Да пълзи опитва вече августинското човече

• 26 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз съм разтегнала дивана вкъщи, той е голям, ъглов и там съм оформила кът за игра с една постелка и с активната гимнастика плюс десетина играчки и дрънкалки. Не я оставям сама обаче, ако отивам донякъде е или в бънджито или в легълцето.
За колекторите - аз не се справих и сутринта просто я изчаках с контейнерчето в ръка - беше успешно. Даже се замислям вече и аз за гърненце - но смятам да е от най-обикновените, да не си мисли, че това е игра.
Седи що годе стабилно, но понякога като се метне към някоя играчка и равновесието отива на кино.
Днес въведох малко масълце с пюрето - хареса й.
Относно мини спора за оформлението на темата - искрени благодарности към всички, които са се потрудили да мислят заглавие, да пускат тема, да копират линкове или да оформят - на мен така и не ми остана време за това. А на който не му харесва - да си го дооправи, нали така, акаунта е общ.
Може и да пропускам нещо, но в последно време Мишанка е ужасна - иска само в мене, даже и в баща си не ще. В чудо съм се видяла, и като ходя до тоалетната й говоря от там, иначе реве. Дано е период и да отмине, че незнам иначе. А да я оставя само на баби изобщо не може да стане дума.

# 211
Bilqna, всчко ще е наред!  Peace
Tyriseta, бързо да се оправя Миро!
Валентия и ние ползваме кашите на Милупа - оризовата и безмлечната с грис много ни харесват, но пък бабановата не иска и да я помирише.
Аз днес за първи път дадох килел - чисто царевично нишесте с плодово пюренце за вкус. Много му хареса! Аз продължавам да се чудя как да процедирам с количеството храна  - ако аз не спра да давам и той не се отказва. Днес спрях на около 220 мл от зеленчуковото пюре, но той и още можеше да поеме, а след час почна пак да търси да цока  ooooh!  Мога ли да давам по толкова много?
Мъничък ми е много смешен напоследък - както си седи и изведнъж ме докопва и почва да се бори да достигне цици  Crazy Все се сещам за една дружка, на която малкия на почти 2 години и бъркаше в пазвата по градинките "Мамо дай цица" и ми беше много странно, сега се замислям да не станем същите  Laughing

# 212
floral dream, това ми напомня за 2 годишния син на моя приятелка. Тя го кърми до 1,4 г., но той и до сега продължава да й дърпа блузата и да иска да я държи за гърдите, когато нещо се притесни или му се спи  Crazy

# 213
Да се включа и аз Simple SmileПривет...Аз пък днес дадох грис....ама май само аз съм го дала като чета назад:)разредих го с малко АМ и добавих пюре от круша,хапна си момата,но немога да и определя грамажа нито на попара,нито на пюре,нито на каша...някой път ми се струва че и идва много,иначе ако не спра да посягам с лъжичката не спира и да отваря уста.Някой път пък едва издържа 2,5 3 часа след храненето с различна от АМ храна newsm78Отказах се от тези килимчета сега,ще мятам старите одеала на пода май.Количка съм си  харесала на пег перего ариа,обаче първо стола за кола трябва да уредя.А за колекторите и преди съм писала че съм се отказала от тях,неможах да се справя,сутрин я измивам слагам я на хавлията и чакам търпеливо с контейнера в ръка,последния път стана бързо Mr. GreenКожата на ръцете ми е ужасно суха и  аз предполагам че е от бочко,замислям се даже за чист вазелин вместо крем.Чакаме си втория зъб,който се вижда вече,мрънка постоянно за бибата,за някой играчка,за това че не може да се изправи сама пак се ядосва,като изляза от стаята пак мрънка,а бе цял ден си е лудница #CrazyАз обаче съм много притеснена заради интереса и към телевизора и особено рекламите...немога да и махна очите от там и ако я завъртя по време на някой реклама започва да пищи,незнам как ще ги опазвам тез очички SadИ да се изкажа и аз по темата с оформлението...аз лично не държа да присъствам на първа страница,в смисъл че не е от кой знае какво значение за мен,не се сърдя на никой ако не ми отговори на въпросите,никой не е и длъжен,приятно ми е да чета и да се информирам,разчитам повече на форума отколкото на многознаещите ми съседки приятелки и роднини които са родили преди 10 години.Лека вечер на всички  bouquet

# 214
  • Miami
За лятна количка- аз съм си харесала на Cybex Ruby 2011 http://cybex-online.com/site/uk/pushchairs/ruby.html
misleto, тази количка има ли поне малко по-легнало положение?  Децата са малки още и ще им се  приспива в количката.

# 215
misleto, и според мен само завивки не ти вършат работа, аз мисля да купя от тези детските сглобяеми киличета, поне няма да дрънка на твърдо  Laughing

Немога да ти пусна сега линк обаче някъде четох че са токсични!!!! Внимавай с тях!!!!

ООО те ме изпреварили няколко мами даже.

Днес гледах колички и си харесах на Cangaroo Scarlet  и ми хареса. Мислили ли сте какви летни колички ще си вземате? Аз съм направо в чуденка.

Моята количка е със зимен и летен кош, даже вече ползвам летния вариант и съм супер доволна.Та смятам да изкараме с нея,пък и те като проходят май много много не искат да стоят в количките.

сега си купих чувалче , и от него съм много доволна

# 216
И аз като няколко други момичета поръчах Макларън, уж за 2ра количка, но подозирам, че до няколко месеца ще стане основна, а може би и единствена.
Ужасно маневрена, лека, управлява се с поглед. Вярно друса малко, но пък за Калоян това не е минус, другата му идва прекалено комфортна и не обича да седи в нея.

# 217
  • Miami
...пък и те като проходят май много много не искат да стоят в количките.
Абе те хем не искат да стоят много много, хем пък се изморяват и искат да ги носиш. Ако имаш ръце да носиш и бебе и чанта и разни играчки...   Mr. Green

Една приятелка има Макларън и е наистина много лека и маневрена. Направо с една ръка се бута. Всички летни колички друсат, защото са с малки колелца.
Аз си взех на Чико лятна.

# 218
За лятна количка- аз съм си харесала на Cybex Ruby 2011 http://cybex-online.com/site/uk/pushchairs/ruby.html
misleto, тази количка има ли поне малко по-легнало положение?  Децата са малки още и ще им се  приспива в количката.

по морето масово гледам чужденците с такива колички от този тип,но все по-големи деца съм виждала в тях-2-даже и повече годишни..

# 219
  • в рaя
Аз пак влизам само да се оплача, че бактерията си я имаме със стойности над 10 на 5. Утре ще ходим при доки, сигурна съм, че ще иска да започнем антибиотик, но от сега съм решила, че ще я отрежа и ще отидем първо на детски нефролог. Във Варна май била само една и не работи по ЗК, но те май всички специалисти са така. ДАНО успеем да се преборим с нея, че много майчета споделят, че децата им са си я носили до пубертета и само ги тъпчели с АБ  Cry

# 220
Макларъните ги гледах, но ми идват скъпи, а и не съм много наясно с поръчването от чуждестранни сайтове. Точно сега и не ми се занимава да се уча.  Искам да е хубава количката, понеже ще се ползва две лета, че и зимата може да отпрашим даже с нея ако става. За цената гледам и да не е скъпа, понеже в момента слабо казано сме пред финансов колапс. Преди две седмици изчистиха заплатата на мъжа ми за март миналата година и най вероятно няма да си получи остналите пари, а в тоя малък град нова и що годе свястна работа трудно се намира.

Абе да ви питам...моето педи каза да не съм бързала с глутена, обаче понеже сме по едри да съм давала 4 дена кисел и един ден каша. Аз ли съм идиот или кисел без глутен няма. Днес в един магазин се кьорих ама ... резултата ясен "съдържа глутен"

# 221
Аз ли съм идиот или кисел без глутен няма. Днес в един магазин се кьорих ама ... резултата ясен "съдържа глутен"
Киселът не се ли прави от царевично брашно?
В царевицата глутен няма.
floral dream преди малко пусна рецепта за кисел, виж по-горе  Peace

тупурче, вие с антиботика няма да се размнете, но обезателно я заведи на специалист.

# 222
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=401

Сега се разрових за царевичното нишесте. Явно наистина няма глутен, но просто не намерих такова в магазина. На киселите пишеше подходяшо за кърмачета и деца до 3г. Съдържа глутен. Всичките ги огледах.

# 223
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=401

Сега се разрових за царевичното нишесте. Явно наистина няма глутен, но просто не намерих такова в магазина. На киселите пишеше подходяшо за кърмачета и деца до 3г. Съдържа глутен. Всичките ги огледах.
Най-вероятно ще трябва ти да си го бъркаш с царевично брашно този кисел. На мен ми се вижда доста трудоемко това. Не може ли вместо това, да даваш 1/3 порция безглутенова каша с малко бурканче плодово пюре. Едва ли ще наддаде много. А аз на каката си давах от 7-ми месец всеки ден каша, въпреки че беше дунда, но не е качвала от нея. То след 6-ия месец спират да наддават много, въпреки че изглеждат много дебелички Simple Smile

# 224
Аз да се оплача, от две-три дни Хриси след обедното пюре не иска да яде чак до 5-6 часа.Хем мърмори, хем не иска гърда, снощи и правих каша-хапна 30 грама+20мл. изцедена кърма. Сигурно щеше и повече кърма да изпие, но аз направо се побърквам, докато изцедя 30-40 грама. Та сега се чудя дали не и идва свръх много цяло пюре? Че го яде, яде го, но после...
В шест сутринта също пропускаме ядене.Но ядем веднъж нощем, което за мен е плюс, че иначе съвсем ще иде кърмата по дяволите.Супер шантав режим, какво да я правя, давайте съвети-да намаля пюрето ли?

Общи условия

Активация на акаунт