Да пълзи опитва вече августинското човече

• 26 271
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Либи, честит рожден ден!
Желая много здраве и късмет на теб и цялото ти семейство!

А тортата е ммммммм  Heart Eyes

# 316
  • По широкия бял свят
Честит рожден ден Либиbouquet

# 317
Честит рожден ден, Либи! Пожелавам ти много здраве за теб и цялото ти семейство и много щастливи мигове с малката ти красавица!  newsm51

Тортата ти е чудесна!

# 318
  • Русе
Либи, доколкото виждам, годините са ти донесли предимно хубави неща, виж какъв невероятен човек си станала. Празнувай с кеф! Сега всяка година е още една за нашите човечета. Желая ти много здраве и щастие!   bouquet

# 319
Либи, честит рожден ден! Бъди много здрава и обичана  bouquet
А тортата изглежда мммммм

# 320
Либи ,
пожелавам ти здраве и късмет. Близките ти да те даряват само с любов, красиви и незабравими емоции   bouquet
А ние също си те обичаме не по малко от тях Wink   bouquet

# 321
Моля за съвет как въвеждате ръж?

# 322
Моля за съвет как въвеждате ръж?

единият вариант е сама да направиш каша - да купиш ръжено брашно и да го свариш... или - което е по процизно, но и по-досадно - да купиш ръжени ядки, да ги запечеш, да ги смелиш и после от това брашно да направиш каша! това е, което аз имам като информация как се дава ръж на бебе!
Wink

аз обаче мисля да дам на антония режени сухари.. да видим колко ще изяде! (ръжен хляб, който да е без пшеница, не можах да открия, не знам дали има, но вероятно може и коричка ръжен хляб - МаРиНа88 предложи така преди няколко страници!)

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 01:09 от jennie.to

# 323
И на мен ми хареса предложението с коричката, но на ръжения хляб пише, че има пшеница в него.
В сухарите няма ли?

# 324
Ами то според мен е чудесен вариант да започнеш въвеждането на глутена с ръж? Той Калоян е на 7 мес вече. Какво те притеснява?

Аз купух на Goldies сухари и му давам по 1 вечер да си гризе докато сме на масата , че да има мир Simple Smile Докато ядем днес му бях наредила сварен картоф, сухар и бислвитка на Плазмон и то си хапва детето с нас  Grinning
Нашето захранване върви много добре, много съм доволна. Давам по бейби лед метода и мн се радва и дъвче с кеф. Вадя му големите парчета от устата че ме е страх да не се задави че е мн лаком- но ще свикне и да отхапва по по-малки парчета .

По цял ден  сме навън докато е хубаво времето. Друго интересно няма- вече сме постоянно някъде- по гости, разходки  и пътешествия събота и неделя . Ивелин също е мн щастлив( не може да е повече от мен) то на детето вече сигурно не му се гледа тая стая дето цяла зима прекара в нея  Grinning

П.П в сухарите също има глутен- поне които аз съм гледала. Някой който дава бебешки може да сподели за тях

# 325
  • Ямбол
Либи, честит рожден ден! Обичай и бъди обичана, усмихвай се и заразявай всички с усмивки! Пожелавам здраве, късмет и щастие на теб и семейството ти!

# 326
MaPuHa88, не ме притеснява, даже съм въвела овеса вече, но се чудех как да я подхвана пустата му ръж.

# 327
Оооох най-накрая слънцееее,като невидяла съм по улиците.Либида си жива и здарва,много щаслива и обичана  bouquetТука сте се събрали майстор сладкарки като гледам,а аз до скоро се фръцках с една бисквитена торта Mr. Greenсамо това умея аз Rolling Eyes
Да се похваля първо после ще се оплаквам и после ще питам WinkПристигна ни новата количка newsm44,нямам търпение утре да я пробваме,но и незнам как ще се разделям с старата,много си я харесвам ама не е за стълби за гараж е...
От известно време бебка си пипа ушичките и днес я заведох да я погледнат,зачервени били,изписаха ни капки,гърлото и също леко червено и пак мятаме калция и вит ц.Та се замислих може ли от зъбите да я мъчат и ушетата newsm78от една седмица се опитва да ни избие вториа зъб,ама не излиза само я мъчи #Crazy
Аз и правя попарата от време на време с ръжени сухари,сега пък намерих една каша на Ганчев"зърнин 8" всичко има в нея(пшенично брашно,ръжено,оризово,царевично,овесено,брашно от просо и брашно от елда)ама идея нямам мога ли да и дам,по принцип съм въвела глутена ама знам ли  #Crazy
Скоро пак се престраших да и дам една бисквита на плазмон да гризка,еми незнам как ще се учим да дъвчем.пребледнявам разтрепервам се много ме е страх да не се задави,както и стана де с въпросната бисквита Sadа някой пробвал ли е тези незнам как се казват,гледах едни "накрайници" с мрежа дето си смучат плодовете от тях?
Лека вечер...........

# 328

да, разбира се, има глутен в ръжените сухари, но нали идеята е постепенно да се въвежда глутена по прословутата схема овес-ръж-ечемик-пшеница.. та аз също давам вече овесена каша, и сега минавам към ръжта!
Wink

аз точно затова взех сухарите вместо хляб, защото намерих пълнозърнести ръжени сухари, които са 100% ръж, без нишестета, пшеница или други брашна.. най-обикновени са - продават ги тук по магазините, сигурно и в бг има, но като се приберем ще търсим..

и антония днес си похапна банан и за моя изненада едно доволно парченце изгризка! досега като съм й предлагала пасиран банан, никога ама никога не е приемала да го яде.. мн съм доволна просто!
 Blush

Либи, мила, преди малко забравих да ти честитя празника! да си много усмихната и днес, и винаги!
  bouquet

# 329
  • София
Либи, честит рожден ден, нека живота ти носи само положителни емоции!
Тортата е чудесна!
Нашата девойка май няма да е месарка - и на пилешкото и на пуешкото ми се мръщи. А жълтъка го яде без проблем.Аз взех безглутенови бисквитки на Плазмон, но все ме е страх да ги давам - да не се задави. Те се разтварят в млякото де, ама аз уж ги взех за гризкане. Глутена мисля другия месец да го въвеждам.

Общи условия

Активация на акаунт