Отговори
# 105
  • София, Лагера
Има ли други мъже освен моя, които отказват да приемат 1е трябва да изразяват уважение чрез почитане на празника?
Т.е ?  Laughing Те да се почерпят ли? Mr. Green
Joy Joy Joy не, да купят подарък Twisted Evil
smile3521 има  Twisted Evil

# 106
  • София, Лагера
Ха добрутро сега!

Честит празник на всички празнуващи дами!   bouquet

Аз получих подарък от Тервел - събуди се сам веднъж тази нощ! За пръв път спа 6 часа без да яде  Mr. Green
А от Пресиян - голямо хартиено цвете, направено от него  Flutter

за мъжа... вече казах  Wink

Тая вечер моя мъж ме попита: "Утре какво да ти купя - цвете или дюнер?"  Joy Whistling
(миналата година ме изненада с дюнер за 8ми)[/size]
Peace и на мен цветята не са ми вкусни нещо  Wink

# 107
Един бърз запис, че тия двете ги хвана някаква криза  и пищят вече няколко дни все едно ги дера...Скок ли, какво е не знан, ама ми напарвиха гърдите на леш...А ушите са ми пред разпадане...
За нервите нямам какво да кажа.....
А мъжът ми е идиот!  Twisted Evil

# 108
  • София, Лагера
Ноеми, последно коя Коста остана? На -1 или на +1?
на -1. Там, където бяхме преди. Бубе, дано успееш!!! Ама днес е празник...  Flutter... милото може да направи жест да ти остави колата  Flutter Twisted Evil

На мен секс ту ми се прави, ту не. Ама вечер докато сложим децата...  ooooh! а и докато голямото заспи  Tired забравям за какво ставаше дума. Мъжо вика, че трябва да си купим наръчник и да си припомним какво беше това нещо  Wink
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug

# 109
  • Пазарджик
Честит празник мили мамчета ,нека вашите желания бъдат мои пожелания!!!

Аз още снощи си получих букета/три жълти орхидеи,много красиви/Обожавам цветята,но пусто в къщи не виреят много и след много години опити и много уморени цветя се разбрах ме за букети,но без целофани и грозни мрежи/това си е жива гавра с цветята/
Ние нямаме баби покрай нас които да искат да се занимават с внуци,ще си седим в къщи.

И на мене ми дойде цикъла,вече ми се повдига от превръзки.А за секса никакво желание,макар да не кърмя от 1 м.Смятам ,че това не желание се дължи на страха от многото шевове и болката/до скоро си чувствах шевовете от епизиотомия/
И НАП ме е уважил за празника, изплатили са ми болничния от 07.01-18.02  Money

# 110
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Честит празник, мили дами!   bouquet

Моя мъж ми направи празнична изненада - уж ми помага сутринта. Трябваше да простре и да облече Божидар за излизане (ще ходим на РД). Дадох му дрехите, с които трябваше да го облече и се хванах да кърмя Искрен... Облякал му прявилните панталони, но грешната блуза и чорапи.  Tired Дрехите няма да казвам как ги простря...
И за да е пълна картинката - Искрен кашля и ми прави кърмаческа стачка!  Rolling Eyes

# 111
  • София
Бебеш,много хубав подарък си получила Simple SmileСега и на мен ми се доядоха бонбони Линд Flutter
Тути,айде честити парички,чудно хубав подарък WinkИ ние ще си седим вкъщи поради липса на баби,но пък се разбрахме,че ще си поръчаме вечеря отвън,може би от Дон Вито,много им обичам затворената пица Wink

# 112
Мили майчета - честит празник на всички вас  Hug Бъдете винаги щастливи , радостни, засмени и от любовта на детски очички озарени   bouquet

# 113
И ние нямаме баби, но тази вечер ММ ще тренира, че утре ще излезна с приятелки.  smile3521

А на мен от НОИ още ми обработват болничния от 12.01.  Weary  , аз така се надявах да ме изненадат за празника Twisted Evil

# 114
  • София

А на мен от НОИ още ми обработват болничния от 12.01.  Weary  , аз така се надявах да ме изненадат за празника Twisted Evil
Е много дълго  newsm78
Нощни,те така помагат мъжете Close аз за простирането съм голямо хахо,имам си система по видове и не давам на мъжо да простира,че после ходя и дооправям дрехите след него Twisted EvilДано неволите с Искрен да отминатбързо Hug

# 115
  • София, Лагера
ние имаме баби... но какво от това  Wink
Свеки е далече, в другия край на града, пък и работи, сутрин става в 6, не мога да я тормозя с гледане на деца вечер. Майка ми... няма да коментирам.
Но пък водим децата с нас. Никой от компанията не пуши  Wink

а за помощта... аз имам ейчарско отношение  Mr. Green. Затваряш очи и го оставяш да се оправя. Веднъж ще сгафи, втори път ще сгафи, на третия ще се научи. Въпросът е да издържиш на гафовете, после става песен  Wink
Имам и лош пример - майка ми никога не даваше на никой да прави нищо, защото "не го прави като хората". Буквално - купуваш кофти домати, не чистиш старателно, не се слагат така чаршафи.... Резултат - тя се бъхтеше за всичко, направо се скапваше. Аз за пръв път рязах лук на 19 години, като се изнесох от вкъщи  Flutter

# 116
  • София
Честит 8-ми март на всички мами!

Аз сутринта получих много целувки от мъжа за празника, заръча на бебо да ме слушка днес, а довечера си чакам и цветенцето! Напълно достатъчно ми е всичко това  Heart Eyes

Малко нямам време да пиша тези дни, но ви чета. Тази седмица трябва да идем на ортопед, другата сме на консултация.  Simple Smile Дано да сме наддали по-добре този месец!

Прегръдки  Hug

# 117
Честит 8-ми март на всички
Много щастие и усмивки.И нека нашите малки слънчица ни правят най-щастливи.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 10:55 от нани-нани

# 118
  • ул. "Мечтание"
Абе днес направо си ме изненада с непохватността си. Обикновено не прави такива гафове!  ooooh!

А Искрен като ми прави стачка, аз ще му правя засада пък! Crossing Arms Утре само да мине зора при зъболекаря и ще му кажа аз на него какви стачки-мачки ще ми прави. Амаха!

# 119
Мамчета, чести 8-ми март!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз пък само да се похваля, че преоткрих прахосмукачката, вече втори ден заспива на нея, само да видим до кога де  Wink

за секса- никакво желание, чуствам се отвратително след раждането, абсолютно не сексапилна, а и толкова уморена и недоспала съм, че сигурно ако почнем да правим нещо ще захъркам посредата  Joy
за подаръците- моя мъж е страхотен, що се отнася за подаръци, винаги улучва десятката, най-красивите ми неща са от него, а и той пари не жали, обаче аз съм мрънкало и все му дудня на главата.  Embarassed  Цветя обаче рядко ми купува, защото знае, че не обичам много-много.

Ноеми  Shocked ти да не говориш за моята майка, макар че аз шапка и свалям за всичко, но точно същата е, гърби се за всичко, а другите не могат да го направят като нея. Една от причините да замина навремето в чужбина, беше за да се грижа сама за себе си, че ме дундуркаха като бебе.

Имам и лош пример - майка ми никога не даваше на никой да прави нищо, защото "не го прави като хората". Буквално - купуваш кофти домати, не чистиш старателно, не се слагат така чаршафи.... Резултат - тя се бъхтеше за всичко, направо се скапваше. Аз за пръв път рязах лук на 19 години, като се изнесох от вкъщи  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт