SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 34 386
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Бела, Hug Hug Hug
Май за първи път го казвам на жена, но 'Не спирай!'.
Благодаря, най-вече за клипчетата, особено второто Laughing .

# 361
БЕеееееелс страхотна сиии!!!!  Hug Забелязвате ли Дж2 как се снимат с жените си, а жената на Миша, винаги стои сад кулисите някак си. Той няма снимки с нея, никъде, по никакви конвенти и фестивали. Има една-две снимки, как го чака зад сцена. Хм  Thinking може би я разбирам, честно казано Simple Smile

А г-жа Екълс ми е много сладникава и като е решила да се показва с мъжа си, ще отговаря на въпроси и интервюта, какво се прави на важна. "Вижте ме, но няма да говоря и да участвам никъде"- някак си не ми се вижда логично. Като е решила да не се снима в сериала и да не дава интервюта, да съблича лъскавите парцалки, да сваля грима и да сяда до г-жа Колинс зад сцената Simple Smile Ми така де, не съм ли права? Евала на Вики /г-жа Колинс/  за това, че е решила да не се "показва" един вид, ако бях на нейно място, може би и аз така бихпостъпила  newsm78

За ангело-демоничната класация:

ангели:
1.Кас /сърпрайз, сърпрайз/
2. Габриел
3.Балтазар
4.Луци
5.Ана

демоните:

1.Смърт
2.Краули
3.Алистър
4.Руби-русото
5.Мег-и двете

# 362
Дийн е шериф, така ли... ох ще почина...

# 363
  • София
Добре де...Луцито нали е малко бивш ангел, не ели по-точно за гадовете Simple Smile

# 364
Добре де...Луцито нали е малко бивш ангел, не ели по-точно за гадовете Simple Smile
Ам аз ги карам само по демони и ангели,не по добри и лоши Simple Smile То и Смърт не е демон. Peace

# 365
  • София
аа ти да...ама щото пишеше топ 5 - ангели и гадове Wink

# 366
Един от клиповете снощи, с нови кадри и кадри и гафове от French Mistake

# 367
аа ти да...ама щото пишеше топ 5 - ангели и гадове Wink
ами то и гадове има сред ангелите /те повечето са гадове/  Wink

# 368
  • София
има да...Wink
просто ми стана любопитно защо все е към Ангелите, а не към гадовете... защото все пак наистина е бивш ангел...така де падналите ангели, не са съвсем като "действащите" или поне аз си правя едно такова разграничение...вероятно въпрос на възприятие... Simple Smile

# 369
Белс, благодаря за клипове и снимки, страхотни хубавци са, страааооотни  Grinning

Градинарската двойка доста са се нацелували май   Joy   

# 370
  • София
не беее, това е от блузката само Simple Smile

# 371
Бела, Hug Hug Hug
Май за първи път го казвам на жена, но 'Не спирай!'.

Всяка твоя дума е заповед за мен

# 372
Белс за гифа с Дженсън и Миша, виж каква асоциация са направили в тумбалалайката - LIFE IMITATES ART. ART IMITATES LIFE.

Ейнджъл да въпрос на възприятие е  Peace

# 373
Здравейте!
Страхотни снимки и клипчета сте напускали. Много им се радвах.Благодаря!   bouquet
Дженсън е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes с тази ризка!

Ето още снимки и инервюта - http://www.spoilertv.com/2011/03/supernatural-paleyfest-2011-photos-plus.html

# 374
Злате мерси много!  Hug

Леле Мишата е толкоз хубав, сега го загледах на по-хубаво качество!  newsm81

Общи условия

Активация на акаунт