Отговори
# 240
wondergirl, детето ти от гърда или от шише се храни?

# 241
Чопи, не мога да не взема отношение по тоз въпрос.

След като не те уважава този човек за нищо не става и не го заслужаваш.Винаги съм зарязвала нещо или някого изведнъж. Нещо се е пречупвало в мен и край. И аз сама не мога да си го обесня.

Бира, честит рожден ден.Да си жива и здрава и да ти се сбъднат всичките мечти.

Бебеш, Рая се изака на третия ден, след като и дадох ударна доза витамин Ц. Дадох и превантивно, че майка ми ме юрка ,че щяла да се разболее дето я мъкна по пътищата/ Разбирай МОЛа в събота и разходката в неделя./ После прочетох,че високи дози витаминЦ разхлабвали. Laughing
Мейла ми е harka72@abv.bg , ако не те затруднява да ме намериш и прибавиш в групата. Там качих и снимките от срещата, защото тук не можах. Много съм смотана.

Всички болни бебета да се оправят.... Praynig Praynig

# 242
  • София
Antoaneta, не се тревожи за акането - аз откакто спрях да се притеснявам Йоана започна да си ака без някакви сиропи и термометри. Просто ака на 2-3 дни веднъж, но това (според консултантите по кърмене) било нормално за кърмено бебе. Е, вярно, че при нас се започна още от 20-ти ден, а не от 40- ти както е по каталог, ама децата са различни...Simple Smile

# 243
  • София
Честит Рожден Ден,Биричке  cheers
Честити 40 дни на Максим newsm32
Нощни,Сенедра-дано бързо отминат сополките Praynig

# 244
Ух най-после да се впиша в тази темичка. Тези дни ме беше хванала някаква апатия и хич не ми се пишеше. А и малкото диване беше решило да видим кой от двама ни ще издържи повече без сън. Гадинката не знае с кой си има работа - аз толкова години стаж с недоспиване имам, че едно бебе не може да ме уплаши  Laughing

Да видим сега колко ще си спомня от всиичко, което исках да пиша:

анкетата: май пробвах всичко. Бях си направила алхимична лаборатория вкъщи - толкова шишенца с капки събрах. Направо станах основен спонсор на фармацефтичната индустрия. После се отказах от всичко - според мен нищо не даде резултат, освен гушкане, кърмене и люлеене. За моя радост от две седмици бебан е без колики  newsm44

секса го преоткривам. След първи малко непохватни опити (понаболваха ме вътрешните шевове явно) май нещата си идват на мястото. Само сега да с разберем с бебо да ни остави малко с милото на спокойствие.

Съвалявам, че няма да успея за срещата днес, ама съм се наканила да поуча следобяд. Много се изкуших да дойда, но... некст тайм. опитвам се да се самодисциплинирам, и щеше да е тъпо да се откажа на първия опит Simple Smile Чакам да разказвате как е минало Simple Smile

bg_desi и аз в клуба на завиждащите ти. Сигурна съм, че ще изкарате страхотно Simple Smile

Нощни пиши дали става според теб това шише, че търся вариант да не отбия бебо докъто съм в Москва другия месец.

Чопи много криво ми става като гледам как се измъчваш. Не обичам да да вам съвети, но все пак - грижи се за себе си и за малкото ти съкровище, другото не е важно.

Бира  nbirthday Желая ти здраве, щастие и любов по много Simple Smile И весело празнуване днес!

# 245
  • В две тъмни очички
Биричке Честит двоен празник! На теб и на малкото съкровище пожелавам здраве,щастие и много късмет в  живота !!!  newsm51

# 246
ох Ноеми, дано сестра ти я изкуши някой друг и да се преориентира, защото без деца не си е работа. някакси майчинският ни инстинкт май винаги избива... рано или късно. аз познавам един такъв случай дето жената се примири с нежеланието на мъжа да има деца и в крайна сметка всичко приключи с развод, но тя е вече на 44 г...

# 247
 Биричка, ЧРД! Много здраве, радост и любов!
 Чопи, сигурна съм, че ще го превъзмогнеш, просто е нужно малко време и още нещо, не се затваряй в себе си и знай, че нещата обикновено се случват, когато най-малко очакваме.
 Антоанета и аз съм малко като теб, търпя, търпя, но преминавайки се определени граници, съм готова да кажа край от раз, независимо за кого става въпрос. Съзнавам, че трябва да правя повече компромиси, но признавам си не винаги ми се отдава, което не е много добре. И Да не забравя, имаш си истинско съкровище, картичката много ме разчуства.
 Момичета, да ви попитам, лохиите ми бяха спряли, но пак се появи нещо, жълтеникаво извинявам се за описанието, възможно ли е това пак да са лохии?
 Искаше ми се да дойда на срещата, но съм и с баткото, та затова се отказах от намеренията си. После да разкажете как е минала.
 Хубав ден!

# 248
Здравейте,мамита!
Аз също съм януарско майче,но до момента не съм писала-исках първо да изчета темичките ви и тогава да се включа.Надявам се да ни приемете при вас!
Усмихнат ден!  bouquet

# 249
Привет мамчета и бебенца, много ми липсва това,че при майка ми няма нет и не мога да ви чета-действате много разведряващо  и само от офиса като идвам за 2 часа ако имам време ви поглеждам. При нас коликите са в силата си. Смених една камара капки , но наистина само гушкане и друскане в скута облекчава нещата. Иначе имаме по 3-4 добре наакани и напишани памперси на ден, още се буди на два и половина часа да яде /абе като часовник това бебе/. Нощем не спи спикойно и постоянно пъшка и ръмжи сигурно я боли коремчето. Почна да суче по-кратко и за около 15мин. пуска гърдата и не иска да я засуче или си играе със зърното.Следи музикалната въртележка и се обръща по посока на звука. Много хълца след ядене-дали е от преяждане?От два дни мляска все едно дъвче нещо и се дави като е легнала.Почиствам и нослето с физ.р-р и аспиратор. Много мрази да я мажа с олиото и да я обличам и голям рев и ритане настава и само сешоарът ни спасява и умирява,при вас как е? И аз преткривам секса и не беше особено вълнуващо първото включване. Да идва слънчицето ,че да ни зареди с енергия. Оздравявайте бързо всички болни мами и бебчета.

# 250
  • sofia
Момичета, утре от 11ч в Театър София ще водя какта на детско представление - `Меко казано` (един ден ваканция и давам)
Ако има желаещи- свиркайте

# 251
  • ул. "Мечтание"
За приставката на Медела - Calma

Изпробвахме я два пъти. Определено е значително по-добре отколкото с нормален биберон. Все едно си суче. Яде бавно и спокойно, тече когато засуче по мъничко. Много съм доволна! Не знам дали приставката би спасила от отбиване, но със сигурност е най-доброто, което съм изпробвала за момента. Peace

Ето обещаните снимки от мен: http://mitseva.snimka.bg/other/pristavka-medela-calma.576461.22672053

Ако имате шише на Медела (или друго шише със същия отвор), можете да си вземете само приставката.

В България обаче май тази приставка я няма. В eBay също не видях, но може да се следи, доста неща на Медела пускат, сигурно и това ще изкокне все от някъде.
Онлайн я има в Mothercare:
http://www.mothercare.com/Medela-Calma-150ml-Bottle/dp/B003VKWOV … ;pf_rd_s=center-7
http://www.mothercare.com/Medela-Calma-Solitaire/dp/B003VKWOQ4?i … ;pf_rd_s=center-7

Аз поръчах на моя приятелка в Англия да ми я намери. Тя е взела шишето и приставката от някакъв местен детски магазин и ми ги изпрати по куриер.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 14:48 от Нощни очи

# 252
Много се радвам, че върши работа, сега остава и аз да си намеря от някъде  Crazy Мисля че в малечко трябва да има в софия и май видях в сайта на Рошко в Варна http://www.---/index.php?page=shop.product_details&flypage=s … art&Itemid=27 само да имаше кой да ми я купи, че не ми се дават 10лв за доставка от сайта  Crossing Arms

# 253
  • В две тъмни очички
Бебеш не отваря страницата

# 254
  • ул. "Мечтание"
Бебеш, верно, че я има в Рошко. Ако искаш аз мога да ти я взема.

Общи условия

Активация на акаунт