Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • в сърцето на един мъж...
Хах, представих си как Сарказмов звъни на Сарказмова на вратата. Тя му отваря, слага му една бира, две кръстословици и едно судоко на масата и го почва - да си говорят, де, че после трябва да дойде да разкаже в темата  Joy  Hug.
Joy Joy Joy

# 721
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha Ох,ше пукна.

# 722
  • Ænima/Albuquerque
Хах, представих си как Сарказмов звъни на Сарказмова на вратата. Тя му отваря, слага му една бира, две кръстословици и едно судоко на масата и го почва - да си говорят, де, че после трябва да дойде да разкаже в темата  Joy  Hug.

smile3532 smile3532 smile3532

Ми така де, той ми е умен, а и искам да знам какъв човек е Робърт Дауни Джуниър, Итън Хоук и Майкъл Кейн, общо взето ще ми е интересно, пък и след гимнастиката може и за Сиена да полафим...  Flutter hahaha

# 723
  • София
Ейй, видЕх си правописна грешка - СУДОКУ, а не СУДОКО  ooooh!! Няма да се излагаме пред чужденците, я  hahaha!

Сарки, ама не може ли първо да го налазиш, пък после го разпитвай за цял Холивуд  Laughing!?

# 724

Освен това някъде между бирата и почването ще му врътне едни чушки с яйца и сирене  Joy

# 725
  • Ænima/Albuquerque
Е, добре де, добре - първо малко гимнастика, после лаф, после бира, пак гимнастика, гимнастика, гимнастикааа...  hahaha

Освен това някъде между бирата и почването ще му врътне едни чушки с яйца и сирене  Joy

Шгу впечатля да знаеш.  Mr. Green

# 726
Изобщо не се съмнявам в това  Sunglasses

# 727
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе , Сарки, ако ти каже нещичко за Хоук, сподели, ама аз нещо се съмнявам, те кога ще да са имали контакт опт по-близък вид  newsm78

# 728
  • Ænima/Albuquerque
В "Гатака", бе, Джо.   Mr. Green

# 729
Оххх, много съм загубена  ooooh!

# 730
Итън си го заплюх, горе ръцете от него, нищо, че не е брит  Crossing Arms

# 731
Не важи, заплювай си го в темата за американците, каквато няма  smile3533

# 732
Заплюла съм го, да ги нямаме такива   Naughty

За този горния - и на мене ми е ръбест  hahaha

# 733
  • КиТ
Саркс,честито пълнолетие на братчето  Hug Hug Hug

О Джейсан Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,на мен пък не ми  е рабат,като го видя в действиеее и  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ох разбихте ме Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 734
  • Ænima/Albuquerque
Ама аз само го споменах Итънчо, к'во се сбихте тука.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт