Отговори
# 690
  • София
Сега сме при мама в Южна България. Голям кеф  Mr. Green
И аз искаммммм,ама живот и здраве април се каним да отидем до мойте мама и тати в провинцията Simple Smile
Бебеш,благодаря.Моя синковец уж е голям а още не се съгласява да ходи на фризъор,баща му го подстригва с машинката вкъщи,но косата му е толкова завъртяна че  ooooh!
Аз още нямам цикъл,ама и първия път ми дойде чак след като спрях да кърмя.

# 691
  • Сандански
Сакси голямият ни батко е със слънчева алергия - без слънчеви очила не излизаме и всяка година пръскаме Avamys в носа,който повлиява всички симптоми,но по-добре е да си я види доктор Peace

tuty1 да ти благодаря и лично за Нахткерцен-а  bouquetНа баткото му беше много напукана устичката и на него му мина от кремчето.

Бебеш било е забава при фризьора CrazyТо и нашия по-малък батко спря да реве като го постригваме едва преди година.

Божидар тази нощ не ме остави да спя.Обикновено се буди веднъж към 5,ама тази вечер се събужда 3-4 пъти,а през останалото време уж спи а не спря да се върти и да пъшка.Явно усещат и те промяната във времето,защото и вчера цял ден беше неспокоен.

При нас грее слънце и е много топличко,ще има разходка.

# 692
  • В две тъмни очички
Сакси и аз като теб не милея за Софийските улици  hahaha Колко е топличко и чистичко и широко за разходки /поне в Пловдив де/  Mr. Green Абе приятна история!  Срещнахме се и с биричка , направихме една хубава разходка, един хубав лаф мухабет, че и по биричка ( като едни примерни мами) седнахме да пийнем  Mr. Green Ама бонуса свърши! Днес потегляме обратно към Софетооооо

# 693
  • София
Здравейте,

Влизам само да се похваля - този месец сме качили 1050грама и сме порастнали с 4 см. Много съм доволна. Дано продължаваме все така и да се преборим успешно с ГЕР-а!  Praynig Simple Smile

Иначе ви следя редовно, просто нямам време да пиша   bouquet Hug

# 694
Здравейте,

Влизам само да се похваля - този месец сме качили 1050грама и сме порастнали с 4 см. Много съм доволна. Дано продължаваме все така и да се преборим успешно с ГЕР-а!  Praynig Simple Smile

Пиши как сте има ли подобрение?

# 695
  • София
Здравейте,

Пиши как сте има ли подобрение?

Ами като че ли сме по-добре последните дни. Дано да продължаваме така. Връща си отново, но не е както беше преди и е доста по-спокоен. Преди беше голямо нерваче.

Иначе му смених добавката - от Аптамил минахме на Фризовом. По-добре му действа - давам по 40мл. на хранене (без нощното, тогава сме само на кърма). Намалява повръщането и не се запича както от Аптамила. Бяхме и 2 седмици на хомеопатия, но не съм сигурна дали подейства.

Бях му спряла АМ-то за 2-3 дена, когато се беше запекъл, но отново започна да повръща по много и колкото и да не ми се иска без АМ няма да минем. Важното е, че сме добре и се надявам от кърмата да си получава каквото му е нужно!

# 696
  • София
Божидар тази нощ не ме остави да спя.Обикновено се буди веднъж към 5,ама тази вечер се събужда 3-4 пъти,а през останалото време уж спи а не спря да се върти и да пъшка.Явно усещат и те промяната във времето,защото и вчера цял ден беше неспокоен.

Все едно аз съм го писала  Confused А сега мъника спи блаженно, а аз вампирясала си чатя и си пия кафето  Crazy

Въобще не ми е ясно как ще махна нощното хранене, няма да е скоро обаче май. Ще се спи другия живот  Mr. Green

Гледах На кафе и темата беше за къпането на бебетата и по-точно колко често да се прави. Тезата беше, че в Бг бебетата се къпят всеки ден, докато в САЩ и Западна Европа това се прави по-рядко 2-3 пъти седмично, та и по-рядко. Аз май съм западнячка  Mr. Green Къпем Виктор през ден, два... малко като се позатопли мисля да го правя по-често, ама за сега не ми е струва добра идея. Вие как процедирате?

# 697
Добро утро и от мен!

kakche, и аз не къпя Кали всеки ден, за разлика от каката  Mr. Green

Вчера писах как обличам Кали за разходка, сега да добавя, че парка беше пълен с майки с деца. Когато вдигнах детето да се оригне след ядене, ме гледаха много странно, явно според тях беше много леко облечена. Всички деца които успях да видя бяха много навлечени, завити до ушите с дебели одеала и със сложени покривала на количките /не дъждобрани, а тези които се слагат откъм крачетата/.

Mirrabella, явно при вас нещата вървят към подобрение, стискам палци скоро да се похвалиш с успешното преборване на ГЕР.

Каката ще ходи пролетната ваканция при баба си и дядо си в Харманли, и аз се чудя дали да не отидем и ние с Кали. Тъкмо ММ ще си почине и наспи като хората.

И при нас времето е супер и ще се разхождаме с бебка.

# 698
Здравейте!
Юлиян много се радва на активната гимнастика и на играчки. Удря ги, те дрънчат и той се смее. Сутринта два часа си игра, а аз успях да изчистя  Mr. Green

# 699
Здравейте, януарски мами!

Аз съм от майските мами, 2010г. и искам да ви предложа нещо - поради липсата на Vigantoil (витамин Де на компанията Merck) в България след като спряха вноса след онази истерия с капкомера мъжа ми при една командировка в Германия донесе на хапченца за мен и още много приятелки. Просто ми останаха 3 кутии, (1 кутия стига за 3 месеца, с 90 хапченца е, с трайност до 2013г.) и ако някое майче прояви интерес (това е много по-различно и по-добро от българските Деавит)ще се радвам да се свърже с мен на ЛС. От София съм
Поздрави и целувки на всички бебчета   bouquet

# 700
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Чери, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много късмет и нов (и прекрасен) мъж!  Mr. Green
Вчера пак цял ден метлосвах  Party До дъжда по парковете, после по работа и шопинг малко с колата на сухо. А пък днес съм без кола (акумулаторът на едната падна, а ММ е с другата) и без количка. Снощи я дадох на ремонт, че й се прецака спирачката. Дано я оправят до уикенда, че ще ходим в Търново и ако сме без нея... ще трябва да киснем в хотела  Mr. Green

Колики има и вече лудвам  Crazy
Уфф, и моя малък е с колики. Снощи рева, сега пак реве... а уж им е време да свършват  Rolling Eyes
Иначе за къпането   и аз съм западнячка  Mr. Green. Някак не си представям животът ми да се превърне само в кърмене, къпане и приспиване. Каквото може, отпада  Wink

Кръсти няма Тервел.

Нощно кърмене няма да махам, когато бебе сам реши. Wink

# 701
А, да забравих, нощно кърмене няма да махам  Naughty , че то при нас това е единственото хранене когато е само на кърма.

# 702
Добро утро мамита,

ние от рано тази сутрин сме по улиците, че ходихме до Пирогов. Аз така и не казах, ама Ема от две седмицизи горе-долу имаше кръв в акото и аз се психирах доста. Правихме изследвания, ама нищо не показа и ни пратиха на хирург, та днес айде в Пирогов. Фуууу, дано повече да не стъпвам там, много депресиращо. Хирурзите бяха образи големи, но нямаше как да и прегледат дупето, че много мъничко, та предположиха, че имаме фисура и за сега сме на свещички, ако не се оправи до 7 дни пак ще ходим.

за активната гимнастика- винаги съм смятала, че е нещо ненужно, но ме заинтригувахте и май май ще тичаме да купуваме.

borianna къде изчезна бе, душата? аз ходя вече по парка, та може да се засечеме.  Wink
cherry миличка, ЧРД на патерица, много късмет, здраве и нова красива любов    bouquet

# 703
 Чери, честит рожден ден със закъснение   bouquet
 обличам тънко боди с къс ръкав, тънко боди с дълъг ръкав и тънко одеалце, постоянно ме хокат че е посред зима, силно казано зима за кипър, ето днес е жега 20 градуса  Grinning (ще се вайкам лятото като стане 50 градуса  Sad ), за колики спрях всичко, само кърмене и намали повръщането, физиотерапевт най-накрая видя крачетата вчера, каза че е нормално, била дълга с големи ходила  Mr. Green и не е имала място в коремчето, показа как да я масажирам, за 11 дена е наддала 420 грама 2 см
Inka- много неприятно  Sad

# 704
Инче,дано никога повече не ходите по болници!Стискам палци! Hug
Моята щерка сама си премахна нощното хранене и през нощта издържа 10 час без да яде,само си спи и не се обажда.Храним се общо 5 пъти на ден по 140-150мл.
Аз след малко мисля да излезем,дано само не запраска пак дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт