SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 689
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Розе, никакво отказване  Naughty, дай да пробваме пак. Трябва да ти изглежда по този начин:
[урл=адрес на снимката][имг height=100]адрес на снимката[/имг][/урл]

Като 100 е примерна цифра, ти може да си посочиш каквато височина искаш на снимката. Между имг-то и height има интервал, иначе никъде другаде няма.
Пробвай сега ти!  Hug

Изи, нали ти казваше, че има особено очарование в летищните снимки. Ето тук може да се очароваш точно 30 пъти. Дженсън много ме израдва на тези снимки как се крие зад някакъв пич с раница  hahaha.
http://www.zimbio.com/pictures/aLvv0oq7xV4/Jared+Padalecki+Jense … les+Misha+Collins

# 451
  • В средата на времето

ОчаровАх се Heart Eyes...и после още 14 пъти с някакви снимки от снимачната сцена Grinning Мерси, Злате Hug Дженсън и Миша са си пътували с кустюмчетата, а Джаред забелязвам, че има слабост към дълбоки V-образни деколтета Laughing

# 452
Розе мила  Hug, май пак няма да има много желаеЩи ... но аз не се отказвам  Joy Joy Joy нали трябва дас е практикува

Сам се пресегна и намали музиката. По лицето на Дийн пробяга сянка на добре изиграно възмущение:
- Хей, човече, какви ги вършиш!
- Имам странно съобщение от Боби. Трябва да му се обадя.
С тези думи Сам набра познатия номер, изчака няколко секунди и след това заговори. Дийн му хвърляше любопитни погледи. Не му убягна стегнатото изражение на Сам, което ставаше все по-сериозно и по-сериозно. Какво ли толкова му казваше Боби?
След малко, когато приключи разговора си, Сам се обърна към брат си.
- Много интересно...Археолози са копали в Гранд Каньон по брега на река Колорадо. В малка пещера са открили мумия на монах. Смята се, че е умрял, а сухият горещ въздух на каньона е съхранил тялото. Под дрехата му имало  книга. Археологът, който се заел да я разчете умрял мистериозно. Намерен е в палатката си. Очите му били....хм... – той затърси подходящата дума - ...като стопени...
- Стопени ли? – изненада се Дийн.
- Да, били са изтекли по лицето му. Очните кухини били напълно празни. Не може да се установи към кой орден е принадлежал монахът. Дрехата му е странна – кафява наметка с особен извезан знак на гърдите отляво. Завързана е през кръста с колан от три преплетени копринени върви – зелена, кафява и черна. Ръцете му са покрити с татуировки. В момента ги изучават. Притискал е книгата до гърдите си, вероятно е била много ценна за него.
- Какво мисли полицията по въпроса?
- Не са викали полиция. Сред археолозите витае страх от нещо свръхестествено заради книгата. Боби каза, че е добре да наминем да видим за какво става въпрос.

Дийн направи обратен завой на пустата магистрала и натисна газта. Импалата изръмжа доволно и гумите й изсвиреха.
Дийн винаги бе смятал, че Гран Каньон е не само величествен, но и крие много тайни. Чудеше се как е възможно, монаха да е попаднал тук??? Слънцето напичаше и жегата бе почти непоносима.
Видяха главният археолог, наведен над маса пълна с инструменти и бумаги, под рехавата сянка която правеше опънатата мрежа.
Приближиха и се представеха като агенти от Националния Археологичен институт, Отдел по религиозно проучвания ....
Археологът ги игледа подозрително, но какво пък, все пак тук имаше скелет на монах от преди  два? века ...
- Самърс, Джон Самърс - се бе представил Дийн - А това е колегата ми Бароу, Гари Бароу- и двамата едновременно извадиха личните документи.
- Имате ли неЩо против да ни разкажете всичко докато ни развеждате ? - Дийн посочи с ръка към пеЩерата подканвайки археологът.-
- Не, ни най малко- леко притеснен, той грабна фенерчето и тримата се запътиха към тъмната пеЩера.
- Симона - провикан се археологът. - Това е Симона Домингез, тя бе партньорка на загиналия ни колега. - каза археологът и посочи към момичето. - Ще дойде с нас.
Из под сянката излезе слаба и висока фигура .... Дийн гледаше и не можеше да откъсне поглед. Краката и бяха слаби и невероятно дълги. Тъмната й кожа правеше контраст с белите дрехи, а водопада от черни къдрици покриваше раменете.
Приближи се до тримата мъже и махна слънчевите си очила. Очите й, ах очите, бяха огромни и черни. Макар момичето да бе младо, очите и показваха мъдрост. Скулите и бяха високи, а устните .... леко пълни и нацупени. Усмихна се и два реда бели зъби блеснаха на слънцето, перфектно подредени. Подаде ръка на Дийн, но той сякаш не я виждаше.
- Дийн ... - каза тихо Сам и го бутна леко - Симона ... - и й подаде ръка . Дийн все оЩе бе като омаян , но подаде ръка . А в действителност му се искаше да я градбе през кръста и да я целуне.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 16:30 от bichito

# 453
Дженсън и Миша са си пътували с кустюмчетата, а Джаред забелязвам, че има слабост към дълбоки V-образни деколтета Laughing
Ако се вгледаш фнимателно ще видиш, че Джаред си е с панталона от кустума, явно се е преобличал в движение. Пу, бе, що няма снимки от този момент  Mr. Green.

# 454
страхотни снимкииии. Колко са нахилени наште хубавелковци! А Мишата със синята ризка, трудно понасям, и то синьо като очите му  Flutter  /сега усещам, че ще изкочи от някъде Ината и ще ми се излигави нещо  Laughing/. А Дженсън как се крие, но пак повтарям Дженсън се е разхубавил  много!

# 455
  • гр. София
Злате, пробвам. Благодаря   bouquet

# 456
  • В средата на времето
Ако се вгледаш фнимателно ще видиш, че Джаред си е с панталона от кустума,

Права сте, макар и седнала Grinning Наистина е със същото панталонче. Аз там кликах бързо и подробностите не ги забелязах Simple Smile

... но пак повтарям Дженсън се е разхубавил  много!

Аха и всеки път се питам - Е как е възможно?! Grinning

# 457
Розичке, поздравления!  Hug

# 458
  • гр. София
Златенце, то си е за поздравления. Голяма борба беше  hahaha
Той, Чък, щото се е учил първо на пишеща машина, та компютрите му се струват като извънземна техника  Joy

# 459
  • # супернатурална #
Я, объркала съм подфорума, това е "Красива мама"  Laughing

На мен пък нашата повече ми харесва  как се е облякла Whistling Като се има предвид, че с мъжът и не са отявлени модни икони, много си е добре даже. Внимавайте какво пишете за полата, че наскоро си купих две с такава кройка  Laughing За червилото съм съгласна, че не е уцелила нюанса, косата също можеше да е по-добре. Ех, а исках да се изкажа позитивно  Joy

Ако се вгледаш фнимателно ще видиш, че Джаред си е с панталона от кустума, явно се е преобличал в движение. Пу, бе, що няма снимки от този момент Mr. Green.

Злато, добре завърнала се наистина  Mr. Green  Hug

# 460
Злате, как е Венци, слуша ли, спи ли достатъчно дълго? Grinning

# 461
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569533.new#new
Хайде да има равновесие - ударете по едно рамо на братята, градинарки и мараканки...че Салваторето взема превес Simple Smile Joy

# 462
  • гр. София
Я, объркала съм подфорума, това е "Красива мама"  Laughing

Ми много ясно! Нали ви гледах снимките от декемврийската среща  Hug

Бичито, много те обичам, нали знаеш?  Heart Eyes
Сега остря молива и утре поствам продължението. Дано и някой друг се включи.

# 463
  • София
Хайде да има равновесие - ударете по едно рамо на братята, градинарки и мараканки...че Салваторето взема превес Simple Smile Joy
е то сега ще стане Салваторе vs Уинчестър Mr. Green

# 464

Ми много ясно! Нали ви гледах снимките от декемврийската среща  Hug

Къде са тия снимки искам и аз да гледкам  Praynig Hug

е то сега ще стане Салваторе vs Уинчестър Mr. Green

Ами то май не е спирало да е така  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт