Отговори
# 255
  • В две тъмни очички
В Малечко не ми изглежда същото
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6412&lang=1

# 256
  • ул. "Мечтание"

Това е нормална биба. Няма го в Малечко, сега прегледах всички продукти на Медела, които предлагат.

# 257
Бебеш, верно, че я има в Рошко. Ако искаш аз мога да ти я взема.
newsm44  Heart Eyes  bouquet Hug

# 258
  • ул. "Мечтание"
Пиши ми в скайп да се разберем.  Peace

# 259
Я кажете ще пробивате ли ушите на девойките?

# 260
  • sofia
Аз на Ирен ги пробих, тя беше на 3-4г, докато беше с мед обици-няма проблем, когато сложих златните-гнояса и сега не носи

# 261

Да. На каката ги пробихме когато беше на 1г. Носи всякакви обеци, без бяло злато, има алергия към него.

# 262
 Naughty Naughty Naughty

Ухото и прилежащите му нервчета се развиват до 9-тата година.  Peace

Освен това ми е грозно малко бебе, накичено със злато, сребро и прочие метали  Crazy

Има няколко теми за пробиване на ушите на момиченцата...

# 263
  • Велико Търново

Не.  Naughty
Даже ми е малко неприятно като видя малко момиченце с обеци.
Като порастне сама да си реши където иска там да се пробива. Голямата като пожела, леля й ги проби - подарък за именния ден миналата година.

# 264
Моите ги пробиха късно и спомена е ужасен  ooooh!

# 265
На дъщеря ми не съм пробила още въпреки натиска на (пра)бабите. Смятам, че такава специална зона, осеяна с множество важни точки трябва да не се пипа поне докъм 10-годишна възраст. Убедена съм, че може да предизвика проблем при пробиване в съответен орган. То и без това какво разбира сега детето, че да му дупча ушите и да го кича като елха. Да не говорим че тя като се ядосва и си дърпа я коса, я уши, та ме е страх да не си направи нещо с обиците. Peace Моите обици са сложени под 1 годинка, но когато бях тийнейджър си пробих втора дупка, не беше никак страшно.
Мишел, като те прочетох се развеселих дотолкова, че не съм вече депресирана от това, че поредно денонощие бебса не спи, а само охка, пъшка и проревава. Дано и при нас коликите изчезнат около 2-рия месец както е станало при вас, че много го морят милото и нас покрай него. Нищо не помага, само сешоара и то не винаги  Crazy
Чудя се ако се наложи да оставям бебо епизодично за по няколко часа дали е толкова фатално да се дава АМ, че нямам запаси от кърма - не цедя за да не си направя хиперлактация, че тъкмо ми се регулира кърмата  newsm78

# 266
Биричке, честит двоен празник! Желая и на двама ви много здраве и усмивки!
На въпроса ти - храним се от шише.

И аз не смятам да пробивам ушите на бебка. Не бих й сложила обици скоро. Ако реши сама някой ден ще го направи.

# 267
  • Пловдив
Биричке честит празник   bouquet

На Виолета сложихме обици миналата година на 25 март-Благовещение (тогава, като се пробиели ушите не боляло  Rolling Eyes- да бе да). Рева доста и мрънка няколко дни, но тогава и избиваше един зъб и по скоро от него беше толкова крива. Беше на 9 месеца.

# 268
  • София
За обеците смятам след годинката да пробием ушите. Предпочитам да го направим докато е малка. Вярно е , че има много грозни бебешки обеци, но има и сладурски и ненатрапчиви.

Ади още се сополяви и подкашля отвреме навреме. Дано да й се размине по-бързо, че и кърменето ни стана малко проблемно заради секретите в нослето.

# 269
БРИЛЯНТИН, аз не мисля,че ако се наложи майката да отсъства е фатално да се даде АМ. Снощи всъщност за първи път яде АМ за ВЕЧЕРЯ, нали бяхме на ресторант. Имам изцедена кърма св хладилника, но не мисля, че е по здравословно да се дава замразена кърма от АМ. Всъщност като престои сигурно се губят качествата и. Пак и другите да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт