Отговори
# 465
  • В две тъмни очички
Абе цял ден се каня да задам 2 въпроса и все забравям

1, Слънцезащитен крем слагате ли на бебоците и ако "да" - какъв. Малката леко като я напече и се зачервява  Laughing, а уж е с тъмничка кожа - явно е нежна  Confused

2, Как стоят нещата с изплщането на майчинството??? Сега като не се пишат болнични трябва ли някъде нещо да попълвам или правя или от НОИ се оправят сами?

# 466
  • ул. "Мечтание"
Ето линкове към инфото за захранването, което съм събрала (всичко е от темата за захранването във форума) и старата ми схема на захранване (ще претърпи някои корекции). На следващата тема ще ги сложа на първа страница.

https://docs.google.com/document/d/11cg8S3J_CDZp-Dz4gqtU-JYelNhq … MTrjk/edit?hl=bg#

https://docs.google.com/document/d/1pXXd8V0Z9fcMkTojeIf_cqioCsiW … zfvwM/edit?hl=bg#

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0An3j52ZD6oSXdEhUTU9lNG9 … c&hl=bg#gid=0

Отчитам като грешка това, че захраних на 4 месеца. Тогава от нетърпение да започна сбърках кризата в растежа с готовност за захранване!  ooooh!

Слънцезащитни кремове не ползвам. Пазя на сянка и под дрехи. Дори на плажа не съм ползвала. Нямали сме гафове.

# 467
  • В две тъмни очички
Нощни , е нали уж трябва да ги пече и да събират вит. Д  newsm78 ???

# 468
  • София
Калина от три дена е с ужасни колики! Похвалих се някъде, че май са минали и ..... Спи само върху корема ми, та не мога да се оплача от лежане тези дни. Дори навън не иска да заспи в количката и издържахме едва 2 часа вчера и толкова днес.

Клечо, днес около 12,30-13,30 се мотках в градинката, но не те видях?!

13.45 стъпих на паркова земя аз Simple Smile
Разминали сме се за една бройка, иначе и аз се оглеждах за теб  Peace

# 469
Нашата педиатърка още преди месец ми се обади специално да ми каже да си търсим ние Пентаксима,та с протекции го намерихме срещу 53 лева.За другите два месеца каза,че тя ще има грижата.Няма оправия в тази държава и това е!
Мислех,че аз съм единственият върл противник на    фейсбук,но се оказа,че имало и други Simple Smile

# 470
Когато пишете и коментирате в групата, това не с вижда от вашите приятели, така че можете спокойтно да се включвате без да си излизате от прикритието  Wink

# 471
  • ул. "Мечтание"
Нощни , е нали уж трябва да ги пече и да събират вит. Д  newsm78 ???

С обилен слой слънцезащитен крем по тялото надали събират нещо. Simple Smile Не съм се интересувала особено де. Така или иначе не съм фен на тия работи.

Дори на сянка пак събират достатъчно витаминче. Simple Smile Ултравиолетовите лъчи се отразяват от различните повърхности - земя, пясък, стъкла и прочие. Пък и пазя от силно слънце. Ако ми се налага да излизам по обяд през лятото няма да го облещя на слънце естествено. Но иначе сутрин и привечер си ги оставям да ги пече. Simple Smile Сега също не виждам смисъл и нужда да пазя. Слънцето не е силно.  Peace

# 472
  • София
Бубе, мерси за упражненията, чудесно си ги обяснила   bouquet

Глобулите колко време и по каква схема ще ги слагаш?

# 473
# 474
Бебеш,душицо,аз и профил нямам Laughing....много съм старомодна Embarassed,чудя се как се оправям с форума...

# 475
МомиЧета не успявам да ви иzчета .какви  ваксини  слагате като zадължителни уж,и какви от препоръчителните които според вас са важни?Моята буба няма оЩе никаква ваксина ,в края на месеца Ще слагат първата която е преz устата,капки мисля zа Ротавирус на немски,неzнам какво е на български,  след месец Ще сложат zа хепатитите  и други  с инжекция като преди това Ще и лепим лепенка на мястото zа да я обеzболи.Теzи ваксини  са ни беzплатни  но има една която следва zа пневмококи   ,zнае ли някой  каква е точно  и  дали е важна, слага се на 4  пъти и всяка струва 108 евро,трябва да потърся инфо  ,но да ви питам   и вас, има много  компетентни мами тук и се надявам  много някой да ми отговори   плс

Колики нямаме , имам кърма ,но те предпочита  ШиШе  ,Щото татко  и  е  голям умник и ми обърка кърменето с тия ШиШета,немога оЩе да си го простя ,лапа цицата милата zасмуква, обаче като усети ,че не е лесно  както с  ШиШето ,дава наzад и реев,няма смисъл да я мъча ,опитах много  пъти  и едно и съЩо ,голям  глад и  рев съответно    Sad
Косата й  капе много ,почти оплеШивя.
На 28 дни  бяхме на  педи и   е наддала  с  950 гр. от иzписването ,от 3205 на 4150. ОбЩо вzето  финна мадама , слаба и висока  Simple Smile

Не се  вклиучвам  често ,  вие сте много напрес с месеците и само ви  чета когато мога по диагонал  и  питам когато имам  нужда  ,надявам се на  отговори ,нали минахте   оттам   Hug

# 476
  • В две тъмни очички
Нощни , абе точно за това,че уж не е силно слънцето я оставям да я попече 15-20 мин. Забелязах обаче,че се зачервява  ooooh! Дано не е толкова чуствителна. След това мажа с Бочко

Бимбим, през вечер по 1 глобула - те са 10,та за 20 дни! Достатъчно са!

# 477
Вал, и за теб ли няма сън по това време  Confused

# 478
Днес малкото буболече има имен ден  Flutter
Да почерпя  Mr. Green

ейприл, казваш и веднага ти правя  Grinning

Има ли някой люлка , каква и доволен ли е?

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 09:31 от Бебешондел

# 479
  • в Надежда-та
Бебеш честита ти именничка, да ти е здравичка и мн послушна  bouquet

Аз още не съм мазала, но най-вероятно от другия месец ще почна, че като се сетя как бях изгоряла на очила докато бях бременна с баткото по плажа ooooh!......какво ли остава за тяхната нежна кожа. Мажа с Бюбхен 50 фактор Peace

ViFresh и 2 Гости преглежда(т) тази тема.  Shocked Къде сте бе народе newsm78

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 09:38 от ViFresh

Общи условия

Активация на акаунт