Отговори
# 120
  • в Надежда-та

Честит празник момичета  Hug
Гледам говорите за минали гафове на мъжете относно подаръците  Mr. Green моя ММ миналата година ми подари карамфили Sick не, че нещо ама аз тия китки ги свързвам с погребение.....все едно ме ще ме "изпраща" #Cussing out. Е нищо не казах тогава, ама от следващия ден до ден днешен още му го натяквам Twisted Evil
Ноеми уфффф и аз съм малко тип майка ти ooooh! вечно съм недоволна и вечно не го правят като мен Flutter  #2gunfire
Като цяло аз си имам мои виждания за някой неща Naughty За мен на 8-ми март се подаряват пролетни цветя - кокичета, зюмбюли, минзухари... е тази сутрин получих рози Confused, е пак е нещо и не са карамфили Twisted Evil Mr. Green

# 121
Мили мамчета, чести 8-ми март!!!!
За секса не ми се прави.Никакво желание.Надявам се скоро да ми дойде музата Party
За празника не съм получила нищо.До довечера има време Peace
За цветята -моето любимо цвете е Фрезия.
Ох не съм бременна ама забравям.
Нощни мерси за темичката  bouquet

# 122

А на мен от НОИ още ми обработват болничния от 12.01.  Weary  , аз така се надявах да ме изненадат за празника Twisted Evil
Е много дълго  newsm78

Те ми върнаха болничния за една формалност. Внесен е отново на 24.02. и още го обработват.

ММ днес не е в града и не знам с какво ще ме изненада. А аз даже няма да сготвя вечеря  newsm48 не че не искам, но в този вятър не ми се излиза с Кали.

За цветята: Може да е банално, но обожавам кърваво червени рози.

# 123
Честит празник майчета. Аз тази година за сефте го чувствам като празник. Може би защото съм го възприемала като празник на майката - незнам. От милото целувки и двамата с Вики  гушнати ми подариха цвете/ разревах се/. Е получих и подарък който не очаквах. И за мен още секса е мираж. Продължавам с лохиите - рядко ама си ги има

# 124
Честит 8-ми март, дами!

Много любов, усмивки и празнично настроение!   bouquet Hug

Цветя и подаръче очаквам, но да видим...напоследък нещо взех да го преживявам и да се цупя на не-получаването. А не бях такава !:)

За секса- лека-полека започвам да го преоткривам.  Heart Eyes

И аз съм от тези дето се нагърбват с всичко- някакъв "обгрижващ" тип съм и усещам как неизбежно се скапвам. И сега трябва да превъзпитавам  и променям отношението към мен . Не е лесно, но по-добре късно, отколкото никога. Голямата ми дъщеря става все по- палава , а бебка е много кротка....за сега  Simple Smile

# 125
Не съм от тези които трябва да пипнат всичко сами. Нямам нищо против помощ. Дори сега покрай "доброто" бебе ако не успея да сготвя, ще купим нещо готово; ако не успея да изчистя, ММ ще помогне.

# 126
         честит празник мили дами![/color][/color]
 Бъдете живи и здрави, обичани и ценени! и нека последното не е само по празници
 Чета ви редовно, но имам известни проблеми с ММ, за който и аз мога да кажа, че е идиот, дори на квадрат, но не ми се иска да ви натоварвам, затова и не пиша.
 Пожелавам ви хубав ден и приятно изкарване на вечерта, на тези които ще празнуват!

# 127
Айде, и аз съм жена! Направих си маска на лицето и се оказа, че и сама съм си направила подарък...  Laughing Любимата ми дънкова пола ми става и днес ще се изфукам с нея навън...  Mr. Green  Crazy  Party

# 128
Честит празник, майчета! Бъдете обгрижвани, обичани и желани! И да има по-малко мъже-идиоти:-)

Ноеми, Инка, майките ни са като по калъп правени Simple Smile И аз съм малко като моята - мисля си, че никой не чисти/готви/пере... по-добре от мен, ама аман от перфекционизъм. ММ много помага, ужасно много, ама все нещо не е като хората и аз мрънкам. Файда няма, но вече си затварям очите за това КАК домакинства, важен е резултатът - горе-долу чисто, изпрано, сготвено, подредено.

И аз съм като Ноеми със секса - тъкмо ми се прииска и викам айде, днес ще е, и се почва едно къпане на децата, вечеряне, слагане да спят, междувременно някое и друго кърмене и смяна на памперси и докато стигна до леглото, вече съм забравила какво ми се е искало и само мечтая да се трупясам и да спя необезпокоявана до следващото кърмене. След две седмици и половина заминаваме за седмица на Тенерифе да видим малко слънце и се надявам там да ми дойде музата и да имам сили, че това не е живот.

senedra73, и аз обожавам фрезиите, но нямам любимо цвете. Може би всъщност момините сълзи...

Нощни, Мила, дано Искрен и девойките влязат бързо във форма, че е много досадно.
За празника - канех се да ходя довечера на Ladies Night, но снощи Фернандито ни спретна такъв късен вечерен концерт, едвам го успокоих, така че не бих го оставила сам с баща му.

# 129
Биричке, браво за маската и най-вече за полата. Ти ми напомни, че и аз имам любима дънкова пола, и ако Кали заспи някога ще си направя и аз една маска.

# 130
  • София
Любимата ми дънкова пола ми става и днес ще се изфукам с нея навън...  Mr. Green  Crazy  Party

Най-неблагородно ти завиждам.

Адис, не се ядосвай, каквото и да е станало. Мисли позитивно Hug Hug

За помощта - когато помага, стискам зъби, благодаря и веднага щом изчезне поправям щетите.

# 131

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ,МАЙЧЕТА.БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ

# 132

"Усещане за жена" едно невероятно парче от един невероятен филм,един невероятен актьор.Насладете се на тази прекрасна песен.Поздравявам всички Ви и бъдете все така красиви

# 133
  • В две тъмни очички
Бубе, дано успееш!!! Ама днес е празник...  Flutter... милото може да направи жест да ти остави колата  Flutter Twisted Evil

Ама не става ли въпрос за утре???  #Crazy

Честит празник , мили дами,майки,съпруги и любовници  Twisted Evil!!! Бъдете най-вече обичани и ценени!

# 134
  • София, Лагера
Бубе, дано успееш!!! Ама днес е празник...  Flutter... милото може да направи жест да ти остави колата  Flutter Twisted Evil

Ама не става ли въпрос за утре???  #Crazy
Е да, ама ти и утре можеш да "ползваш" подаръка Wink

Еми, Ви, само си усложняваш живота  Rolling Eyes Peace ама то си е характер, не можеш да го смениш просто така. Инка, за добро е било!  Peace Освен ако мама не ти е втълпила, че нищо не можеш да правиш като хората. Не вярвам да е така в твоя случай, но понякога и това става.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:29 от Ноеми

Общи условия

Активация на акаунт