Британците, британците! Ту брит ор нот ту брит? - тема 10

• 20 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
И Ричард и кой още, а, а  Joy Мисля, че много ще ти дойдат, не смяташ ли  hahaha newsm43

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко ме е срам да призная, ама откак намерих онлайн ТВ, по това време зяпам "Забраненият плод"

А я кажете кой е новият филм с наскоро обсъжданият Фаръл и малката от "Изкупление"?

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Фреш, сори, предимството да заплюваш първи Mr. Green Аз нямам много мъже - Колин Фърт и Ричард Армитидж са ми заплюти от началото на темата, като Ричард е общ Mr. Green Друг общ мъж е Колин Фарел. Така че сметката излиза крива Wink Нямам много мъже Mr. Green Но не пречи да искам да имам Joy
П.С. Отскоро добавих Мартин Хендерсън към колекцията Sunglasses

# 633
Аз пък имам много и искам още  Mr. Green. Ето и нехаресвания тук Холт бих прибрала под крилото си Heart Eyes. Ама ще изчакам малко, че от последното ми заплюване май не е минала и половин седмица  Blush

# 634
Джой май филма е Булевард Лондон.
Хихи, и аз искам много - от много глава не боли Mr. Green

# 635
Нямаше Кийра на плаката  Rolling Eyes. А и нещо Сибир ми се мерна в заглавието, ама от трамвая го видях и недогледах... Отивам да ровя в филмографията му.

п.п. Ето този е http://www.imdb.com/title/tt1023114/

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:13 от joy_r

# 636
# 637
  • Ænima/Albuquerque
Ох, и аз съм една искаща...    ooooh!
Да вметна - Сарказмов, Гослинг, Стивън Фрай, Мартин Фрийман и Бен Фостър (нищо, че не е за тук) са си само мой, никви дуели, никви шамари - нищо няма да свърши работа!  Mr. Green
К'вот съм делила - делила, вече край!  Mr. Green

# 638
Нямам претенции към никой от горепосочените от Sarcasm  Whistling

Препоръчайте нещо, че ще взема да свърша малко работа от вкъщи /от скука/, а това не е хич здравословно ...

# 639
 Joy hahaha Crazy
че то не пречи да вършиш нещо, докато гледаш, Фреш Grinning
Ей ме на, втора пералня пуснах преди минутка Flutter

# 640
Същият, Соня, благодаря   bouquet
Интригуващ изглежда, а и въпреки китеника над очите Колин е много добър актьор. Плюс любимия ми Ед Харис Heart Eyes

# 641
  • Ænima/Albuquerque
...и въпреки китеника над очите Колин е много добър актьор.

Абе, стига с тоя китеник! Прибих те!  hahaha hahaha hahaha

Нямам претенции към никой от горепосочените от Sarcasm  Whistling

То не беше насочено към тебе, казвам на всеослушание, ако случайно има забравили.  Mr. Green

# 642
С треперещи ръце отворих профила на Итън Хоук в imdb, пък той се оказа тексасец мискинина ... а такъв невинен бритиш вид има ...

# 643
 Joy Joy Joy

# 644
С треперещи ръце отворих профила на Итън Хоук в imdb, пък той се оказа тексасец мискинина ... а такъв невинен бритиш вид има ...
Мдам, аз така с трепет си мислех, че Джонито Деп е Брит, ама тц Crossing Arms А има всички данни за такъв!

Общи условия

Активация на акаунт