Отговори
# 90
  • В две тъмни очички
Доста жени споделят,че след раждането не им се прави секс. Честно казано първата и втората седмица нямах никакво желание и аз! Ама аз тогава още не можех да се оттърся от толкова емоции явно! Но като влязох в час и ....веднага се върна това желание! Обаче уви - не мога да се изчистя от тея лохии колко време вече!  ooooh!

# 91
  • ул. "Мечтание"
На мен ми е много странно това нежелание. Не ми е типично. След първото раждане не ми се е случвало. Съвсем ново е за мен.
Сигурна съм, че е най-вече заради кърменето. Този път явно хормоните ми са по в час с положението, а и кърмя доста по-активно, отколкото предния път.
Както и да е... все някога ще ми дойде меракът...

# 92
  • София
И аз нямам никакво желание... Не бях се замисляла за връзка с кърменето, но този път и аз го давам доста по-активно, отколкото с каката.

# 93
bubeto_d,Нощни  Hug Секса си е наистина болна тема...аз май май цъфнах днес  Crazy От 1 седмица никакви лохии нямах и сега изведнъж потече като при цикъл...другата седмица съм на Док да видим.

Клео  Hug Heart Eyes Мерси мерси! В БГ витамин Д няма та какво ли остава за другите работа  ooooh!  Една приятелка, която живее в Германия сподели, че абсолютно всичко за бебо ти го дават след самия преглед. Витамини, сиропи няма значение и е безплатно.

# 94

Клео  Hug Heart Eyes Мерси мерси! В БГ витамин Д няма та какво ли остава за другите работа  ooooh!  Една приятелка, която живее в Германия сподели, че абсолютно всичко за бебо ти го дават след самия преглед. Витамини, сиропи няма значение и е безплатно.

Така е, някои неща ги дават, за други получаваме рецепта - която е също безплатна Simple Smile
Как борите хремата на мъниците ooooh!

# 95
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
[/b]

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 05:23 от pepita1973

# 96
А аз все така нямам желание.  Rolling Eyes Сигурно звучи много смешно да искам да ми се прави секс.  Sad Всъщност много ми липсва секса. И без това почти нямаме време за нас двамата с мъжа ми. Поне секса си имахме, сега и това нямаме... Не че не се гушкаме... ама...  Confused
newsm53 Хич не е смешно и аз съм така, не знам какво ми става  smile3506 лошото е , че започвам да свиквам и да не ми пука...

Моята бузуранка ака все по това време и ми разваля съня, не че не се е събудила вече амнайсе пъти.....

# 97
Цитат
pepinka1 аз отдавна искам да питам ама все забравям, при вас не е ли много малко майчинството и как става номера с кърменето като се върнеш на работа, и агентката да каже ако чете  
Jorjianaаа -  Точно както ти е отговорила Агентката. Имам приятелка, която се върна след 6 седмици на работа и кърми успешно 6 месеца  Simple Smile- ходеше с помпата и хладилната чанта на работа, много и беше трудно, но не се отказа. Зависи си от човека. Аз лично не смятам да се връщам на работа засега. Толкова го чаках това дете, че сега смятам да изживея максимално всички незабравими моменти с нея.
Цитат
pepinka1, преди. 14- тина години, който кандидатстваше за университет в САЩ му искаха задължително да представи имунизационен паспорт. А сега разбирам че ваксините там не са задължителни
Kalifornia - не са задължителни, ако си роден тук, но за всички емигранти са повече от задължителни, ако толкова искаш да дойдеш тука ще се прежалиш и за няколко ваксини  Grinning, на нас също ни искаха задължително да имаме определени ваксини, за да ни пуснат  Wink
Цитат
днес голям зор пак, излезохме с количката и като се почна един зверски рев... ужас просто, незнам кога ще мине тоя зор  
Inka  Hug - напълно те разбирам (както винаги) - дано да е по-скоро оправията.
leprikon - това с магазините и ревящото бебе ми е много познато - чакала съм 20 мин на касата и никой не ми даде ред - ама тук не им пука особено.
Бебоците ни са станали големи бузанковци и сладурковци - много сладки снимки във Фейса.
Аз най-накрая намерих капки, които дадоха резултат - Рая спа повече от два часа през нощта и започна да спи и през деня ( с доста зор, разбира се, но все пак) Има шанс да стане нормално бебе  Laughing Само да разкараме тъпите колики, че ни съсипаха всички. Аз не правя режим за сега. Не ми е нужен - както тя се чувства добре, аз съм на разположение.
Бенджи - съчувствам ви от положението на преживяваща този омагьосан кръг - с тази разлика, че нямам баби под ръка. При нас съсъ сигурност за колики и газове, защото като се изака и изпръцка и се хили 5-10 мин, и после започва да пищи, че и е празно коремчето, а като се наяде да се свива и превива отново.
Инка, Бенджи, Бебеш -  Hug Hug Hug и аз в клуба на ревлите - те само момичета бе - тез момчета много кротки - пу-пу. И мойто дете не спи в количка. Само като я види и надува бузите.
Завиждам ви за срещите  Embarassed
За коликите - изкупих де що сиропи и капки се продават - от билкови, та до Симетикон - и накрая от много четене в нета открих едно прехвалено хомеопатично - и то взе, че подейства. И има някакъв си въглен вътре - ужасно черно е - омацахме дрехите, ама хич не ми пука. Само дето бебка ака въглища  Joy Ама нали спи повече от 15 мин. Аз съм happy. Ей успях да се включа преди да сте изписали и тази тема.
За секса - същото положение - мъжът ми се смее като му викам, че искам да си стана нормална - т.е. иска ми се да е като преди, но за сега никаква тръпка и желание.
И накрая преди да заспя - Честит Празник Мами - бъдете живи и здрави и много обичани  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 06:23 от pepinka1

# 98
  • Пловдив
чЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!!!

# 99
Запис
Нощни  bouquet

# 100
  • София
Добро утро!
Честит празник, мили дами!

Нощни, не си единствената, която няма желание за секс. Но аз го отдавам на килограмите и че никак не се чувствам женствена и секси в тялото си. Но нещата вървят към подобрение Simple SmileSimple Smile

Днес има празник в детската градина Simple Smile Щерката знае стихчетата на цялата група, така че може да се каже, че вече съм виждала програмата, но днес и официално ще я гледам Simple Smile

Ноеми, последно коя Коста остана? На -1 или на +1?

# 101

Честит празник ,мили дами!!!Бъдете обичани майки и жени!!!
Виждам,че сте подхванали сериозно темата за секса....Аз честно да си призная съм на моменти ,ту имам желание,ту изчезва...С това моето проблемно раждане в началото не исках и да чувам,но с времето нещата се промениха.Ние сякаш малко се отдалечихме с ММ...Не ни остава време или по скоро в свободното такова искаме различни неща-аз искам да легна да почина докато малката спи,а той иска да гледа ТВ(запален ловец е и гледа само лов)...Днес останах доста разочарована защото получих само едно"Честит празник,мило"Това е типично в негов стил,той е по без емоционален за разлика от мен и винаги тръгвам с "голямата" кошница и после оставам разочарована,но явно ще трябва да свикна Crossing Arms Помъчих се да му подскажа че имам повече очаквания тази година тъй като вече съм и майка ,но човека просто ме изключва #2gunfire
Е оплаках се подобаващо,за което се извинявам ,ама и на мен вече ми идва в повече това недоспиване,рев,а явно още не мога да се отърся от натрупаните негативни емоции покрай раждането на Бела и понякога много ми избиват балансите.
Извинявам се ако натоварвам някого,но имах нужда да споделя
Пожелавам ви хубав празник(без колики,плач,неакащи и неспящи бебоци)  bouquet

# 102
  • София
ЧЕСТИТ 8ми МАРТ,мамчета !

Аз съм от тези,които получават цветя за всеки празник,рано тази сутрин си получих букета от жълти рози,които обожавам,но да не си помислите че това е от прекалената романтичност ан мъжът ми LaughingНЕ Naughtyпросто за 13години с мен е разбрал,че аз такива порпуски не прощавам,вярно че не ям и пия цветя,но ги обичам много и искам да си ги получавам WinkПодарък не мисля,че ще получа.
За секса-и на мен хич не ми се прави и аз кърмя усилено-дали пък наистина има връзка  newsm78

# 103
Добро утро, дами! Честит празник на всички!   bouquet
Аз днес ще си получа цветето, както и си получих един скромен подарък малко предварително, но пък утре имам и рожден ден и пак ще си получа "цветето"....  Joy
Тази вечер ни се пада и да разнообразим с едно излизане. И утре вечер също.  Laughing Да живеят бабите и дядовците!  Hug

Нощни, много ме развесели с празничния дюнер  Mr. Green! Аз ти предлагам ти да изненадаш мъж ти днес с един такъв...  Joy Нали мъжете все искат да ги черпим по празниците  Whistling

# 104
След 6 часово пилене "как може да не си ми купил нищо" тази сутрин получих бонбони линд и рози в саксия  Heart Eyes Той милия  се сетил а аз му вгорчих живота  hahaha Joy
Днес сме на консултация, залагам че се около 5,5 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт