичка?
Съжеле боку, че франсетата не са тре секси. Ама и на 2-3 бутилки шампан ли не са? Меер!

# 296
Тъй, изчетох темата Party Crazy
За класацията - 1. Бела, 2. Русото Руби, 3. Джо, 4. Сара и нататък се редят разните демонки, призрачки и т.н.

Уф, хептен ще изперкам с тез почивки Crossing Arms Сериозно се замислям да не гледам, а да изчакам да се събере всичко накуп.

Галче, аз шампан не обичам. Наблегнахме на други яденета, не мусака Mr. Green Обаче след втората маргарита франсетата стават тре бон, тре жоли и тре чаровни, и жо суи тре десоле, че бях с колеги   Twisted Evil иначе... Mr. Green ни съ знай знай ли съ ooooh! Blush Ама после на трезва глава не съжалявах де. Вярна си оставам на мъжо и виртуалните ми "момчета".

# 297

Добро утро в неделя!!!!

Белс много интересно инфо за Джаред и крайпътната демонка. И на мен тя ми беше много симпатична. Ама Джаред си пада очевидно по такъв тип -брюнетки с леко латино излъчване Simple Smile

значи аз ще се котирам много добре при него Simple Smile)))

Галче, това малко на слаш ми мяза, но иначе е супер!!!!

по повод слаша, бяха пуснали в тмбрл

ето тази снимка с този коментар

"Looks like the screen caps of a romantic movie. Jared just saw Jensen and it’s love at first sight"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Много са ми смешни като почнат да ги измислят такива.
[/color][/b]

# 298
  • # супернатурална #
Добро утро!

Белс, мяза- не мяза, красотата си е красота  Grinning

# 299
Добро утро  Hug

Снощи гледах 1X17 "Hell house"  и се спуках от смях, няма такъв епизод-класика Simple Smile Oбожавам ги точно такива каквито са в тази серия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт