Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
В тази тема сме се събрали все чудесни хора, искам да ви кажа.  Mr. Green

# 136
  • Ænima/Albuquerque
Ма дааа...

# 137
  • в сърцето на един мъж...
А, моля, Сарказмова, аз отказвам да бъда зелено човече Crossing Arms Искам нещо бритско и прекрасно Naughty

# 138
  • София
Аз пък се чувствам добре в ролята си на НЕ-пушещо синьо човече... някок по - близко до космоса ми идват нещата!!!   ukliam1

Сега пак ще изпадна в обяснение, но вече официално Spooks стои на първо място в шпионскитекриминални сериали за мен!  Heart Eyes
Повече хА!мерикански тъпни няма да гледам по въпроса - те там на тоя континент са безсмъртни бре, даже ръцете си не цапат докато предотвратяват терористични атаки  Crossing Arms
Рупърт Пенри - Джоунс, Ричърд Армитаж, Матю Макфейдън и другите прекрасници няма да ги коментирам, че няма да ми стигне темата да ги нахваля едно хубаво!
Ето ги по ред на представяне в сериала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
  • Ænima/Albuquerque
Мчи, кой е казал, че си зИленото?  hahaha
Това с качулката не те ли кефи?  Mr. Green

# 140
Аз зелено не виждам, бе. Ма си харесвам онуй с рогцата, улево.  hahaha

Ване, да разбирам ли, че тези си цапат ръцете и ги бият? И аз обичам реализъм! Вторият симпатяж е много сладичък.

# 141
Аз съм онова малкото, жълтото в средата. Heart Eyes Laughing

# 142
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз искам жълтото с жабешките очички Mr. Green. Иначе са ми точно бритски, на друиди ми мязат hahaha

# 143
  • София
Сарки, важното е да са цетни нИщата!
Зелено, качулато... все "звездите ми го говорят"!

Пуци - да!  доста конспирация на всякакво ниво, доста героизъм разбира се, много чувства, напрежение, но без излишна захар. И да си призная стъписах се от това как в един подобен сериал разбира се възхваляващ разузнаването как главен герой умира. Не помня това да се е случвало в нито един американски, който съм гледала - там винаги ги стрелят, но никога не ги уцелват   baby_neutral

# 144
Снощи изгледах третия сезон на Робин Худ и сега съм в абстиненция, слуша ми се английския акцент на тези прекрасни мъже  Embarassed

Май ще започвам Spooks, иска ми се да видя Ричард Артмитидж в малко по-различна роля.

Слабост са ми ирландците ... но като гледах списъка, всички мои любимци са запллюти  newsm78 hahaha

# 145
  • КиТ

О Фреш,винаги има още място на посочената маса по горе Mr. Green Hug Hug Hug Hug

За тирамисуто да питам остана ли нещо Flutter Flutter Flutter

Пуци аз това за Италия го казвам поради там едни пристрастия относно друг спорт,за футбола не знам как стоят нещата Mr. Green,ша ги видим на световното Crazy,там вече пада набелязване на държави Mr. Green Joy Joy Joy

Я Ване тоз последния някак познат ми се струва Whistling Whistling Whistling Whistling,може и аз да се навия че утре оставам на сухо и да почвам Spooks

Снощи гледах Сезона на вещиците,ма май не е по темата Thinking

# 146
Помоли някоя да сподели  Hug.

п.п. ама и аз давам такива щедри съвети, пък уж съм от нахалните  Mr. Green

# 147
  • Ænima/Albuquerque
Ах, Джо, прекрасна си, прекрасна!  Heart Eyes

# 148
Мерси, Сарки, фея съм си аз  Blush Wink

# 149
Ще си заплюя Ричард Армитидж и Джонас Армстронг, пък някой ако сподели и Джонатан Рийс Майерс или пък Матю Гууди, добре дошло  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт