Да пълзи опитва вече августинското човече

• 26 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мен преди 2 дни ми свърши цикъла и взе ,че с него ми изчезна и кърмата. Хем исках вече да я отбия,хем сега искам да се оправи кърмата и още да я покърмя,но съм решила да не се измъчвам и ако не се оправят нещата да минавам на АМ.

# 301
  • София
Цони не си само ти патка.  Grinning И аз така дадох цяло бурканче каша на Хипп с глутен. Видях го чак, когато привършвах бурканчето, че са нарисувани житни кълнове. Почудих се какво да правя, но Марио така запротестира, че съм спряла да му давам, че му дадох да си дояде бурканчето.
Ани, Марио е със същите лишеи и с диагноза атопичен дерматит. Отвреме навреме му се обостря, но аз не мога да разбера от какво. Мажа с А-дерма Екзомега. Педиатърката ни е предписала за по-тежки моменти и едно лекарство, което се прави в аптека, но аз засега се въздържам, защото има и кортекостероиди в него. Най-силно му е изявено по брадичката към ушичките и почти не минава там, но има и по гръбчето, понякого по ръчичките и по гърдичките.

# 302
Привет и от нас! В това хубаво време не мога да се спра - като отвързани сме с Ния и по цял ден обикаляме градинките  Simple Smile
Аз вече окончателно приключих с кърменето, Ния прояде от шише АМ - детето се съобрази с план - програмата на майка си да се кърми до пролетта Grinning
Либи, сигурна ли си, че бисквитите на Плазмон са ти с глутен? Аз също давам от тях, но на кутията пише без глутен, те са от царевично брашно.

# 303
На нас ни проби и третото зъбчеееее  newsm44 , само че пак отдолу. Горните са така подути и ясно виждам очертанията на зъбчетата, но ми се струват много широки  Shocked .
Излезнаха ни отново крустички по главата, не такива големи и дебели като първите, ама на - с тая голяма коса се чудя как ще ги чистя пак.

# 304
На нас ни проби и третото зъбчеееее  newsm44 , само че пак отдолу. Горните са така подути и ясно виждам очертанията на зъбчетата, но ми се струват много широки  Shocked .
Излезнаха ни отново крустички по главата, не такива големи и дебели като първите, ама на - с тая голяма коса се чудя как ще ги чистя пак.
Честито ви 3-то зъбче!
За косичката - нашата педиатърка препоръчва първа подстрижка към 6-7м. Така косата ставала по-хубава и здрава. Пък и за вас ще е по-лесно. То нашия Миро има 1см коса и не е за подстригване, но на каката и подрязахме косичката на 6м. Не много, само връхчетата, нали е мома Simple Smile. От тогава и тръгна много бързичко да расте по-здрава косичка и наистина изглеждаше по-добре. А за момченцата съм на мнение, че е идеално да са със съвсем къса косичка. Хем по-мъжки изглеждат, хем с едно забърсване с хавлийката и косата е суха.

# 305
вчера й дадох едно парченце манго (за пръв път давам суров плод така!) и тя направо умря от кеф! смука го с огромно удоволствие, когато се опитах да й го взема се разплака и се наложи да й дам още едно парченце, което си изсмука доволно.. явно й харесва и се чудя дали да не пробвам да й предложа малко храна по BLW метода, защото напоследък тотално отказва зеленчуците и се чудя как да й привлека вниманието с тях! лошото е, че някак просто не мога да преодолея страха си, че ще се задави с някое парченце храна.. прочетох мненията по темата и рационално съм убедена, че няма да се случи, но като я видя с храната в ръка и ме обзема една паника..
нещо сигурно аз не съм добре..

Мангото много се харесва на всички бебета Simple Smile. Аз от 1 седмица не мога да намеря на Семпер пюрето от манго. Навсякъде е изкупено Simple Smile. И аз бях купила 1 манго, но как да го дам на Миро, като не беше узряло Sad. Никъде не мога да намеря добре узряло.
За BLW не се притеснявай, то детето се оправя само. Аз Миро ще го захранвам комбинирано и вече съм му давала да яде парчета. Той не се задавя, но като усети по-голямо парче и си предизвиква повръщане, хем не е ял скоро. Но постепенно ще свикнат.

