Една малка почерпка с привкус на лято от мен, тъй като днес съм и рожденичка

ужас е времето тука- не за студ , ама адския вятър вилнее .

- на хирург като се ходи с упойка може ли да се действа? Аз без не давам... То дано не се стига до там де... Сега пак ще чета темата за Фимозата, че нещо се спекох...
!!!
. Изчетох доста материали и сякаш съм склонна да изчакам, но пък преди месец приятелка води 3г.-ния си син, да го забелват, защото му се беше възпалило пишлето и като ми разказа колко гной е изтекла чак ме втресе...Само се чудя, не е ли мръсна водата в коритото, че точно там забелвате / тези, които го правите, разбира се/? newsm78newsm78
.
- на хирург като се ходи с упойка може ли да се действа? Аз без не давам... То дано не се стига до там де... Сега пак ще чета темата за Фимозата, че нещо се спекох...

Като цяло съм доволна от нашия ,но вчера така се изложи.Оставих ги да се гледат с малката аз да ида до магазина, върщам се детето реве облегнато на баща си, а той я гледа умно.Аз се притесних и почвам да умувам защо е вкисната малката, след 5мин чудене от моя страна бащаи се изцепва ни клин ни в ръкав:"Толкоа рев за едно падане"
Питам го защо я е оставил сама на спалнята като я знае че само се върти, а той най-спокойно ми съобщава ,че говорел по телефона и докато я погледне и тя изревала
.Иначе малката е добре расте активно,зъбки няма, тежи много на мама обаче не прави никакви опити да пълзи, но пък кръгчета от гръб по корем и обратно - няма удържане.Да я похваля днес по случей празника от сутринта цял ден повтаря "мама", вярно ,че не го казва на мен ама пак ми става едно мил такова..................