Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
А за сър Хопкинс - просто няма как той да принадлежи на една, че и две-три, както каза някой по-горе, той е мъж на няколко поколения. Той и Джеръми Айрънс така, ама никой не се възмути, та затова Слънчо (май) извади късмет и го приватизира.  Mr. Green

Тъй, тъй, аз намазах от ситуацията  smile3521  smile3521

# 226
  • София
Утроооо!

Цяла нощ го сънувах... и двамата май даже бяха... ама не беше мръснишко, а облечено шпионско  Crossing Arms

# 227
Неее! И той ли?!? Shocked Защо всички, които желая са гейове, в мен ли е причината? Може би съм грозна или гърбава... Cry

А в сериала чу*а всичко живо...

hahaha hahaha hahaha Не си, бе! Ей го на, Джеси не е гей. Нали?  Thinking

Ох, Злате, Фъргюсън съм го гледала съвсем за мъничко, с Хю Лори, но мигновено ми напълни душата тоз човек. Права си, има нещо, а поличност е мноу добра дума за него!  hahaha

# 228
Неее! И той ли?!? Shocked Защо всички, които желая са гейове, в мен ли е причината? Може би съм грозна или гърбава... Cry
В никакъв случай!  Naughty Нали знаеш лафа, че всички хубави мъже над 35 (приблизително) са или гей или женени.  А тоз пък и двете  Grinning. Препоръчвам ти като мен да се ориентираш към агнешкото.

Пуце, радвам се, че ти харесва новата дума  Laughing

# 229
Ама... той е секси ии чаровен ии секси... Искам го пък! newsm45

Боже! Не съм спала, гледах сериала... ooooh! Laughing

Надявам се Джеси да е хетеро!

# 230
Бейби, ще ти стискам палци за Джеси  Wink

Ето едно клипче на Крейг, в което разказва как в Шотландия в часовете по биология обясняват на учениците що е то секс  Joy Joy Joy. Клипчето съм го пускала и друг път, ама ми е много любимо.

# 231
  • Варна
охоооо, ко стаа тука  Mr. Green
снощо ни наваля така Убаво снега  Crazy, че нета сдаде багажлъка .... ии изпуснах купонЯ  Crossing Arms Mr. Green

... мале, мале мноогУ горещо е било тука снощи, като ви чета  Crazy и Нийлчо сте разконспИрирали  Mr. Green

аз се чудя сега за Spooks, дали да го тегля, че много си го хаесвам този жанр  Crazy ... обачеее сдавам багажа с тези филми, които препоръчвате  Crazy

п.п.  Joy, Злате, като го чуя тоя акцент  Crazy  Crazy
обаче, веднага пак се сещам за клипчето в асансьора с двамата шотландци и Freedooom  Joy

# 232
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, много си красива, много!   bouquet
Това ми и трябваше, правя нов тур за овации  Sunglasses

Другата прекрасна бритска Кейт е новото лице на Lancome  Heart Eyes

# 233
  • Варна
знаех си, че съм пропуснала нещо   Crazy, ама забаламосах се с мръснишките номера  Mr. Green

Джой, снимките на Кейт, мнооого очарователни   Crazy
(обаче за "другата" Кейт, не съм на същото мнение, въпреки че с новата прическа хваща окото   Crazy)

# 234
Уинслет има много особено лице, може да бъде и прекрасна, и отблъскваща. На мен обаче ми е любимка, защото не съм я гледала в слаб филм.

# 235
These frogs are married, obviously  Joy Joy Joy Чуден е!

Прелестна, прелестна. Ама що ти избяга аватара, красавице?  hahaha На мен и другата Кейт много ми харесва, но Бланшет най!

# 236
Джой, направо не можах да я позная Уинслет на тази снимка  #Crazy, добре, че си написала коя е, че щях да се чудя цял ден. Наистина яко лови очото на рекламата. А за Бланшет нямам думи просто - разкошна е.

Анелка, заради тия шотландци не мога вече да вляза в асансьор без да се разхиля.  hahaha

in a protestant church   Joy Joy Явно на католическите жаби не се гледа с добро око  Laughing

# 237
Пуци, на аватара му разрешавам да бяга, стига подписът да е плътно до мен  Laughing

Чудя се още за жабите- блага ракия пият ли  newsm78 Mr. Green

# 238
Чудя се още за жабите- блага ракия пият ли  newsm78 Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

За това не знам, ама ми се ще да чуя коментара на Зиска по темата.  Mr. Green

# 239
И на мен, ама ще почакаме, кой я знае из кои гори шотландски се е запиляла да надига полички  Laughing

И като заговорихме за полички, аз с кеф бих надникнала и под тази на твоя заплют  Blush

Общи условия

Активация на акаунт