Отговори
# 615
В ДМ има подплънки на babylove. 30 броя за към 4лв. Стават.

# 616
  • ул. "Мечтание"
Подплънки има в магазините за бебешки неща обикновено.

# 617
  • Пловдив
Подплънки ползвам многократните на авент  Peace

# 618
Мами с ревливи бебчета, как се справяте, вече започнах и да се храня в изправено положение, полюшвайки се, лошото е, че не всичко мога да правя с една ръка...  А, навън спи спокойно, само ако количката се движи, спра ли, след пет мин. се започва рев..
Адис -   ние сме в съвсем същото положение. От време на време така се сдухвам. Тез колики ни разказаха играта буквално - нито може да се наяде, нито да се наспи като хората. Не понася колички и слингове, все е в ръцете и то напред да гледа. Аз вече и без ръце започнах да върша неща   
pepita, Alluria - все едно за Рая говорите. Аз по едно време си мислех, че само нашето бебе е така и повредата е в мен, ама имало  и други (и все момичета)
Инка- как сте вие с Ема - дано да е по-кротичка.
Недоспиването и умората определено си казват работата - ако не се изпокараме с ММ, ще се избием.  Все някой е виновен на другия за нещо. А причината за всичко са смотаните колики - айде да минават вече, че ...

Все едно аз съм го писала... Аман вече от тия колики Sad А милото ми бебче как се мъчи newsm45
И ние с мъжо сме луднали smile3511 Особено вечер е ад Blush Ох,дано скоро да минават вече... На моменти си мислех че само мойто е такова ревливо и че й има нещо,но сега като ви прочетох малко се поуспокоих,че не сме само ние така Sick

Hug

# 619
Момичета как обличате бебоците сега,аз все имам чувството ,че съм е навлякла.

и на мен ми е интересно да науча . аз днес го облякох с плюшен гащеризон върху бодито с дълъг ръкав и зимното му яке.и шапка.

подплънки не ползвам.
Днес най-сетне заведох Емил на кожен лекар.Има себореен дерматит, почваме лечение. И от днес кърмя навън-единия път беше в клиниката пред кабинетите,хората се  Shocked а аз   Grinning И той плаче когато не му се спи и не е гладен и е в легнало положение. Дигна ли го прав-млъква. Днес му взех музик.въртележка за леглото. преди малко го сложих в леглото,че напоследък стои като украса, и Емо като зяпна  #Crazy почна да си гука а аз само ставам да му навивам мелодийката. ама дали ще заспи незнам.
Вчера си взех почти целия останал багаж в апартамента на баща му.Майка му ми отключи и нарочно я виках в стаите да вижда какво взимам,а не да мисли че го обирам.
В сряда съм се наканила да отида на АГ,дано. И зъболекар трябва да посетя...

Преведоха ли ви парите за еднократната помощ от НОИ? на мен все още не, докумените са подадени в началото на февруари,казали са че в началото на март ще ги преведат,но оше няма.

Ако някой ползва кош за кола на Jane Matrix cup ,моля да сподели как го застопорява в колата на задните/предните седалки в пълно легнало. мъчих се, не успях,колкото и да чета инструкциите. май колата е стара . утре ще пробвам с другия кош. дано поне него успея,че да мога да излизам сама с малкия и с колата.

p.s.  тц, тц, няма да заспи в леглото си гледайки въртящите играчки. говори им, май само го разсънва.

като ви чета за рева на бебоците- моя мнооого плаче след баня,докато го мажем,обличаме и прочие. ама така се напъва, че го дигам и гушвам за малко да се успокои и после продължавам с обличането. незнам от какво е този плач.едва ли са колики

още гука на играчките

Бебеш, и аз имам люлката на ФП. напоследък не спи в нея,люлея го,лежи,но за кратко време. общо взето иска да гледа други работи.тя стои на пода и явно му е ниско,ама няма къде да я дигна

# 620
chopi На мен ми казаха че паричките ги превеждат след 20-то число на месеца, така че още малко търпение Peace И аз ги подадох в началото на февруари и  Heart Eyesоще чакам..

# 621
Рал, само двете ли ще си пишем? ми ще чакам,но трябва да взема и оригинала на акта му за раждане
Емчо не иска да заспи в неговото си легло. сложих го на моето по корем и ме рита в краката.
като споменах ритане, и той мнооого рита като спим. че и докато яде понякога ме рита в корема.

# 622
  • София
Имам малък участък от протрита кожа (нещо като раничка, която кърви, когато се бърша) от двата външни шева от раждането. Сега забелязвам, че ми е излязла още една  ooooh!
Някой с протрита кожа отдолу, където са били шевовете?

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 01:43 от klechoo

# 623
Здравейте, момичета!
Да дам отчет от консултацията: 4,450 кг., 57,5см. Като килограми не е качила много само 550гр., но е пораснала с 4см. Пак ще сменяме млякото, от Милумила се появиха колики. Биха и Симфлорикса, Пентаксим не са поставили, защото няма. Кали не вдигна темп. а спа цял следобяд. Даже като се прибрахме от разходка още спеше и си доспа в количката, в коридора  Whistling и аз успях да свърша малко домакинска работа.
Вече се нахрани, отиваме да спим. Лека нощ.

# 624
  • София
Инка,стискам палци да е малкия дявол и Ема да е добре Praynig Подплънки не ползвам.Чопи сподели при кой кожен ходихте,какво каза за себорейния дерматит,как ще го лекувате? Вчера направихме 4часов маратон с бебка като само вървях и направо се разбих,така ми се спи,ама шушката иска на всеки 3часа да папка-в 1,в 4... Crazy
Хайде по кафенце

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 07:53 от Гггъбка

# 625
Подплънки не ползвам.
Клечо, не съм се гледала отдолу  Rolling Eyes утре съм на преглед.

Обличам по следния начин: боди дълъг ръкав, чорапогащник, дънки, блузка, жилетка, тънко яке  Peace

Вчера яко ни лизна слънцето и сега приличаме на мангалчета Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 626
  • София

Обличам по следния начин: боди дълъг ръкав, чорапогащник, дънки, блузка, жилетка, тънко яке  Peace

И аз така обличам от събота насам,даже вместо якенце в най-топлите часове бях наметнала само тънък суитчър над жилетката.

# 627
Добро утро!

Ние по цял ден миткаме по улиците и не мога да се свъртя у нас, камо ли пред компа Simple Smile
Тази седмица ще се пробвам на идем на консултация, че заради тъпата им измислена грипна епидемия за пореден път беше отложена...
Обличам ги горе-долу както Тея на Бебеш...Отдолу всичко ми е тип-топ, чак имам подозрения, че ми е зараснала и девствената ципа...Кога ще го правя и аз секса........ Twisted Evil

Приятен ден на всички  Hug отивам да подомакинствам малко и паля гуменките  Sunglasses

# 628
[quote author=pepinka1 link=topic=568464.msg18105306#msg18105306 date=1300123232
Недоспиването и умората определено си казват работата - ако не се изпокараме с ММ, ще се избием. #2gunfire Все някой е виновен на другия за нещо. А причината за всичко са смотаните колики - айде да минават вече, че ...
[/quote]
 Пепинка и ние с мм имаме такива моменти, даже миналата седмица си събра багажа да се изнася...сега всичко е наред, но за съжаление, както казваш, умората си казва думата.
 Инка, дано няма нищо сериозно:fingerscrossed:
 Аз веднъж питах, но да попитам пак, възможно ли е лохиите да продължават вече два мес. и половина? Ходих на АГ още преди месец и нещо и тогава имах, всичко беше наред.
 Хубав ден!

# 629
  • в Надежда-та
Лелееее аз мойто дете ще го прегрея ooooh! слагам му още космонавт Crazy Ама вчера както се разхождахме по крайбрежната, като духна един студен вятър....чак аз си облякох зимното яке Confused
П.П. Тъкмо вчера щях да Ви питам слагате им ли ръкавици Crazy Mr. Green ooooh!

Подплънки - каквито намеря, важно е нещо да се сложи, че положението става страшно Crazy Но май съм най доволна от Чико  Thinking

tuty1 от вчера с ММ обсъждаме идване до Пз, може да направим една среща Thinking Още не сме решили обаче кога ще е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт