Да използвам да кажа дано Мими скоро вече гушка своето детенце. Ти си герой Мими и щом до тук стигнахте ще се оправи и ще бъдете много щастливи

Само зацапва памперса и е едно зелено и сополиво все едно (сори за описанието)Няма нищо общо с това което беше в началото. Не знам запек ли е какво е
Ходих при педи и тя ми каза че имало такива периоди но това е 3-и ден вече. Аз имах проблем с ходенето до 00 а дребния е на кърма само. Някой ако има представа какво може да е ще се радвам да сподели.
Сега вече е на работа но пак си ми помага когато го помоля, аз гледам да не го занимавам много много че изморен. Само за цеденето си му използвам услугите с масажи

. Може би за детето ще е по-добре толкова мъничко да си постои още вкъщи, но пък мен ще ме побъркат (независимо дали ще я гледа свеки или майка ми).
. А утре трябва да й слагат ваксина...
. А утре трябва да й слагат ваксина...
И сега спи като заклан, явно 120 му е крайно недостатъчно...ще видя до кога ще го държи сега...ако изкара повече от 4 часа - явно се е наял за пръв път от доста време... 
Вече и врата ме боли от носенето и, хем я слагам долу в багажника, ама тя нали е лятна и трябва кошницата да се сложи вътре, та докато го сваля с бебето, после докато извадя танка, докато го сглобя...после обратната процедура - чак ми се губи удоволствието от разходката...Мисля, че с другата ще ми е в пъти по-удобно, плюс това коша се мести и в двете посоки, за разлика от нашата...
Има ли някой друг като нас?