Отговори
# 510
бубе, на нас онзи ден лекарят ни каза, че е време да вземем на Дара слънцезащитен крем и да я мажем при всяко излизане. трябвало да е 30-ти фактор.

а за зъбите пак педиатърът каза "между другото да знаете, че ви растат зъби".виждат се ясно зародишите на долните два зъба (това е така от около месец), тя се плюнчи мноооого и от 3 дни упорито се опитва да си чеше точно долните венци с показалец, освен това се настървява жестоко като дъвче биберон... а на мен ми свети и една лампичка за последните 2 дни безпричинен (поне с неустановена причина) рев от по 2-3 часа на ден - нещо абсолютно нетипично за Дара.

аз да се похваля, че открих сексуалния период. друго си е със секс да знаете! Sunglasses

# 511
Бебеш - да ти е жива и здрава и Тея и много силна и борбена като теб  Hug
Бубе - за слънцезащитните съм чела, че не трябва да се ползват по-рано от 6 мес. - просто да не се излагат на директно силно слънце. Тук нали винаги пече и съм се видяла в чудо - а Рая не иска в количката. Ами слагам шапка и така я караме за сега. Иначе по къс ръкав, ама не съм забелязала да се зачервява - освен бузките малко.
violini - честит рожден ден - много здраве и щастливи мигове с любимите ти хора.
tuty- дано Нели се оправя бързо. Аз като се сетя как се притеснявах след ваксините и през 5 мин мерих температура. Ама при нас единствения страничен ефект беше положителен - 4 часа сън. Laughing

# 512
Бебеш да ти е жива и здрава Теа, много късмет и успех на семейството ви! Виолини честит рожден ден (като видях на колко ставаш... трябва да се местя при форума с бабите Simple Smile)! Честито на всички които празнуват!

# 513
здравейте момичета Simple Smile

хубав, слънчев ден с дълги разходки в парка беше днес, надявам се всички му сме се насладили Simple Smile

Бебеш, честита ти именничка, да е жива и здрава и много много да те радва !

аз искам да попитам дали някой ползва или е ползвал или просто е чувал за гръцките капки против колили - Нопар... казват, че били хомеопатични и доста ефикасни... моля нячкой, ако ги ползва да сподели и особено как и кога и по колко се дават, че пише на гръцки, а пък в негта чета все различни дозировки.... newsm78

много благодаря и хубава вечер мамита Simple Smile

# 514
Здравейте и от мен Simple SmileИ ние днес бяхме навън - хубаво временце,разходчици,хора,градинки... еее,най-сетне Laughing Peace

Бебеш, да ти е жива и здрава Тея! Честит празник и на всички празнуващи днес!

Виолини ЧРД! И аз кога бях на тази възраст Heart Eyes - вече съм забравила Embarassed

Едно въпросче от мен - правихте ли секс преди да сте ходили на гинеколог след раждането? Имам мерак,обаче на преглед мога да отида най-рано след седмица /Аг-то ми няма свободни часове/И затова съм в чудене Rolling Eyes

Hug

# 515
рал, и аз едва устисках, ама все си мисля, че е по-добре първо лекар да си погледне, де да знам...

# 516
  • бургас
аз имам още един въпрос-марти като се нахрани в 12 вечерта,заспива и се буди най-рано в 8 сутринта или в 9, пропуска 2 хранения,за едното съм ок но дали е проблем че пропуска 2  newsm78

# 517
клео, сега всички в миг ти завидяхме  Laughing Laughing Laughing

а колко изяжда на последното ядене за вечерта?

# 518
клеопатра.7   по колко пъти яде през деня?Може би с дневните хранения си наваксва  newsm78 Любомира пък прави само една пауза от 5 часа през нощта - яде в един и след това в 6 сутринта. През останалото време яде на 3 или 3 ч. и половина. Децата са различни Hug Simple Smile

# 519
Клеопатричка,и Дара е така,дори няколко нощти вече спи по 10 часа без да се храно,но мисля,че не е проблем.Лекарката каза,че максимум до месец и ще падне и нощното хранене в 24 часа.

# 520
  • бургас
през деня му давам по 150мл през 3 часа а понякога не изчаква часа за хранене и му давам и по рано

# 521
Добър вечер!
Аз ще захранвам на навършени шест месеца, не по- рано. Възможно е по- късно, зависи от детето. Първият път пак така действах. Аз също имам таблица и инфо за захранването. Мога да го споделя. Много внимавах тогава, защото Делян имаше дерматит около втория месец, който от тогава не се е появявал.
Юлиян не иска да стои в люлката. Като че ли се плаши, когато се движи.
За слънцезащитни знам, че се слагат след шестия месец. Моята хомеопатка е изцяло против. Мен обаче си ме е страх от слънцето и на баткото слагах стриктно след като навърши половин годинка.

# 522
  • ул. "Мечтание"
аз имам още един въпрос-марти като се нахрани в 12 вечерта,заспива и се буди най-рано в 8 сутринта или в 9, пропуска 2 хранения,за едното съм ок но дали е проблем че пропуска 2  newsm78

Трябва да изяжда по около литър мляко за 24 часа. Ако си получава "дозата" паузата е ОК.

# 523
Нощни, това за литъра мляко сигурно ли е?  newsm78 Щото мене ме е страх, че на дтенце не му стига яденето, ама пусто педито като ми е казал 120 мл. и аз повече не смея да дам.../Ядеме 7 пъти *120=840 мл/А четох навсякъде, че до годинка максимум литър трябвало да ядат/то сега на 2 месеца ако го стигнеме тоя литър, не ми се мисли за по-натам колко ше иска... #Crazy

# 524
  • ул. "Мечтание"
До годинката дозата е една и съща 800-1000 мл за денонощие. Единствено се променят броя хранения и паузите между тях. И естествено постепенно въвеждане на твърда храна след шестия месец. Но на практика литър мляко на дете на година му е предостатъчно количество да се нахрани.  Peace

Обаче има е едно НО. Нуждите на бебето се променят, съответно и кърмата променя своя състав според тези нужди. Млякото за едномесечно бебе не е същото по състав като млякото за шестмесечно или за дете на годинка. Дори в денонощието си променя състава.
Съответно и се минава през различните видове АМ в различните периоди.

Общи условия

Активация на акаунт