SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 675
  • 735
  •   2
Отговори
# 495
Мирка, да те подкупя....

какво става с моето клипче...

и имаш още повече от месец до РД ми ден... ама да питам

хайде да те вдъхновя

а и нали тази тема е за Кас все пак

# 496
Виж сега, Белс, не се напрягай толкова, не е здравославано  Grinning  Движи по Терена само  Simple Smile  Аз ще те отменям в Градинката, ще поема и твоите задължения. Ееее, какво толкова - една градина и един градинар имаме за оправяне  Mr. Green  Пък и толко лични градинарки сме наколеничили ( да не кажа друго  Joy) да садим и плевим, ШСЪ справим  Joy

# 497
А питате ли ни нас горките, дето и копаем, и тичаме....
дъх не ни остава Simple Smile)))
Явно само аз не съм схванала фенските задължения, защото си стоя, седя или лежа най-кротко и невинно.

теб ти е лесно... Сам и Дийн сами си идват при теб, даже спорят кой да те кара...
Е, не, как ще спорят, като обикновено я кара Дийн и разрешава отвреме навреме на Сам.
Майко, не се скатавам, просто не съм забелязала желанието ти. Сори.
Ето линк, цък, въпреки че още не си почерпила за предишната услуга  Rolling Eyes Ако има някакъв проблем, цъкни на лични.

Белс, ако ти е толкова натоварено мини на едното място само, що се мориш излишно Joy

А не, Люс, аз ли само си лежа?  Joy

Бай дъ лей Галя ще идва във вторник в София, така че може нещо...

# 498
[...] а вечер вдигаме тежести... за щастие понякога сами се вдигат тежестите....  щото никак не ни остават сили
Сигурна ли си?! 'Щото моите тежести Wink се вдигат винаги сами.
Да не съм объркала темата newsm78 ? Ммне, не съм.

Е, не, как ще спорят, като обикновено я кара Дийн и разрешава отвреме навреме на Сам.
Все ми е тая кой ще ме кара - нали и двамата са вътре Party .

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 22:26 от Impala

# 499
Инче тц тц тц как не те беше срам  Shocked как да не съм почерпила,даже ти сама си каза какво желаеш,ама явно е било малко и не ти е стигнало  Grinning  Hug Hug Ето тук

Благодаря за линка   bouquet

# 500
Здравейте,
Много ми харесва като напускате 100 клипчета и статии - от снощи не мога да изгледам и 20 % от тях, така че тази вечер продължавам. Да си кажа само, че съм тук, не съм зачезнала, чета ви, ама нямам нещо сили да пиша.

Рози, Бичи, разказът става все по-интересен и по-интересен... нямам търпение да видя на къде ли ще се развият нещата. Simple Smile

Ей, че хубав Тренер си имаме, летищните снимки ми напълниха очите! Simple Smile За госпожите и аз съм на мнение, че нещо не са си подбрали дрехите много стилно. Само сандалите на Данийл ми харесаха, роклята й е странна, а няма да коментирам, че чанти и обувки и при двете никак не се връзват. .... Ами явно за мъже имат далеч по-добър вкус, отколкото за дрехи. Simple Smile Mr. Green

И я да питам - вярно ли, че 17 епизод ще бъде Mommy's Dearest, а не 19-ти както беше обявено по-рано? Някъде го прочетох и ми стана любопитно.

# 501
Леле, на нищо ме направихте....

защо съм се уморявала...

на другите тежестите винаги се вдигали....

отивам да се срамя в ъгъла....

явно само аз съм човек в тази тема и знам какво е умора...

# 502
  • # супернатурална #
Ей, не давате човек да удари една дрямка, Импалко, много изписахте  Laughing
Белс, и аз се уморявам, а на стадиона почти не припарвам  Rolling Eyes Ама то младо, тренирано...хем не наблягам много на тежкия физически труд, а на интелектуалните забавления, и пак се моря  Tired
Инчето вече каза, на 22 съм в Сф служебно, ако сте навити за среща, много ще се радвам да се видим отново, а с някои за първи път  Hug Ако не, обещавам да снимам Инчето, тя-мен, ако имаме късмет бармана да направи обща снимка  Laughing

# 503
Маме, извинявай, дори не съм го отразила, къф срам... Иначе е разкошно мхм...
Галче, не забравяй фотоапарат обаче  Laughing

# 504
  • # супернатурална #
Аз съм малко разсеяна. Гледай поне тефтерче и химикал да вземеш, та да отразим събитието  Laughing

# 505
Маме, извинявай, дори не съм го отразила, къф срам... Иначе е разкошно мхм...

Няма нищо  Simple Smile аз се радвам да напомня

# 506
  • # супернатурална #
Мамче, и ти се радваш, и нас радваш  Laughing

Добре де! Какво ми се мотае по летищата с деколте до пъпа  Heart Eyes

това поведение е известно под името "сексуална отзивчивост"  Laughing

# 507
Ей, какво сте се развихрили пак???????? СреЩа ли си стягате???????????  Cry Cry Cry искам и аааааз  newsm45 newsm45
Белс, не им обръЩай Фнимание, трудно е да си на всички места едновременно ... Аз примерно съм на 4 .... Райските градини на Маракана и после като не слушам , марш в изповедалнята гореЩа  Twisted Evil
Трудно е ...

# 508
Още се срамя в ъгъла...

но ще видите вие...

ще се науча да не уморявам и тогава като ги погна момчетата....

аз съм навита по принцип за 22, вие само кажете място и час и аз ще се опитам да се измъкна

# 509
Галче мило, само такова ти е в главата  Joy
Тефтер винаги имам, е, добре, може би невинаги, но 2 химикалки задължително.
Мислиш ли, че имаме шанс да ни снима подобен фотограф?

Обаче Бичито обобщи с една дума ситуацията на почти всички ни - ТРУДНО Е... Joy

Общи условия

Активация на акаунт