Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще го издиря най-старателно, щом е с Бенисио, съм способна да изтърпя дори Холи Бери Laughing. Благодаря за препоръката Hug

"Ромео и Жулиета" ми е много любим, заедно с "Тристан и Изолда".

# 661
  • Ænima/Albuquerque
Бенисио е голЕм!  Sunglasses
Аз Холи си я кльопкам, не знам що.  Mr. Green

# 662
Слънчо, защо не отваряш енциклопедията?

Защото като ги отварям от домашния компютър в 90% от случаите ми изскачат по 20 прозореца и се налага да рестартирам  Confused

# 663
  • КиТ
Фреш как тъй нямаш кво да гледаш Shocked,аз имам ма времето ми все нещо малко Crazy Гледай QI,туко що приключих 1 сезон с превод на Пуцито стращно предаване Mr. Green и мисля,че почти се добрах до Misfits Mr. Green Joy Joy Joy

С теб ще се дуелираме ли за Jonas Armstrong,нещо в голяма напрежение ме държиш Crossing Arms

Не съм добре запозната с кръвната му линия, но като съм чела статии за него съм запомнила, че има рода от племето Чероки  Crazy

Може, може, ама 1700-ната година пристигнАло някво франсе и се заселило из Хамерика, пра-пра-пра-пра дядо му se padal, no нищо чудно да се е смесил с някоя местна.  hahaha
А те французи, англичани по това време, знаете как е било... ПУ ЗА МЕНЕ!  hahaha

ой уморихте ме,по тая логика всъщност е абориген от африка,щото всички о етръгноло от там Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 664
  • София
Плами, всъщност нещата са тръгнали от Месопотамия, а не от Африка! Или поне тези, които идват в Европата!

# 665
  • Ænima/Albuquerque
Е, Плами, ся къде отиде в люлката на живота?!?
Още повече, малко хора могат да се похвалят, че си знаят родословието толкова време назад.   

# 666
Честит празник на всички ирландци по света Grinning

# 667
  • в сърцето на един мъж...
Абе нали знаете, всичко е от едно ребро Mr. Green

# 668
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на всички ирландци http://www.youtube.com/watch?v=a7q3AVkcDY0&feature=related Flowers Four Leaf Clover beer

# 669
Каква изненада, мислях, че сте напълнили темата с честитки за братята-гинесчии, пък вий спите.
Ай да са живи и здрави айришите, все тъй прекрасни.  cheers

Плами, бря, щом си изгледала целия първи сезон трее си запомнила, че 'аборигени' всъщност са били коренните жители на Рим и околията. hahaha

# 670
Откъде да изтегля QI?

# 671
  • Ænima/Albuquerque
Piratebay

# 672
  • София
От пиратския залив - http://thepiratebay.org/search/QI/0/99/200.
Четох, че Пуци е готова със субтитрите - ще го тегля и аз! Мерси много за превода   bouquet.

# 673

Или от isohunt, тук има и линк към мининова.

Вени, моля, смейте се наздраве, обаче втори сезон ше почака, за жалост.

Едно не разбирам - какъв е проблемът на замунда с това предаване.  ooooh!

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Едно не разбирам - какъв е проблемът на замунда с това предаване.  ooooh!

Или с мен.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт