Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хаххаха, Пуци направо да я пише, като никога да сме напълно единодушни  Laughing

Последно Скинс-лирично отклонение, не може да не предложа за всеобща възхита и Тони Heart Eyes

Сарки, специално за теб намерих снимка, където румените устни не се виждат Wink

# 436
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Джо, мирси, спаси ми сутринта!  hahaha

# 437
  • Варна
А, добЪр дАн  Mr. Green

Как стее бритки  Crazy. Като ви чета, пак сте обсъдждали на събрание общоразпределителния план  Mr. Green. Не разбрах, стигнахте ли до съгласие  Mr. Green.

Гледах "Дъ механикЪТ"  Mr. Green. Мдаааа, нямаше нужда да се гледа на кино. Честно казано, не е като да съм очаквала много, ама си мисля, че можеше по-добре да се заснеме и да се получи по-добро екшънче. Mr. Green

p.p. Пуци, екипирал съм се с епизодите от 1ви сезон и субтитрите на QI.  Hug  bouquet   bouquet, тенкююю  Crazy

# 438
  • Ænima/Albuquerque
И аз гледах "Механикът" оная вечер, нищо особено не беше, но пък оплакнах око с моя Бенчо.  Heart Eyes
Филма ме разочарова обаче.  Tired

# 439
  • КиТ
p.p. Пуци, екипирал съм се с епизодите от 1ви сезон и субтитрите на QI.  Hug  bouquet   bouquet, тенкююю  Crazy

О и аз окомплектовам и почвам  smile3508

За актуализацията ми прибавете Jonas Armstrong,дакота Фреш я няма  Joy Joy Joy Joy,ша са оправям с нея Mr. Green

МеханикЪт го има в замундата тегля Crazy

# 440
Дубрютру, аз днес съм в сериален траур.  Cry

И аз съм за обща Кейт, иначе е несправедливо.

Анелка, чакам, значи, отзиви, за бай Стивън и сие.  Simple Smile

# 441

Ай, защо така?  Rolling Eyes Всичко ли изгледа?  Crazy

Аз започнах Skins снощи, интересен е, но май съм прекалено остаряла, за да ме грабне  Mr. Green

# 442
  • Ænima/Albuquerque
Ай, защо така?  Rolling Eyes Всичко ли изгледа?  Crazy

Щастието за едни е нещастие за други.  Mr. Green

# 443
Ау, да не би да е свършил Being human?  Crazy

# 444
  • Ænima/Albuquerque
Мхм.  Mr. Green

# 445
# 446
Пламска, долу ръцете от Джонатан ...  #2gunfire hahaha

Аз изгледах Робин Худ и започнах Шерлок, но много дълга ми дойде нещо серията и реших да гледам Здрач 2, все пак мистър Патинсън е брит  Mr. Green, твърде блед ми идва обаче в този филм, най-много го харесвам в Remember me.

# 447
Пламска, долу ръцете от Джонатан ...  #2gunfire hahaha

Аз изгледах Робин Худ и започнах Шерлок, но много дълга ми дойде нещо серията и реших да гледам Здрач 2, все пак мистър Патинсън е брит  Mr. Green, твърде блед ми идва обаче в този филм, най-много го харесвам в Remember me.

Да не говорим, че почти липсва в тоя филм, а когато не липсва, мяза на гейша.  Mr. Green В Little Ashes също е добър.  Peace

# 448
  • в сърцето на един мъж...
 Joy Joy Joy
Ауу, Пуц Mr. Green

# 449
  • София
Аз да си кажа от другата тема (ако някой не е разбрал), че искам да си заплюя Джейми Кембъл Бауър. Пу! Twisted Evil Моля да се отбележи щателно този факт за архива.  Mr. Green

Джой, не знам дали видя, но Кая Скоделарио ще играе ролята на Кати в новата адаптация по "Брулени Хълмове". Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт