За Мими и малкия Мони отправяме молби милиони - 1

• 26 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Теди, Честит Имен Ден, да си жива и здрава и много щастие за цялото семейство   bouquet.
Честит празник и на всички, които имат повод за празнуване .

JJuleto, принципно сме само на кърма, само ако видя зор дохранвам с АМ. Иначе аз тъпчех доста активия, може и това да  му докара на малкия проблема.

# 481
Тодоричке, честит имен ден! Да си много щастлива и обичана от твоите мъже!

Честит имен ден и на всички други, които празнуват днес!

Палчета за Мони, Борянка и Боби!

Заглавието на темата ни е страхотно! Браво На Ади за страхотната идея!!!

Тази нощ моята сладуранка спа от 1 до 6 и аз съм много щастлива, че ми се събра малко повечето сън накуп. Иначе с това спане през два часа хич не се чувствам отпочинала. Мисля днес да излезем на една хубава разходка. Бях планирала да ходя на физьор, ама ще остане за другата седмица.

Много щастлив ден желая на всички! Целувки за сладките ни бебоци( разгледах албумчетата- наистина са страхотни бебчетата ни! Дано да успея другата седмица да кача и аз малко снимки!)

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 13:39 от happy-mamma

# 482
Честит имен ден на ТЕДИ!Бъди здрава,щастлива и много обичана от двамата мъже!

# 483
Благодаря ви много!  Hug

# 484
За Мими Praynig Praynig Praynig дано скоро се оправи Мони и това изпитание остане зад гърба ви!

Няколко дни само ви четох, понеже бяхме с дребен в болницата да го изследват. Закарах го здрав, а го върнах сополив, чак му е трудно да суче  Sad. Всъщност държаха да докажат със сигурност, че жълтеницата му не е патологична, за което аз така или иначе бях сигурна и сто пъти им го повторих... е доказаха го, от кърмата е и нито е опасно, нито е болест изобщо. Пфуу, хич да не бях го водила, разболяха ми детето! Ама да се потвърдяло черно на бяло, за да съм била спокойна. Ей на, преди и да бях, сега изобщо не съм спокойна вече  Crossing Arms. Оплаках ви се и аз.

Теди, честит имен ден, много, много щастие ти пожелавам  bouquet! Честито и на всички останали, които празнуват днес!

# 485
Палчета за малкия Мони!Мими,кураж  мила! Hug Praynig
Честит имен ден на Теди!Бъди здрава и обичана!
Ние излизахме на разходка по обяд,прибрахме се да обядваме и малкия до сега спа пак на терасата.Нооо,е адски горещо и отново е потен по врата и малко шапката отзад е леко влажна. TiredНаправо се чудя как да го облека в тая жега  newsm78,явно трябва без яке,а някакво по плътно суитчерче с качулка или жилетчица Rolling Eyes

Светла Hug

# 486
  • Варна, морето, сините вълни...
Момичета благодаря ви за хубавото заглавие и положителната енергия, която ни пращате Hug Прегръщам ви силно.  Hug
Мони е стабилен, утре мислят да го будят, понеже още е упоен. Praynig
Теди честит имен ден   bouquet и на всички именници!

# 487
Светле, при това положение ще продължаваш ли да кърмиш? Мериха ли ви стойностти? Колко бяха?

# 488
Честит имен ден на Теди и от нас - много усмивки и щастие от нас!   bouquet

# 489
Теди, честит имен ден и от нас!   bouquet

Мими, стискам палци за Монката! Сигурна съм, че всичко ще се нареди!  Hug

А пък ние искаме да ви почерпим, че се оказа, че и Бобо днес е именник!

# 490
  • Варна, морето, сините вълни...
Мамите със секцио мажете ли се със нещо и с какво? Аз мисля вече да си взема, но не знам какво. newsm78

# 491
Теди, ще си го кърмя, да. Стойностите ни варират между 270 и 290, което, макар да звучи доста, не е опасно и си знам от опит, че след третия месец ще спадне от само себе си. И дъщеря ми беше така и си беше на кърма само. Никакви проблеми не сме имали с нея, до годинката не се е разболявала от нищо. И племенникът ми (на братовчедка ми детето) е бил така и е кърмен - сега е здрав 18-годишен младеж. Ген, кво да правиш  Simple Smile.
Препоръчаха ми, ако все пак искам да спадне билирубинът, да му давам в продължение само на три дни по два пъти на ден вместо кърма АМ - така се стопирал процесът и стойностите се задържали окончателно ниски. Чела съм, че другият вариант е да се загрява предварително кърмата до 60 градуса. Добре, ама човекът не ще да яде от авентското шише  Laughing, преди малко го пробвах. И пак си го накърмих накрая, суче като невидял, хем е сополив. Аз друго шише вкъщи нямам, та засега ще поотложим упражнението.

Пчеличке, честит имен ден и на вас   bouquet! Между другото, и ние сме в групата на лигльовците  Laughing ама от сега не мисля, че ще го разглезя. Те миличките не могат да си кажат сега защо плачат - дали ги боли нещо, дали ги е страх или им е самотно просто. Като иска да го гушкам, гушкам си го и толкоз. Само да кротува.

# 492
  • област Варна
Теди, честит имен ден!   bouquet
Мими, стискаме палци за Мони!  Praynig
Ние днес бяхме за цял час на разходка. На вън беше 17 градуса, в нас е около 20, та не смятам че има смисъл от много навличане. Обаче няма да се разберем с това сукане постоянно. Как ще ходя на разходки в града не знам.  newsm78

# 493
  • софия
Само влизам да кажа, че почвам колажа Simple Smile на който трябва после да дам линк за да дръпне картинката да ми драсне едно ЛС. И ако има предпочитания за формата също да ми каже Simple Smile довечера се надявам да е готов, извинявам се за закъснението, ама почти не сме се прибирали Simple Smile

# 494
Момичета , след колко време трябва да ми паднат конците отдолу  newsm78 ? Вече почвам да си мисля, че съм с постоянни ...

Общи условия

Активация на акаунт