# 306
И Калоян хареса мангото, давам му такова на Овко.
Нали мангото разхлабваше?

# 307
И Калоян хареса мангото, давам му такова на Овко.
Нали мангото разхлабваше?

На страницата на семпер пише че мангото нормализира:
http://www.semper-bg.com/other/useful_info6.html

# 308
Много бързо изписвате една тема и не мога да ви догоня Whistling

# 309
Имате ли проблем с даването на попара.Мойта мома не иска,при това със сухари на Хип и обезсолено сирене.Даже някой път и слагам пюре круша,и пак не.
Някакъв съвет newsm78

# 310

Мангото много се харесва на всички бебета Simple Smile. Аз от 1 седмица не мога да намеря на Семпер пюрето от манго. Навсякъде е изкупено Simple Smile. И аз бях купила 1 манго, но как да го дам на Миро, като не беше узряло Sad. Никъде не мога да намеря добре узряло.

аз никога не съм и виждала да се продава добре узряло.. винаги си взимам и след това го оставям 2-3 дни докато пожълтее и омекне! така направих и с това, което дадох на антония..  недобре узряло има един стипчив вкус, затова половината манго го изядох аз - няма да давам на детето някакви гадни неща, я!  Rolling Eyes  Embarassed

антония не я разхлабва мангото.. (от много време го давам като пюренце!) и аз съм чувала, че на някои бебенца така действа, но на нея кажи-речи нищо не й действа разхлабващо!  ooooh!

# 311
  • Русе
Хееей, здравейте!
Аз се поизгубих малко, но ме извикаха да замествам по английски в едно училище наблизо, та нямаше много време, но ви чета.
Доста зъби са изникнали! Прочетох за Q-T и макар да не съм писала по това време, четях и адски много се радвам за нея! Същото в момента се случва и с моя позната и се надявам много всичко да е наред.
Ние най-накрая захранихме Оги без да ми отказва. Нещо средно между BLW (нали така го кръсти някой - много удобно) и пюрираното хранене. Направих му пюре с кърма и картоф, сложих му в лъжицата и той си я грабна и почна да хапва и да крещи от кеф. Вече беше очевидно, че е готов. Тия дни ще пробвам пак с пустия морков или може би с тиква, че ме е страх да не се запече. Вече се вижда резултата. За следваща храна иначе какво ще ми предложите? Броколи или манго, например? Мерси много!
Либи, тия сладкишчета са много готини, недей, че отслабвам и аз!
До скоро!  Hug

# 312
marrah, честито ви захранване.и вие сте като нас от късните войни!и ние сме на някакво смесено хранене тип BLW и лъжица.аз пробва пъро  със сладък картоф- резултат -смачкан и неизяден.на следващия ден пробвах оризова каша с кърма и от 4-5 дена слагам обикновен картоф,броколи и морков (по едно от изброените) на табличката , за да хапе сам евентуално.след като раздроби всичко му слагам намачкан зеленчук в лъжицата и отгоре замазвам с каша и яде така.за сега сме минали картоф и броколи.утре ще пробваме с моркова.

# 313
Момичета, влизам да ви почерпя по случай рождения ми ден.
Аз малко се депресирах, как бързо лети времето...
Иначе днес си изкарах добре, като изключим някои дребни неприятности, но вече съм скапана и ще си лягам. Това се получи и от тортичката ми  Crazy Blush

Мимози, бисквитите са с глутен, да. Аз заради това ги купих. Има много различни видове бисквити на Плазмон, така че е възможно да има и такива без глутен.

# 314
Честито Либи, много здраве и късмет ти пожелавам.

Пу пу заплювам си едно парче ако не е свършила. Изглежда ВКУСНА!!!!

И аз скоро одъртявам и се чудя има ли смисъл изобщо да празнувам  newsm78 Миналата година на рожденния ми ден бях в такава депресия, че изобщо не ми беше до празнуване. Тая година както е тръгнало... но знам ли? Може и да ми дойде музата в последния момент.
Вие както готвите за такива поводи?

Общи условия

Активация на акаунт