Отговори
# 630
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Ей, видях малко слънце и станах уличница!  Party
Отивам да ви чета, че сигурно много съм изпуснала  Wink

# 631
  • София
Добро утро Simple Smile
Аз със сигурност онзи ден я претоплих Тия, боди с дълъг ръкав, блузка, ританки, космонавт и одеало  Rolling Eyes Ама все ме е страх като се раздуха вятъра да не я простудя...
Момичета имам няколко въпросчета, нормално ли е след цитонамазка вече 4 ден да имам ОТНОВО лохии ???? или нещо подобно постоянно изтича...утре ще звъня за резултата и ще питам, но дотогава, ако някой има представа? Rolling Eyes
Вашите бебоци протягат ли се? Моята пръжка, особено докато яде така се разтяга, ръчичките нагоре, крачетата изпънати, придобива формата на буквата Х, но в легнало положение  Crazy
Напоследък и при нас сънят стана мираж, Тия си намали часовете сън драстично, спи по цял ден в количката, а през нощта, само и единствено върху мен или до мен на спалнята, но задължително гушната  Flutter  и нейното легълце служи основно за събиране на прането  Joy
Последно, има ли бебчета, които като се къпят да правят балончета с уста? При нас е всяка вечер, като я цопнем във ваничката физиономията и се променя, става една много доволна и започва да прави балончетата  newsm78

# 632
  • София
Вчера голямо метлосване. Като невидяла. Изкарахме 6 часа в почти непрекъснато движение. Като прибрах само успях да вдигна краката... Днес пак Simple SmileSimple SmileSimple Smile

От това, което чета, аз определено си претоплям бебето, но днес ще опитам да я облека по-леко.

Желая ви много усмихнат и хубав ден. Hug Hug

# 633
Чопи сподели при кой кожен ходихте,какво каза за себорейния дерматит,как ще го лекувате?

водих го в Плевен(нали съм от тук). 4 дена ще мажа със смес от Фузикорт и Ексцпиал(така ли беше) сутрин и вечер, от 5-ия дена само сутрин,а вечер почвам и Джин джира, от 9-ия дена само джин джира сутрин и вечер в продължение на 2 седмици. Мажа навсякъде където има пъпчици. Отделно днес ще взема приготвена смес от силиц.киселина и още нещо(не е в мен рецептата) която ще е само за коричките по главата. От там/от тях се разпространявали пъпчиците. Били някакви гъбички,които трябва да се лекуват. Общо взето това е.

Мадлен, да, протяга се често,особено като трябва да се облича и опъва краката. Балончета прави напоследък,но не когато го къпем(пък може и тогава). Плюнчи се.

Въпреки снощния интерес от музик. въртележка,не иска да заспи в неговото си легло. спа при мен естествено. По едно време нощес му търся главата да видя как е, а аз съм го завила през глава. уплаших се да не се задуши

Ръкавици не слагам,и май не съм слагала

# 634
  • в Надежда-та
Мадлен и аз обличам по същия начин Rolling Eyes,
Протяга се по време/след ядене и след сън Peace

# 635
  • София, Лагера
Аз като гледам не мога да се включа със съвет по темите...
Колики има още Тервел, но по-малко. Скоро трябва  Twisted Evil да му минават. Поне нощем спи по 10-11 часа (с 2-3 будения за кърмене)
Също ака зелено, но не ме притеснява.
Ваксините ги преживява лесно.
От АМ не разбирам нищо. Кърмя на поискване, не знам по колко и през колко време, суче докато пусне цицата сам (винаги различно)  Wink
Не съм си плащала гамаглобулина   Rolling Eyes
Подплънки ползвам на Чико и съм доволна.

Ггъбке, какво е това кафенце в ранни доби?  Mr. Green

Обличам по боди с къс ръкав, чорапки и плюшен гащеризон. Отгоре космонавт (излизаме рано и е студено. Нося одеяло. Като се стопли, махам космонавта и мятам одеялото. Лекичко го обличам, знам, но предпочитам така  Wink

Излизамееееее! Имам среща с мъжо в 18.30  Mr. Green Няма да се прибирам дотогава  Mr. Green
Хубав ден на всички! Hug

# 636
Чопи сподели при кой кожен ходихте,какво каза за себорейния дерматит,как ще го лекувате?

водих го в Плевен(нали съм от тук). 4 дена ще мажа със смес от Фузикорт и Ексцпиал(така ли беше) сутрин и вечер, от 5-ия дена само сутрин,а вечер почвам и Джин джира, от 9-ия дена само джин джира сутрин и вечер в продължение на 2 седмици. Мажа навсякъде където има пъпчици. Отделно днес ще взема приготвена смес от силиц.киселина и още нещо(не е в мен рецептата) която ще е само за коричките по главата. От там/от тях се разпространявали пъпчиците. Били някакви гъбички,които трябва да се лекуват. Общо взето това е.

Мадлен, да, протяга се често,особено като трябва да се облича и опъва краката. Балончета прави напоследък,но не когато го къпем(пък може и тогава). Плюнчи се.

Въпреки снощния интерес от музик. въртележка,не иска да заспи в неговото си легло. спа при мен естествено. По едно време нощес му търся главата да видя как е, а аз съм го завила през глава. уплаших се да не се задуши

Ръкавици не слагам,и май не съм слагала

Нещо за  твоята диета говорихте ли?

# 637
  • В две тъмни очички
Добро утро мацки!

За обличането - аз много гола я държа - боди с къс ръкав/ панталон / блузка / суитчер и ако има нужда завивам с леко одеалце! Голичка е леко ама и аз като Ноеми предпочитам така! Нека се каляват децата  Mr. Green

Колики - има нещо май ама много слабо! Даже не знам колики ли са  Wink

Подплънки ползвам на Авент и съм доволна.

# 638
  • София
Ггъбке, какво е това кафенце в ранни доби?  Mr. Green
Ааа,поста го писах към 4 като кърмих,а кафенцето го добавих към 7 и нещо,защото никой не беше писал след мен Laughing
Чопи,вярно че беше от Плевен ти.Тези работи които са ти изписали не са ми много ясни,но ще попрочета в нета,благодаря ти за инфото.Аз откакто спазвам диета Симонка е драстично по-добре,но ще видим,даже се чудя дали да не пробвам да хапвам по малко забранените неща за да видя ефекта,защото ми се струва че при нея себорейния дерматит е в лека форма...
Кажете с какво чистите калчицата по главата?Мажа аз с бебешко олио и реша срещу косъма,обаче не мога да намеря подходящо гребенче,препоръчайте някое?На баткото толкова лесно му изчисих главата с едно много ситно гребенче на Чико,но сега никъде не намирам такова.
И ние се кърмим поне 2 пъти нощем още,но Симонка си спи в леглото,рядко я взимам при мен ако много се разбуди при някое кърмене.
Ох,айде дано с тези големи разходки вече всички да си влезем в идеалните форми,че ми писна да си гледам любимите дрехи в гардероба,а да не мога да ги облека Tired

# 639
  • София
Здравейте!
И ние се разхождаме волно и е голям кеф. Е, вчера малкия спа навън има няма 30 мин. и после  Shocked и рева, храних го многократно, пак плачеше... та не беше много приятно, ама такъв ни беше деня  Confused
Колики има и вече лудвам  Crazy
Подплънки не ползвам, пробвала съм веднъж-дваж на Авент и съм доволна.
Обличам - боди с къс ръкав, блузка, панталонки+ританки, яке и при нужда одеалце.
Протяга се най-вече след сън, като коте е  Mr. Green
Крустите по главичката мажа с бебешко олио и реша с четка с естествен косъм на Чико.
В четвъртък съм на АГ да видим всичко наред ли е.

# 640
На вън ни спасява само слинга, не ще никаква количка Тея, за това пък батко и вчера спа в зимния кош  Mr. Green

# 641
Здравейте и от мен  Hug
Ще се излиза днес пак  Hug За обличането - боди с дълъг ръкав,памучен гащеризон отгоре и космонавт. Не я завивам с одеало в количката. Пипам й носето - топличко. Май й е добре така облечена newsm78 В неделя като се разхождахме в парка ми направи впечатление че трите бебенца които видях на наша възраст горе - долу /по моя преценка/ бяха с космонавти и одеала отгоре,та аз даже се притесних че моята не е с одеалце и да не изстине Blush Но - предпочитам по-леко да е облечена. Аз съм много зиморничава и гледам децата да не ги навличам много, много Peace

И моята Буба се протяга много. А пък колко се плези Rolling Eyes С тоя език направо ме побърква. Дали е нормално newsm78

А пък аз до онзи ден бях с лохии,а от вчера с цикъл.... newsm78 Жена да си... Laughing

# 642
Здравейте момичета,

почерпете се, че днес съм рожденничка, ставам на 30!  Grinning

За обличането и аз леко я обличам, даже все ме питам не му ли е студено на детето. Слагам й боди с дълъг ръкав, отгоре блузка и панталонки или рокличка с чорапогащник и я завивам с одеало. Шапка не слагам, че тя не обича и много пищи.

# 643
  • ул. "Мечтание"
Чери, честит рожден ден!   Gift nbirthday newsm67 newsm38  ura

# 644
здравейте мами и от мен Simple Smile

преглевдам последно написаното, товарим се на количка, после на колата и палим газ към парка, че то това време не е за изспукане, а днес се очертава да е доста топло Simple Smile

ние също гукаме, махаме яко с ръчички, общуваме с играчките над леглото и активаната гимнастика и спим навън в количката, а пък вечер различно или бодуваме до късно или спинкаме

подплънки ползвам на Чико и Нук, но от Чико съм наи-доволна Simple Smile

и ние акаме в зелено, но от време на време, не ме притеснява за сега

облеклото навън: боди с къс ръкав, блузка, гащеризон или дънки, чорапи, дънково якенце  подплатено и одеалце; вкъщи: боди къс ръкав гащеризонче или пижамка

утре сам на АГ преглед да проверим заратсването на шевовете, но вече си ходя на кола маска сувсем спокойно и се преродих Simple Smile

вчера ходихме на фотосеся при Калина ме снима, невероятни емоции бяха, супер снимки направихме, въпреки че Ади е почти 2 месеца успяхме да го докараме кайи речи до новородени пози Simple Smile много съм хепи  Grinning

ами момичета хубав слънчев ден от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт