SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 670
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569533.new#new
Хайде да има равновесие - ударете по едно рамо на братята, градинарки и мараканки...че Салваторето взема превес Simple Smile Joy
е то сега ще стане Салваторе vs Уинчестър Mr. Green

е то и сега си е така Simple Smile

# 466
  • София
А не, аз съм и за двамцата пък Simple Smile

# 467
  • София
ее ясно, който си фен и на двамата си гласува за двамата...ама сега в дневниците линк, тук не...малко нечестно накланяне на везните беше Simple Smile

# 468
  • София
Да бе, нали аз първа казах, че и тука тогава трябва да се пусне, бъзикам се просто Simple Smile

# 469
  • София
 Peace сега да видишш ти с разрастващият се брой градинарки, как изведнъж може и Самито да дръпне рязко напреди  и Д и Д да изостанат в класирането Crazy

# 470
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569533.new#new
Хайде да има равновесие - ударете по едно рамо на братята, градинарки и мараканки...че Салваторето взема превес Simple Smile Joy

Бях се зарекла да не чета други теми от форума, но как да не побутна любимците си. Бут! и Бут! Joy

# 471
  • София
Peace сега да видишш ти с разрастващият се брой градинарки, как изведнъж може и Самито да дръпне рязко напреди  и Д и Д да изостанат в класирането Crazy
пу пу , пепел ти на устата

# 472

Crossing Arms Crossing Arms Без пепел на устата и  Laughing Аз искам Сами да спечелии  Simple Smile

# 473
  • София
Искаш, ама нема Simple Smile

# 474
  • София
абе не знам нема ли...ама набира скорост Simple Smile

# 475
  • # супернатурална #
Peace сега да видишш ти с разрастващият се брой градинарки, как изведнъж може и Самито да дръпне рязко напреди  и Д и Д да изостанат в класирането Crazy

Crossing Arms Crossing Arms Без пепел на устата и  Laughing Аз искам Сами да спечелии  Simple Smile

Как пепел, бе! Златни и уста  Laughing
Жалко, че ме мога да и чукам служебно  Rolling Eyes

Ох, направо Лили Иванова ми запя на ушенце - "Нарисувай ми, художнико, сълза..."  Heart Eyes

Ми много ясно! Нали ви гледах снимките от декемврийската среща  Hug

Да, ама си нямахме Роза да ни краси масата. Мамче, Ситито беше пускала линк със снимки, питай нея. На живо сме още по-хубави  Joy

# 476
  • София
ей, много хубави рисунки Simple Smile браво на художника/художниците Simple Smile

# 477
  • София
абе не знам нема ли...ама набира скорост Simple Smile
шшшт, че сега ще я пусна темата при Юлските майки hahaha hahaha

# 478
Мамче, Ситито беше пускала линк със снимки, питай нея.

Тогава те питам Инче  Grinning Къде,къде  Simple Smile

На живо сме още по-хубави  Joy

Аз не се и съмнявам  Simple Smile Hug

# 479
И аз побутнах  за момчетата Grinning  Сами направо е дръпнало, плътно след брат си  Joy

Тези пъстри модни тенденции и на мен са ми в повечко, като се притурят и различните текстури на материите, направо да луднеш. Но и аз като вас си харесах едно две тоЙлетчета  Joy  Ако ми ги подарят, няма да връщам  Mr. Green Ще се жертвам да ги нося. Ааа така ли става ефектът за малките големи снимки. Аз го постигам този ефект като поствам направо ББкода, което пак е някаква комбинация на урл и имг  Grinning

Злате, летищните снимки мнооого ги уважавам   bouquet  и  Градинар красив, и Тренер все по-съблазнителен   Heart Eyes  Това е от безпристрасно око видяно   Peace

Ми да се съберем пролетно, за да разгледаме коледните снимки от срещата  Joy

Уаууу, Сами и нарисуван е забременително опасен   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт