Отговори
# 675
и Дара много се смее с глас и издава всякакви пищящи звуци и всички гласни в най-различни комбинации, само "агу" не казва. не мога да разбера защо се смята, че бебетата казват първо точно това!? вижда ми се доста сложна комбинация.
иначе преди няколко дни я сложих в активната гимнастика. е няма такъв кеф! гледа играчките и им "говори" по един час. за 2 дни започна видимо да посяга. още не хваща нищо, но се вижда как полага неимоверни усилия, за да си насочи ръчичката в желаната посока, към една маймунка. после се уморява и започва да й се кара Laughing

абе някой махал ли е умишлено нощното хранене?
аз пробвах с повече ядене вечер, но наш'та се буди в точния час, в който си се е будила 2 месеца (2,30 ч.) и изобщо не я интресува, че баща й се надява да спре Laughing Laughing Laughing

чери, мъжете са дебили, това си го знаем отдавна. нищо, че някои от нас имат неблагоразумието да обичат поне по един от тях Mr. Green

# 676
Моя няма как да ми забрави р.д защото сме родени на една дата Mr. Green

# 677
  • София
Зарибихте ме с тия активни. Щом се приберем в сф, веднага ще издавя нашата да го видя Иван.  Crazy Иначе като му показвам разни по-цветни янини играчки реагира и се радва, но не посяга.

Нощно хранене не смятам да махам скоро.

# 678
Мadlen, вие направо сте отличници! Лора ядеше по 110 преди месец по 6-7 пъти. Сега яде по малко  Shocked Сега тежим 4680 кг.

# 679
  • sofia
Елч, мъчих се да махна нощното хранене с вода, ама малката мрънка,но забелязвам, че започва да яде по-малко колчество през нощта, може и сама да си го махне скоро

# 680
  • София
здравейте мами и от мен Simple Smile
вчера ходихме на фотосеся при Калина ме снима, невероятни емоции бяха, супер снимки направихме, въпреки че Ади е почти 2 месеца успяхме да го докараме кайи речи до новородени пози Simple Smile много съм хепи  Grinning

И ние днес бяхме при Калина, точно 5 часа. След това се чувствах като пребита  #Crazy Ще видим тепърва какво е станало  Crazy

Чери  newsm59 newsm67  Gift

Бенджи сууууупер си, само така  Hug

Ще ги облъчим тези деца пред компютрите, ей  Rolling Eyes

Какче, ако има как не я мъкни тази пуста количка. Пази се, че детенце има нужда от здрава мама  Wink

И ние се мъчим с колики, но "голямата биба", т.е. моите гърди, са най-добрия лек Simple Smile
Не можем още нищо съзнателно да държим, но се протягаме да хванем един папагал, който виси на зимния кош на количката, гукаме ме му у ми пеем, голяма любов  Crazy

Да взема да отида да видя защо ми се бели кожата, че нещо раничката се увеличава. А тъкмо бях започнала да се хваля, че имам само два външни шева  Blush

# 681
  • ул. "Мечтание"
Днес ми възстановиха сумата за Анти-Д-то, доволна съм  Mr. Green

Супер! Много се радвам, че не стана на тяхната и не успяха да си пробутат дребните измами.  Crazy

Ние днес висяхме цял следобяд в Морската. Много приятно си изкарахме. Ама аз съм гроги. Утре ще си стоим наблизичко.

Нощните хранения намам намерения да ги закачам за сега. Вече влязохме в ритъм и не ми пречат на наспиването. Още повече, че вече преспокойно го кърмя легнала и съмвсем не усещам кога и колко се буди да яде нощем.  Mr. Green

# 682
  • София
добро утро  Hug  
днес смятам все пак да изведа яна. надявам се сега като се събуди да й е поспаднало лицето, че вчера ме гледаше като китайче  Tired

в очакване съм да ми пратят на лични поредния масаж за слъзното каналче  Rolling Eyes

Ей, такива работи при нас....

Иначе мъглата от марица е толкова красива, че не мога да спра да й се радвам всяка сутрин...  Blush

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 07:44 от saxophone

# 683
Добро утро! Simple Smile

Нощни, веднага ти завидях за разходката в Морската! От има-няма една година си мечтая за такава( и аз съм от Варна) и много скоро се надявам да се случи!

За обличането навън - боди с дълъг ръкав, чорапки, плюшен гащиризон, шапчица и дебело одеало. Винаги имам съмнения, че ще я простудя, но ММ навреме спира порива ми да сложа поне още един-два ката дрехи.  Laughing  Претоплянето е по-кофти...

Нощното хранене имам желание да го спра, но да видим. С каката доста дълго продължи. Изтощително ми беше...

Играчки не хващаме, но си "общуваме" доста през деня. Гукане, усмивки, муцунки Heart Eyes В стаята където спим с бебка почти денонощно си слушаме радио"Energy" , ей така за фон  Simple Smile

Метеорологията и днес няма да позволява разходки Sad а така копнеем за хубаво време. Моловете нещо не ме привличат..

# 684
  • София
тук пък времето е супер, както беше и вчера, но яна все още е надута и май ще си останем у дома.  Rolling Eyes

# 685
  • София
Добро утро Simple Smile
Сакси,къде сте в момента?Дано Яна израстне тази слънчева алергия Praynig
И аз засега няма да махам нощното кърмене.
Бебеш,в този списък който си дала с храните-аз горе-долу спазвам същото,но ям ябълки и банани,много се учудих че са забранени,знаеш ли защо?

# 686
  • София
Сега сме при мама в Южна България. Голям кеф  Mr. Green Чух вчера от мъжа ми за калните софийски улици. Никак не ми липсват.  Crazy

Вече се чудя дали не водя яна някъде на лекар...  Rolling Eyes

# 687
  • Пазарджик
Добро утро!
Тук времето е хубаво!Дано да си остане такова  Praynig
Радвам се ,че Нахкерцена е помогнал,аз продължавам да и го мажа сутрин,преди разходка и вечер след баня.Много хубаво кремче,аз също го тествах ,моята кожа също е много суха и чувствителна.

Определено съм обличала Нелката в повече затова ви попитах за вашето мнение,махнах бодитата с дълъг ръкав.Уж ми е второ дете ,а на моменти се чувствам много не подготвена.Каката е раждана септември и ми се разминават ,а и на мене все ми е студено.

И да се оплача ,тъкмо си мислех ,че цикъла ми е свършил и вчера пак протече ярко червена кръв,оф докога с тези течове направо ми се повдига от превръзки.А и много искам да отида на преглед ,за да видя ,какво е положението ,мина вече много време .

# 688
Добро утро Simple Smile
Сакси,къде сте в момента?Дано Яна израстне тази слънчева алергия Praynig
И аз засега няма да махам нощното кърмене.
Бебеш,в този списък който си дала с храните-аз горе-долу спазвам същото,но ям ябълки и банани,много се учудих че са забранени,знаеш ли защо?

В бананите има хистамини, за ябълките не знам...

Ние вчера бяхме  на фризьор.  Mr. Green Картинката беше един път - мен ме постригват, таткото носи бебето, баткото в количката се дере, защото него го подстригваме на същото място  Joy Joy Купона беше пълен  Mr. Green

# 689
  • в Надежда-та
Добро утро Laughing
Гледам за мъже и РД говорите  Twisted Evil, е по лошия вариант е да знае кога ти е РД, но да не знае коя дата сме днес Mr. Green......и да разбере вечерта в 22ч. след като е видял, че половината ФБ се е сетил да ти честити hahaha Joy Joy Joy - е без коментар Naughty Crossing Arms

А защо Ви е нужно още на 2м. да махнете нощното ядене newsm78

Аз открих сутрин как се закусва и се пие кафе на спокойствие - широко отворен прозорец и след 5-10мин. Мартин е "отнесъл плувката" Mr. Green Иначе след като е спал цяла нощ, сутрин хич не му е до сън Crazy

Общи условия

Активация на акаунт