Да пълзи опитва вече августинското човече

• 25 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник, момичета!

Една малка почерпка с привкус на лято от мен, тъй като днес съм и рожденичка Simple Smile

# 76
Честит празник, момичета! Пожелавам ви да сте много обичани, здрави и щастливи не само днес, а през всички дни на годината!  newsm51

Мимози, честит рожден ден!   bouquet

# 77
  • София
Честит празник мили дами!
Честит личен празник и на Мимози!  bouquet  bouquet  bouquet
Мишенце още е далеч от пълзенето, подозирам, че дупето тежи. Иначе се върти на всички посоки, вече и седи сравнително стабилно. Бърбори нонстоп - дя-дя, ба-ба, та-те, ги-ги, ей и т.н, само ма-ма няма Sad
За мъжкия сън и аз мога да се включа. По принцип преди да родя и аз спях като пън, но сега се будя при вско шумолене на бебето. Докато мъжът ми спиии, и хърка, при това шумно. Някой път ми иде да го бухна с възглавницата. И ако кажа някой път да ми помогне -той ходел на работа. Ми и аз ходя, при това на 24 часа, да не съм свръх човек та да мога без почивка. А само да посмее да ми направи забележка за чистотата вкъщи тотално избухвам. Защото като се върне от работа и се мята на дивана или пита какво ще яде, ама да помогне с нещо - не. Мама му е казала, че не трябва да върши женска работа, че ще вземе да ме разглези Shocked Twisted Evil.
Днес бяхме на консултация - 600гр - слава богу не е кг. вече и 2 см. - 10580гр. и 74см.

# 78
Честит Празник- Да сме мноого обичани  Hug

Мимози , на теб  празниците  днес нека ти донесат двойно по големи и красиви емоции Simple Smile

Реших да отида до близката банка да си платя семестъра и тръгнах с количката.. Няма такъв вятър- щеше да ни издуха с малкия.. Звъннах на майка ми да ни прибере  ooooh! ужас  е времето тука- не за студ , ама адския вятър вилнее .

За забелването - искам само да ви кажа че мъжа ми реши да забелва , защото е претърпял това отлепяне в пуберитета и ми обяснява , че болката не можела да се опише. Било мн жестоко и болезнено- сам си я отлепил кожата и не искал и малкия да преживява такъв ужас. Забелва през вечер внимателно и лекичко и тя главичката се е показала вече ; като дръпнеш кожичката до долу. Нали това е целта?

# 79
мимози  Hug  bouquet
Бъди здрава, обичана и щастлива.

За забелването без да съм майка на момченце само ще кажа, че според мен тая работа трябва да се остави в ръцете на таткото. Аз още докато бях бременна предупредих мъжа ми, че ако имаме момче, той е човекът, който ще преценя и решава какво да прави, аз от пишки не разбирам.  Joy

# 80
Марина, да, точно - ама то няма как иначе да стане, все някакси трябва да се забели. За мен правилният начин е да стане постепенно, при лекото издърпване за почистване.

Против съм варварското забелване от разни педиатри и необмисленото рязане от детски хирурзи, защото някой е решил, че цялата главичка трябва да се показва до 1 годинка.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:30 от Cambozzola

# 81
Честит Празник момичета. Нека не само в този ден сме уважавани и обичани, а всеки ден от годината. В крайна сметка ние го заслужаваме.

За пишлето, аз в някоя от по старите теми бях писала при нас как е. Аз забелвам почти от началото и имаме някакъв напредък. По принцип много ме е страх да не му причиня болка и гледам за всеки случай като забелвам да сме в коритото, че ако стане беля да мога да ползвам водата за смазка. Ние вече на три пъти си забелихме бубата. Докато я забелвах малкия подскочи и се показа по малко и трите пъти, та така стана при нас. Всеки път като стане това все едно с тиган ме удрят по главата. Мъжът ми се смее на тоя ми израз, но точно така се чувствам. Много ме е страх да не го заболи. Понякога даже докато му зачиствам бубата и мъжът ми ми се кара че така го боляло вече и да спирам, а детето няма никаква реакция. Явно мъжът ми се стряска повече и от мене. Каза че го е страх той да забелва и това е!!! Пак на мен се падна честта, но какво да се прави. Иначе и аз съм против насилственото забелване. Това е страшно чувствително място и не искам и да си представям каква болка е. Забелвам до където може и измивам. Все нещо ще се получи в крайна сметка.
Нашето педи изобщо не поглежда бубата (то тя какво ли гледа изобщо де), но още първия ден като дойде каза да не съм се месела в работата на хирурзите. Както казвали те ние да си спазваме хигиената, а другото да оставим на тях. До 2г имало време.
ДА АМА НЕ!!! Аз на детето си няма да причиня такава болка, ще се мъча бавно, но славно да стане малко по малко с времето.

# 82
Честит празник мамита   bouquet
Бъдете здрави, усмихнати, красиви, щастливи, обичани майки и съпруги  Hug

# 83
  • Miami
Аз пак за забелването  Crazy - на хирург като се ходи с упойка може ли да се действа? Аз без не давам... То дано не се стига до там де... Сега пак ще чета темата за Фимозата, че нещо се спекох...

Марина, къде си тръгнала с количката?Телевизия не гледаш ли? От два дни съобщават, че ще има ураганни ветрове, особено във вашия край...

# 84
Честит празник, дами!

Мимозиnewsm59!!!

Гледам тема за мъже и пишлета сте започнали  Mr. Green - аз от моя мъж оплаквания нямам, даже вече леко го съжалявам  Confused- нощем само той става да успокоява мъниците, защото мен като ме видят искат да сучат по никое време, почват да реват и става много сложно. Не стига това ами и щерката изпадна в някакъв период, в който не иска да спи сама и мъжа ходи да спи в нейното 70см широко легло. Сутрин е целия схванат, добре че ходи да плува, че да се пооправи малко  Simple Smile

А пишлетата на младежите са ми болна тема - от една страна знам, че не е препоръчително да се пипат излишно, от друга - мъжа ми е имал доста проблеми в детските си години, защото свекърва ми нищо е правила с пишлето му  Thinking. Изчетох доста материали и сякаш съм склонна да изчакам, но пък преди месец приятелка води 3г.-ния си син, да го забелват, защото му се беше възпалило пишлето и като ми разказа колко гной е изтекла чак ме втресе...Само се чудя, не е ли мръсна водата в коритото, че точно там забелвате / тези, които го правите, разбира се/?   newsm78newsm78

За пълзенето - едното се опитва, но само назад му се получава, другото бебе - идея си няма. Моля се с две ръце да ми запълзят бебетата, щото каката не искаше да пълзи и три месеца не слезе от ръцете ми и директно проходи.

Зъби нямаме, сополи и хрема - имаме. Каката донесе вирус и тримата се натръшкаха.

Кори, при приятелката ми сложиха упойка на детето, но милото после една седмица плачеше при всяко пишане  Sad.

Лек ден!

# 85
Аз пак за забелването  Crazy - на хирург като се ходи с упойка може ли да се действа? Аз без не давам... То дано не се стига до там де... Сега пак ще чета темата за Фимозата, че нещо се спекох...

Марина, къде си тръгнала с количката?Телевизия не гледаш ли? От два дни съобщават, че ще има ураганни ветрове, особено във вашия край...
В къща съм -излязох на двора , и не беше такава лудница като по тази улица която минах. Там се бяха събрали всякакви възможни ветрове и течения  ooooh!

Кори, тези бисквити на Плазмон са мн сладки.. не може ли да им даваме от обикновените - на Житен дар и т.н. Захранен е с глутен вече

# 86
  • София
На мен ми е чудно как водата ще действа като смазка,все си мисля,че тя ще причини повече болка,защото става по-трудно търкането на кожа с кожа във вода newsm78 .

# 87
Мимози, честит рожден ден!  bouquet
И на мен ми се видяха много сладки Плазмон, стана много хубаво обаче кисека с две натрошени бисквитки вътре. Гледах в магазина и ХИП, но не съм ги пробвала. А за другите мисля, че ще дойдат по твърдички и ме е страх да не му се счупи-по голямо парченце в устата и да се задави. Плазмона поне се стопява веднага.

# 88
Честит празник, скъпи майки!   Heart Eyes

Аз пак за забелването  Crazy - на хирург като се ходи с упойка може ли да се действа? Аз без не давам... То дано не се стига до там де... Сега пак ще чета темата за Фимозата, че нещо се спекох...

За Калоян ми бяха казали, че има изразена фимоза. Докато бяхме в болницата се наложи да му слагат катетър и направо го измъчиха, даже ми казаха да се посъветвам с уролог за корекция  Confused

# 89
Жените имат сили, които изумяват мъжете...
Те понасят страдания, те понасят мъка,
но те носят щастие, любов и радост.
Те се усмихват, когато искат да крещят.
Пеят, когато искат да плачат.
Плачат, когато са щастливи
и се смеят, когато са нервни.

Те се борят за това, в което вярват.
Те се изправят срещу несправедливостта
Не приемат „не” за отговор,
когато вярват, че има по-добро решение.

Лишават се от нещо, за да има за семейството.
Отиват на доктор с изплашен приятел.
Те обичат безусловно.

Плачат, когато децата им успеят
и са щастливи, когато приятелите им получават награди.
Радват се, когато чуят за раждане или сватба.
Сърцата им са разбити, когато си отиде приятел...
Скърбят безкрайно, когато загубят член на семейството,
и все пак са силни, когато мислят, че не им е останала сила.

Те знаят, че една прегръдка и една целувка
може да излекува разбитото сърце...
Жените идват във всички форми, размери и цветове.
Те ще карат километри, ще летят, ходят, тичат или ще ти е-майл-нат само,
за да ти покажат колко са загрижени за теб.
Сърцето на жената е това, което
кара светът все още да се върти.

Те носят радост, надежда и любов.
Те изпитват състрадание и имат идеи.
Те дават морална подкрепа на
семейството си и приятелите си.

Жените имат важни неща да кажат
и всичко да дадат.
Честит празник . . .

Мимози  newsm59 newsm38
Гледам оплаквате се от татковците Simple SmileКато цяло съм доволна от нашия ,но вчера така се изложи.Оставих ги да се гледат с малката аз да ида до магазина, върщам се детето реве облегнато на баща си, а той я гледа умно.Аз се притесних и почвам да умувам защо е вкисната малката, след 5мин чудене от моя страна бащаи се изцепва ни клин ни в ръкав:"Толкоа рев за едно падане" smile3515 Питам го защо я е оставил сама на спалнята като я знае че само се върти, а той най-спокойно ми съобщава ,че говорел по телефона и докато я погледне и тя изревала fight .Иначе малката е добре расте активно,зъбки няма, тежи много на мама обаче не прави никакви опити да пълзи, но пък кръгчета от гръб по корем и обратно - няма удържане.Да я похваля днес по случей празника от сутринта цял ден повтаря "мама", вярно ,че не го казва на мен ама пак ми става едно мил такова..................
Айде това е от мен за сега.Отивам да чета ,че много имам да наваксвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт