SUPERNATURAL – Castiel: Trench Coat, Blue Eyes & Free Will

• 32 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Мирка, след като тъй мило ме питаш, добрият тон изисква и аз мило да ти отговоря, ама както Галчето спомена, чуя ли Роб/Ед малко трудно ми е да се въздържам. Simple Smile Та затова ще карам по най-мекия вариант за изразяване на строго личното ми мнение по въпроса: "Ако трябва да съм точна защо точно не ми допада туй момче Патинсън във всичките му превъплащяния, истината е, че ми е "глистав", някак си - сори за израза, но е точен. Нищичко мъжествено не виждам в него и са ми смешни превъзнасяния колко бил секси. Simple Smile Не е и кой-знае какъв актьор (има време, може и да се поправи след време). Сори, още веднъж подчертавам, че мнението си е само мое. Според мен по начина, по който го правят да изглежда, момчето може да е секси само за "феите" от мъжки и неопределен пол. Simple Smile

Не ме замеряйте сега с домати, не ми хвърляйте тежки предмети (може само някой Уинчестър да метнете насам, по възможност поразсъблечен).
Лека нощ и от мен и да знаете, че ви обичам! Hug

# 541
На мен пък ми се плаче.
Поздрав

PS. Темата напредна доста днес, така че ще започна да подготвям следващата. Ако имате идеи, казвайте - ще ги Hug .

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 01:26 от Impala

# 542

Ако това ще те успокои поне малко, на мен също Hug.

Р.S Моите предложения за новата тема:
Във връзка с новите събития, които ни очакват до края на сезона, както стана известно от Paley Аnnual Fest, може новата тема да е или
SUPERNATURAL - Welcome to the Wild, Wild West (с референция към Уинчестър-Уестърна)

или

SUPERNATURAL - Expect the unexpected. Simple Smile

И нещо смешно, но не съвсем свързано с темата: "Save a Horse, Ride a Cowboy"

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 01:44 от Dana_Scully

# 543
Dana, Hug Hug Hug
Мисля че ще изпишем две теми до каубойски епизод (22 април). Ще си запиша предложенията ти, за които ти благодаря   bouquet , и ще ги запазя за по-следващата тема.

На мен ми се мотае нещо като:
SUPERNATURAL – When Things Get Tough, The Tough Find The Winchesters
или
SUPERNATURAL – Dreaming Of Me, Dean Or / And Sam Is Not Perving - It Makes The World A Better Place
Edit: Изтрих неподходящата информацията. Съжалявам.

Много им се радвах на момчетата - така трябва Peace , 'ай стига с тези изваяни и излъскани мъже.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:45 от Impala

# 544

Едьо го има и него,ама добре че не си го видяла,че ни е страх от Зрачовската тема,да не вземат да гласуват,че отиде крал Дийн  Mr. Green

М, не ми се вярва, Уинчестър освободиха бая Робини  Laughing
Joy Joy Joy В по-хубавото са ги натикали, мисля. Simple Smile

"Eдьо" -хахахахаха докато зацепя  Laughing Видях го после на снимките и ме хвана яд. Аз съм си Едьовица, няма как просто, Еди е маркирал сърцата на 1/3 от момичетата дето пишат тука  Mr. Green

А другите 2/3 биха го замеряли с домати, където и когато сварят. Simple Smile  Mr. Green (Сори и на мен ми е лигаво тази вечер, та реших да ви бъзна на старата любима анти-вамп тема. No offence, right?) Simple Smile

Галче, сериозно ли и татковците имали тема?  Shocked Е това вече трябва да се види!

Хе хе виждам, че снощи сте зачекнали Здрач-темата
Надявам се да имате чувство за хумор

Добро утро!

# 545

Хе хе виждам, че снощи сте зачекнали Здрач-темата
Надявам се да имате чувство за хумор

Добро утро!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Трябва да кажа официално... че наистина Уинчестър освобождават робините...

но някои от нас, както Мирка спомена, преди това бяхме девици... не бяхме залитали по актьори, не бяхме стояли по нощите да пишем във форуми, не бяхме гледали снимки до изтощение... така че Роб е първият ни мъж и ще си го помним

Така че тази тема бъка от бивши, настоящи или неразкриващи се Робини

Поздрав за всички тях

за другите, верните фенки остава това

Импалке, стига си спала, ставай, виж какво са пуснали някакви гадове в tumbrl. Хайде зареждай пушката и да ходим да ги стреляме...

# 546
  • В средата на времето
SUPERNATURAL – When Things Get Tough, The Tough Find The Winchesters
или
SUPERNATURAL – Dreaming Of Me, Dean Or / And Sam Is Not Perving - It Makes The World A Better Place

От така предложените заглавия, първото е по-добро според мен.

Голямо омешване на Здрач и SPN е имало снощи Simple Smile И аз имах досег със Здрач, само че бях от тъмната страна Joy Иначе за Патинсън нищо не мога да кажа. Не съм го гледала в други филми, така че за това колко може или не може да играе не се изказвам. За мен също не може да бъде секс символ, но хората са различни и харесват различни неща. На мен всъщност не ми харесва Ед като образ.

danir , каква е тази афера Томберт? Grinning

# 547
Добро утроооо,

и .... пу съм на задната седалка  box

нали няма пак да обръЩаме темата на Здрачно Супернатурална  Praynig Praynig Praynig Извинявам се много, не искам да зсягам никой  Hug (иначе подкрепям Дейна изцяло, макар преди (150 години  Joy) да имах друго мнение ...)

Маме  Hug, ти така като кажеш да не натискам, направо ми викаш натисни, натисни   Joy

# 548
Добро утро.
Това от снощи на Дейна
ме подсети за това UC Men's Octet - Bohemian Rhapsody Joy

И на мен първото заглавие - When Things Get Tough, The Tough Find The Winchesters - ми харесва повече.

# 549

[/quote] Joy e за Томберт не трябваше да питаш, там е слаш историята като Джаред и Дженсън, но смени имената с Том Стъридж и Роб  Rolling Eyes

Дейна благодаря за отговора. Напълно уважавам мнението ти  Hug Просто исках да знам   bouquet  Почерп:

Oбожавам погледа на Дженсън тука  Joy Joy Joy

# 550

Joy e за Томберт не трябваше да питаш, там е слаш историята като Джаред и Дженсън, но смени имената с Том Стъридж и Роб  Rolling Eyes

Абе, честно казано не е като Джаред и Дженсън, защото Дж и Дж да са гаджета има 0,1 % вероятност, докато за Том и Роб процентите са много повече... айде да не ми бият...

Но Роб дали е красив или не, въпрос на вкус, аз не бих го върнала....

но е доста добър актьор. Като Салвадор Дали беше страхотен, а и в Remember me доста се прояви, Здрач е най-слабата му роля може би... Силата му е другаде. И честно казано се надявам скоро да го видим с номинация за голяма награда

Тук се сърдят, че обръщаме темата в здрачна, в здрачната тема ме бият, че пускам СПН, абе няма угодия... ще си стоя и днес в ъгъла наказана...да се науча да не смесвам темите...

да взема и аз да отида при татковците и да пусна там Роб, Джаред и Дженъсн, да видя какво ще станеееееее

# 551

Joy e за Томберт не трябваше да питаш, там е слаш историята като Джаред и Дженсън, но смени имената с Том Стъридж и Роб  Rolling Eyes

Абе, честно казано не е като Джаред и Дженсън, защото Дж и Дж да са гаджета има 0,1 % вероятност, докато за Том и Роб процентите са много повече... айде да не ми бият...

Но Роб дали е красив или не, въпрос на вкус, аз не бих го върнала....

но е доста добър актьор. Като Салвадор Дали беше страхотен, а и в Remember me доста се прояви, Здрач е най-слабата му роля може би... Силата му е другаде. И честно казано се надявам скоро да го видим с номинация за голяма награда

Тук се сърдят, че обръщаме темата в здрачна, в здрачната тема ме бият, че пускам СПН, абе няма угодия... ще си стоя и днес в ъгъла наказана...да се науча да не смесвам темите...

да взема и аз да отида при татковците и да пусна там Роб, Джаред и Дженъсн, да видя какво ще станеееееее

[/size]
Само две думи още и млъквам и аз-превъзходен в "Наръчника на лошата майка"
Белс, кой те бие, кажи, та да запретна ръкавите 
Joy

# 552
  • гр. София
Маме ама да не забравяме, че на нас с Кас ни е писано/написано да сме заедно-в буквалният смисъл. Ето питай наш Чък- Розето, то отгоре му се дава  Hug Hug Hug

На принципа мене ме не питат, ма аз току да си кажа Mr. Green - да, да, да, писано е да сте заедно  smile3521
По въпроса за смяната на шлифера на Кас - ти нали му прати армаган за Св. Валентин? Сигурна съм, че дори няма да е нужно да го молиш да го облече - само като го погледнеш и замигаш флюбено, той тутакси ще разбере какво искаш  Grinning

Гледам, станало е въпрос за новата тема. Аз пък си мислех - дали да не направим една за Краули? Може да от лошите, но злото е необходимия регулатор за поддържане на баланса, така че... Би могло да си спретнем една мрачно-хубава темичка.

# 553
  • В средата на времето
Аз пък си мислех - дали да не направим една за Краули?

...или за всички демони и гадове (по-известни естествено) дефилирали в SPN до сега Grinning. Като имам предвид само демоните, не и ангелите (които пак се си гадове, но от друг вид Laughing)

# 554
Привет!
Ако обичате, Едьо Светулката си го дръжте в другата тема. Хич не ми е симпатичен. За актьорските му данни също сведения нямам, само в Здрача съм го гледала, и не ме впечатли. Без да се засягате, моля Hug

Подкрепям Изи и Розичка - искам и аз тема за гадюхите!
Ох, сетих се за един симпатяга-демон, дете на Краули и брат на Мег, който много бързо го гръмнаха с колта, та не можахме повечко да се порадваме на хубостта му. Ама спомен нямам от коя серия и сезон беше. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт