Отговори
# 225
чопи, както и "всяко зло за добро"! за какво ти е такъв мъж? мислиш ли, че ще се промени? искаш да прекараш целия си живот с такъв като него ли?
аз така 6 г. гаснах по т.нар. си "голяма любов", който имаше толкова недостатъци, че сега като мисля за него почти не виждам добри качества, но аз упорствах и се надявах...година след година. в момента имам точно такъв мъж, какъвто съм искала и точно такова семейство, каквото с онзи никога нямаше да имам. и да ти призная, ако можех да върна времето назад никога, ама никога не бих повторила грешката да загубя толкова много време и нерви с бившия!

Bandit30, и моята има грапави бузки след пъпчиците. мажа я с нахткерцен и определено има подобрение.

# 226
  • София
Ноеми, понякога любовта не пита. Вярвам, че Чопи ще го надрасне този кретен.

Чопи, отдавна се каня да ти кажа - не се самообвинявай. Ти нищо не си виновна. По време на бременността хормоните ни променят. Мъжете са ДЛЪЖНИ да са търпеливи и толерантни. Като отивахме на морето, Драго ми каза, че се държа толкова отвратително, че му иде да забие колата в идващия срещу нас камион. Така че проблемът е изцяло в него. НЕ В ТЕБ!!!!!!!

# 227
  • В две тъмни очички
Нощни , след упойката кърмиш ли?

Не. Но тя се разгражда за максимум 6 часа. След това мога да си кърмя без проблем. Тоя път обаче ще чакам по-малко, максимум 4 часа, тоест само едно хранене ще е със шише. Предния път ми беше праснал двойна доза и си ме държа и шесте часа.  Crazy
Уф...предстои ми правене на зъб и на мен .... и предполагам,че ще искат да ми сложат упойка , а не ми се иска да й давам от шише... още повече,че ще ходя в Пловдив на зъболекар,а замразената кърма е тук... До там ще се размрази,а нали не трябва повторно да се замразява  ooooh! Ще го мисля някак....

# 228
Чопи  Hug , когато не очакваш нищо, нещата се случват по-лесно.
Заболяло те е, че не те е уважил лично? Защо ти е? Имаш Емил и ще имаш неговата любов до края на живота си. Гледай напред, главата горе  Hug

# 229
  • В две тъмни очички
Чопи, отдавна се каня да ти кажа - не се самообвинявай. Ти нищо не си виновна. По време на бременността хормоните ни променят. Мъжете са ДЛЪЖНИ да са търпеливи и толерантни. Като отивахме на морето, Драго ми каза, че се държа толкова отвратително, че му иде да забие колата в идващия срещу нас камион. Така че проблемът е изцяло в него. НЕ В ТЕБ!!!!!!!

мхм....... и моя само това ми повтаряше....че се държа ужасно!

# 230
Мили момичета,бъдете слънчеви ,усмихнати,волни,раздаващи,красиви,нежни,жадувани,борбени,любими,обичани и обичащи-не заради,а въпреки всичко!Честит празник!
Аз сутринта получих подарък от съпруга ми.,но най-големият ми подарък за днешния празник беше,че таткото цял  ден гледа Дара,а аз досега миткосвах с приятелки-предоволна съм,много добре ми дойде.Ударих и една водка и се напуших едно хубаво Embarassed
Антоанета,да ти е жив и здрав Ники-страхотно хлапе е,а ти си истинска щастливка!

ей, златен е тоя твоя мъж Laughing ще го пращам моя на обучение.

аз за празника получих една торба лекарства, че съм болна като куче. Направиха ми и супа, и гледаха чаавето през ноща, че го мъчат зверски колики и по цяла нощ е едно пъшкане, едно ръмжене.........

аз пък през бремеността бях кротка, но сега аз не се трая а за мъжо да не говорим. но недоспиването ме видоизменя

# 231
  • ул. "Мечтание"
Уф...предстои ми правене на зъб и на мен .... и предполагам,че ще искат да ми сложат упойка , а не ми се иска да й давам от шише... още повече,че ще ходя в Пловдив на зъболекар,а замразената кърма е тук... До там ще се размрази,а нали не трябва повторно да се замразява  ooooh! Ще го мисля някак....

Намери си хладилна чанта!  Peace Дори да не е замразена, достатъчно е да е на хладничко. Ще се справите за няколко час!  Hug
Зъболекаря ми каза, че е индивидуално за упойката, но при всички положения не би трябвало да ме държи повече от 6 часа. Каза ми, че щом ме е отпуснала, значи вече мога да кърмя. Но не знам на теб какво ще ти правят и каква упойка ще ти слагат. На мен ми вадиха нерви двата пъти.
Говори предварително със зъболекаря да обсъдите стратегията.

# 232
Да ви почерпя!  Hug
Днес имам рожден ден, а малкият ни шушкул става днес на 40 дни!  Party

# 233
  • София, Лагера
С 2 ръце подкрепям Елч и Патето. Peace

Етомира, знам, че любовта е сляпа Rolling Eyes. Но именно тази сляпата може да бъде разрушителна. Сестра ми я е хванала една такава сляпа, заради която май няма да има деца... защото мъжа е незаменим, но деца не иска  Rolling Eyes много ми е болна темата...

# 234
Ноеми, надеждата може би до лятото. той ще си дойде през месец май и ако нещата са пак такива като сега, тегля чертата.
Елч, права си. и аз съм се питала неведнъж това, и съм си задавала въпроса какво правя с него?
Етомира, може би е така-проблема да е в него. Вчера казах на майка, че той е един страхливец и егоист! Страхливец защото не иска да довърши започнатото- създаде дом, взе ме,създадохме дете, и не иска да опита да живеем тримата, да довърши това да бъдем семейство,поне да опита... Егоист,защото явно мисли само за себе си, за собсвеното си спокойствие,за собствените си чувства. още през бремеността не се опита да ме разбере как се чувствам,само неговите чувства имаха значение за него. а преди месец ми казва, че не получавал от мен разбиране! А аз какво разбиране получих?! Не се опита да поговори с мен за това как се чувствам като съм бременна, вълнувам ли се, страх ли ме е от настъпващите промени и т.н.
Пате,явно все още ме боли и не съм/не мога да превъзмогна тези си чувства. Надявах се..иначе все си казвам да не очаквам нищо за да не се разочаровам. Но уви...

и аз трябва да отида на зъболекар, но кога зависи от Емил. той денем не спи вече и само мрънка. като се стопли времето тогава ще е.

Бира, честит празник. Много любов и щастие!

# 235
Добър ден
Оказа се, че Искрен не ми прави стачка. Sad Ама по-добре да беше стачка. Проблема е, че е със сополи и кашля. Тръгнал е към оправяне де, ама ми е малко тъпо. Confused
И ние от вчера сме със сополко и кашлица Weary.Кажете как го ликувате това.Горкичкия направо се мъчи.Не може да суче нормално.
Бира с таратор Честит Рожден Ден ! newsm59
chopi съжалявам миличка"мъже"

# 236
Биричке, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet  

Малката заспа, та имам няколко минути да погледна какво ново тук  Wink

Верно момичета, кажете каква е системата за детските градини? аз мисля да си седа 2 години в къщи де, но все пак знам че май рано-рано трябва да се запишем.
за пъпна херния  Soffiа беше питала. На нас ортопеда ни каза, че имаме и той ни каза как да залепим лепенка, та да видим дали ще се прибере. Като се чудя обаче с нашето реване дали ще има ефект тази лепенка.

# 237
Биричке, честит рожден ден пожелавам ти много хубави моменти   party023

Чопи, чета ти постовете и ми става много криво. Не знам какво да ти кажа само ти си знаеш какво ти е... Hug

Да дам един отчет върнахме се от педи, Ели е 5,500 и 55см.  Tired на мен ми се струва малко ама Доки вика че е добре, не ни сложи ваксините ще ги отложим за другия месец  Mr. Green после може и за по другия да ги отложим  Mr. Green

Хайде отивам да се оправям за срещата в МОЛ-а

Как изглежда тази пъпна херния?

# 238
  • Пазарджик
Бира с таратор Честит Рожден Ден!!! Много щастие и късмет ти желая!!!

Е мъж да си на тоя свят!Моя така ме ядоса снощи ,че неща да го видя #2gunfire След като му казах ,че не чувствам днешния/вчерашния/ ден като празник,той реши ,че ще си гледа мача и в същото време да чете книга.И аз си легнах в 10,30ч.Сега какво му се пише? Оплаках се и аз .

# 239
  • ул. "Мечтание"
И ние от вчера сме със сополко и кашлица Weary.Кажете как го ликувате това.Горкичкия направо се мъчи.Не може да суче нормално.

Аз за сега чакам. Само му пълня носа с физиологичен разтвор при нужда.
Сопола много бързо се сгъсти, кашлицата и тя започна да се променя и подобрява. Ще го оставя още известно време да се пребори сам.

Бире, честит рожден ден! Hug  bouquet Честито ви и 40 дни!

Общи условия

Активация на акаунт