Отговори
# 495
  • Пазарджик
Да почерпя ,моя мъж днес има Рожден ден

Честит рожден ден, Виолини!!!Много щастие и късмет ти желая!!!

# 496
  • София
Тути,Честит Рожден Ден на мъжът ти,да е здрав,послушен и много да ти помага Wink

# 497
Момичета,да ви споделя-днес изпуших една цигара с кафенцето Embarassed Убийте ме сега с камъни Mr. Green
Има ли и други грешници като мен? Twisted Evil

# 498
  • Сливен
Тути, ЧРД на мъжа ти! Да е жив и здрав и мнооого да те слуша!
Ето снимка от църквата Simple Smile

# 499
В 11 излязохме и чак сега се прибираме - кеф  Party

# 500
  • Пловдив
Честито на всички именници и рожденици   bouquet

Ние днес правихме погачата на бебо. Събрахме се няколко майки и деца, а бебо беше мноооог послушен.

Бенджи, аз като кърмя (и по нощите) и чета форума  Wink

И аз имам таблица за захранването от ВИви , мога да я кача, но още има време, докато стигнем дотам. Ще ми е интересно и полезно да видя и на другите момичета Peace

# 501
  • бургас
искам да попитам момичетата които дават colief,какво ще стане ако дадете млякото преди да е минал половин час,и на вас налагало ли ви се е? newsm78

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 17:37 от клеопатра.7

# 502
 Честито на всички, които днес имат повод за празнуване!
 Да сте живи и здрави и много щастливи!    bouquet

# 503
  • София
Честит рожден ден, Виолини! Бъди много щастлива!
Честит имен ден на малката Тея!

Днес изкарахме целия ден на припек при майка ми. Голяяям кеф. Утре сме планирали да се мотаем в зоопарка. Някак покрай слънцето и аз се събуждам за живот.

Момичета, да се похваля. За един месец, откакто съм на диета, съм на минус 5,2 кг. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Въпреки, че не свалям както съм свикнала, но това е заради кърменето и липсата на цикъл. Вярвам, че бавно и с постоянство ще сваля и останалите 12 кг.

Аз мисля да захраня на 5 месеца. Не знам защо, но късното захранване ме притеснява толкова, колкото и ранното. Затова съм си намерила златната среда.

Бонболина, пушило ти се, изпушила си. Никой няма право да те съди за това.

# 504
  • бургас
Момичета,да ви споделя-днес изпуших една цигара с кафенцето Embarassed Убийте ме сега с камъни Mr. Green
Има ли и други грешници като мен? Twisted Evil

на мен ми спря кърмата преди една седмица,от тогава сме само на АМ, и аз си пропуших отново,чувствам се виновна че пуша,но ми се пуши  Crossing Arms

# 505
  • в Надежда-та
bonbolina така се започва за жалост Tired, от една....
Така пропуших с баткото ooooh!
Сега обаче ги отказах 1/2г. преди да забременея Party
ВИОЛИНИ   bouquet

# 506
Здравейте. Излязохме в 12 и се прибрахме в 5,15. Супер.  Имах притеснения как ще я накърмя навън но се справихме добре. Сега пак хапна и заспа Вики. Да ви кажа от две дни заспиваме много бързо с чудна песничка- Люлчина песен http://detskipesni.net/%D0%BB%D1%8E%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B … 1%81%D0%B5%D0%BD/ На трето  слушане и припяване от моя страна и заспива.

# 507
  • Пловдив
Етомира сподели на каква диета си, че и аз имам да свалям мнооого и немога да се гледам вече.

# 508
Честито на всички празнуващи!Здраве и късмет в изобилие!
Етомира,моля те,сподели за тази вълшебна диета!
За пушенето-и аз пак ги почнах,за съжаление.
Айде ,и аз сетила се Мара да се побара-утре чак ще правим погачата,но нямам никакви притеснение за това,че отдавна са минали 40дни.

# 509
  • София
Честито на всички, които днес имат повод за празнуване!
 Да сте живи и здрави и много щастливи!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт