Отговори
# 75
Бебеш може ли и мен да ме причислиш към фейсбука :П

имейла: stigma96@hotmail.com

би ли пуснала и линка още веднъж  Embarassed

много благодаря   bouquet
Eто линк: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_151726874883734&ap=1
Добавих те в приятели, приеми ми поканата за да те добавя в групата Hug

Има ли други мъже освен моя, които отказват да приемат 1е трябва да изразяват уважение чрез почитане на празника?

# 76

Има ли други мъже освен моя, които отказват да приемат 1е трябва да изразяват уважение чрез почитане на празника?
Т.е ?  Laughing Те да се почерпят ли? Mr. Green

# 77

Joy Joy Joy не, да купят подарък Twisted Evil

# 78
  • ул. "Мечтание"
Тая вечер моя мъж ме попита: "Утре какво да ти купя - цвете или дюнер?"  Joy Whistling
(миналата година ме изненада с дюнер за 8ми)[/size]

# 79
Влизам да се похвалим с резултатите от първата консултация

+1100 гр от изписването
+ 9 см от раждането и вече е 60 см  Shocked

Мисля, че резултатите са много добри.
Биха и хепатитната ваксина, голям рев, голямо нещо, и понеже аз я държах по голо дупе в мен(доктора идва у дома, не я водя в кабинета), малката успя да се наака , както и мен.От болка ли, от напън да реве ли, но 1.30 часа не успяхме да я успокоим.

Бебеш, подарък чак не, но цвете, да.  Rolling Eyes

П.П. А и Краси днес като я бяхме сложили на повивалника да и сменим наакания памперс както си издаваше някакви странни звуци, се получи една особена комбинация : каза "АЙДЕЕЕЕЕЕЕ", с майка прихнахме да се смеем.

# 80

Joy Joy Joy не, да купят подарък Twisted Evil
Подарък не чакам, но на цвете поне се надявам. Rolling Eyes

# 81
  • В две тъмни очички
Да си призная и аз не чакам подаръци за утре! За цвете не знам! Обикновено ми подарява за някои от празниците! Макар че например 14-ти февруари и двамата не го празнуваме и не го смятаме за празник....

Ноеми за срещата в сряда - ще дойда ако имам кола! Че много зор сега .... ММ ми продаде моята кола и сега...само семейната и тази, която използва за работа,а аз в нея детето не возя! Та,ако ММ ми остави автомобила - ТАМ съм  Mr. Green

# 82
запис, от количката пищим, от креватчето още повече, столчето за кола го ненавижда, само шезлонгът ме спасява, но най си и е добре в ръце  Laughing, за утре нищо не очаквам, моят мъж не го тачи този празник и откакто сме заедно (11 години) все успява да ми скъса нервите точно на този ден, пък си е харен по природа  Laughing (сигурно е стиснат  Mr. Green

# 83
  • София
Аааа, аз получавам цвете за всеки празник... След като преди първия Св. Валентин заедно седяхме пред един магазин и аз гледх влюбено един огромен плюшен мечок, проведохме разговор: "Искаш ли да ти го купя?", "Не, много е скъп", "Сигурна ли си, ако ти харесва ще ти го купя", "Не" и т.н. около 15 мин. След което той, естествено, нали е мъж, не го купи. В следствие на което няколко години му пилих как не го е купил... Сега човекът си пази нервите и получавам цвете или подарък за всички празници Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Нощни, аз бих предпочела дюнера Simple SmileSimple Smile Господи, ще убия човек за един дюнер.

Бенджи, много добър резултат. Hug

# 84
  • ул. "Мечтание"
Нощни, аз бих предпочела дюнера Simple SmileSimple Smile Господи, ще убия човек за един дюнер.

Естествено, че дюнера!  Crazy Mr. Green
Както казваше един мой приятел: "Ние цветя и бонбони не пием!"  Joy baby_neutral

# 85
  • В две тъмни очички
Както казваше един мой приятел: "Ние цветя и бонбони не пием!"  Joy baby_neutral
Йеп йеп  smile3532

# 86
klechoo,Елч Мерси за милите думи!  Hug Heart Eyes Елч хихи и аз веднъж обърках едно бебе за момченце, а то девойка  Blush

Хихи за празника и аз нищо не очаквам от мъжо, но виж аз пък за ГИРОС със салатка ммм не бих го върнала  Flutter

# 87
  • бургас
МАМА ЗАЙКЕ клипчето е прекрасно,много сте сладки  Hug Hug Hug

аз давах инфаколик (гръцки) ,но от 3 дена сме на български инфакол и коликите се усилиха,явно българския за нищо не става  Sad

подаръка за 8март го получих преди една седмица,секси нощничка която с удоволствие пробвахме luvbed

# 88
  • В две тъмни очички
уфффф клеопатра , болна тема засягаш ....и аз искам да изпробвам няколко секси неща....бая бельо имам , което купувах през бременността (пристрастена съм към магазини за бельо  Crazy ), ама нейсе!!! Ще трябва да чакам, мамицата му!!! Скапани жилирани лохии  ooooh!

# 89
  • ул. "Мечтание"
А аз все така нямам желание.  Rolling Eyes Сигурно звучи много смешно да искам да ми се прави секс.  Sad Всъщност много ми липсва секса. И без това почти нямаме време за нас двамата с мъжа ми. Поне секса си имахме, сега и това нямаме... Не че не се гушкаме... ама...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт