SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Аааа какво красиво утро с толкова красота  Simple Smile  Мирка, завтаряш или затретваш ?  Сонче, радвам се, че имаш време за темата вече. Нямам против слаш-а, по прнцип, любов като любов, но в случая с персонажите е някак  греховно  Joy  и  щото са и големи мъжкари брррр  Като ги гледам и ме напушва на смях. Обаче повечето не са сътворени с цел комичен ефект, предполагам  Grinning  Но спор няма -  Сам и Дийн и в слаша да ги туриш, резултатът е  гарантирано красив  Peace

Благодаря ви за пожеланията относно мъжо  Simple Smile

# 301
Добър ден  Hug

Сега кото си направихме топ 5 мацка,дайте да си направим и топ 5 ангел,демон(не че не се знае кой ще е фаворита  Simple Smile ) Crazy

# 302
Mother off All, откраднах го това за тапет!  Mr. Green

# 303
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Кради на воля  Laughing

# 304
  • КиТ
Сонче много хубава торта  eat

Жената в бяло ви се чудя как я помните.
Като изгледаш пилота 2-3-4-5 пъти няма как да не за запомниш Laughing

И аз това се чудих,ма ние нали го излапахме наведнъж,а те в тея почивка са затвърждавали Mr. Green

Ох аз пък го прибавих в папката,компютъра ми се запълни само със сериали и папки със снимки   tooth tooth tooth,за тепет съм на келендарите и кът не ми изнася някоя снимка главно женска Twisted Evil,я сменям със Стефкова и  Crazy Joy Joy Joy Joy Crazyстава две в едно Mr. Green

# 305
Здравейте,

Ей, остави ви човек за ден - два и като се върне, вие сте изписали света!
Интересен начин на запълване липсатана епизод сте си намерили - класация "Любим женски персонаж". При мен тя би изглеждала така: 1. Бела, 2. Русото Руби, 3. Теса, 4. Лиса от 3 сезон (много е хубава там, после погрозня), 4. Сара от епизода с убийственото момиченце от картината, 5. Демонката от Sin City.

Джим снощи доста ме притесни с тези туитки, че и те още не знаели ще ли да го има седми сезон или не?! Поне финала на 6-ти ни обеща да бъде "mind-blowing", да видим дали ще си спазят обещанието, ама щом Ерик го е писал - не се и съмнявам. Simple Smile

Спойлериращите снимки от "Mommy's Dearest" много ме израдваха - Елън отново? Йес!

# 306
  • # супернатурална #
Айде от мен за следобедното кафе един игрив Дженсън (през ФБ е, така че не знам дали всички ще го видите)

Тц, нищо не става, така че го изтрих. Ама много загубихте  Laughing

Днес ли ще стане ясно дали ще има седми сезон? Знаете ли нещо по въпроса  newsm78

По класацията на мамчето - Луци ми е номер едно ангел дори преди Кас (сори, Мирка Hug)

Голяма слабост ми е и ако не бях силно засамена и малко задийнчена щях да му обърна подобаващо внимание  Laughing Демон-Краули.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 15:46 от Г. Краули

# 307
По класацията за любим гад:
1. Алистър - погребалния агент;
2. Краули;
3. Луцифер;
4. Жълтоокия;
5. Дядо Самюел.

# 308
Мойте са традиционните  Grinning

Гад:Краули
Англе:Кас

# 309
  • София
хахахах Дадото гад ли е Simple Smile

Аз до 5 не знам дали мога - Луцито, Алистър(Christopher Heyerdahl), Смърт, Жълтоокия
За ангелите - Гейбриъл и Балтазар.

# 310
ох и аз се затрудних

ангелите

КАС естествено е номер едно!!!

Харесва ми и Балтазар, все пак актьорът е франсе и мога спокойно да му казвам анкор, анкор, тре биен, мерси боку... и той даже ще разбере

О, и Гейбриъл - невероятен актьор

и естествено Луцифер

от гадовете

Краули ми е любимец!!!!

Алистър (направо останах учудена, че е играл в Новолуние, не го разпознах)

Смърт, макар че не знам дали е в категорията Гад, но актьорът е роден за тази роля, направо е плашещ

май това са

# 311
Смърт, макар че не знам дали е в категорията Гад, но актьорът е роден за тази роля, направо е плашещ

Нали,не мога да си спомня някой по добър от него за тази роля  Simple Smile

# 312
Ооо, мен Балтазар страшно много ме кефи, искам повече серии с него и Кастиел, ако може в комбина да са - идеално Wink

Нещо забавно  Mr. Green

# 313
  • # супернатурална #
Я, кое време стана, а момичетата никакви ги няма

Жалко, така искахме да ги повозим...

Нищо, и утре е ден!

# 314
Оооо,аз съм тука,пу за мене предната седалка  Mr. Green (знам че Сам стои там,ама ще се свием някък,тамън отзаде ще има още три места  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт