Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Момичета, има ли някакъв проблем със сайта? Аз от една седмица не мога да добавям продукти в кошницата, дава ми грешка, а пише че има 4 продукта. Като цъкна на кошницата ме изхвърля от профила ми и не виждам никакви продукти вътре. Пробвах и от друг компютър, да не би тук на работа да имаме някакви рестрикции, но и там същото.

# 541
  • София-Младост
Момичета, има ли някакъв проблем със сайта? Аз от една седмица не мога да добавям продукти в кошницата, дава ми грешка, а пише че има 4 продукта. Като цъкна на кошницата ме изхвърля от профила ми и не виждам никакви продукти вътре. Пробвах и от друг компютър, да не би тук на работа да имаме някакви рестрикции, но и там същото.
Току що прабвах, мога и да добавя и да видя кошницата.

# 542
При мен също няма проблем Peace В крайна сметка не изчаках и си пуснах една хубава поръчка, пък и в резултат на промоцията, с добавени 2 подаръка Grinning А и използвах код за 10% намаление!
Сега остава чакането и дано дойде нормално Praynig

# 543

И при мен беше така, но само в момента , в който добавя Джойко и ми забива и не мога да поръчам. Без да съм вкарала Джойко си е ОК и мога да поръчам  Peace

# 544
  • Пловдив
И аз слагах Джойко и сега не мога да изчистя кошницата. Току що пробвах с Керастаз И Редкен, пак даде грешка. Може ли някой да провери и Милк шейк и да ми каже, дали се виждат изобщо някакви продукти, на мен ми дава празна страница. А в момента има 15% на всичко и исках да се възползвам.

# 545
И аз слагах Джойко и сега не мога да изчистя кошницата. Току що пробвах с Керастаз И Редкен, пак даде грешка. Може ли някой да провери и Милк шейк и да ми каже, дали се виждат изобщо някакви продукти, на мен ми дава празна страница. А в момента има 15% на всичко и исках да се възползвам.

в момента, в който се сложи Джойкото и блокира. пробвай с друг браузър, но без Джойко да добавяш и си пусни поръчката.
аз така направих Peace

# 546
Момичета, много съм изненадана! Току що Спиди ми донесе до вкъщи част от поръчката /рибено масло на капсули/. Останалото от поръчката ми е козметика и вероятно ще дойде като отделен пакет. Чудесно е, че пратките от сайта пристигат чрез куриер и ти ги носят до вратата! Освен това при направата на поръчката, на мейла си получих линк, чрез който виждам движението на пратката ми по трасето:) Сега, ако и останалата част от поръчката ми пристигне нормално, определено сайта ми става любим:)

# 547
  • Пловдив
Аз пак да се оплача с проблемите ми със сайта. Пробвах и с друг браузър, нищо не става, изобщо не мога да си видя кошницата, а пише, че има 7 продукта. Влизам в акаунта и като започна да разглеждам ме изхвърля. Принудих се да си направя друга регистрация и всичко беше ОК. Днес направих поръчка.

# 548
  • в сърцата на трима мъже...
Вчера си взех поръчката от 25.07, но още не ми е пристигнала тази от 18.07  Tired Случвало ли се е на някой досега? Какво се прави в такава ситуация  newsm78

# 549
  • Пловдив
Моята от 19/07 пристигна вчера, кашончето беше в окаян вид, кой знае къде са го хвърляли. Добре че продуктите не са пострадали. Много се мотаят нещо, предните ми поръчки идваха максимум за 10 дни. Сега чакам още 2 поръчки от други сайтове пак от 19/07 и още ги няма. Надявам се да не се загубят.

# 550
Вчера си взех поръчката от 25.07, но още не ми е пристигнала тази от 18.07  Tired Случвало ли се е на някой досега? Какво се прави в такава ситуация  newsm78
А на мен не ми е дошла тази от 12.07., която са изпратили на 14.07. Ще изчакам още ден-два и ще им пиша.  Crossing Arms

# 551
Аз имам поръчка, изпратена на 21. 07 - още не е дошла  Cry

Редактирам се: поръчката ми пристигна успешно!  Grinning

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 19:29 от Аглая Епанчина

# 552
  • в сърцата на трима мъже...
Пристигна ми пакета, много съм доволна  Peace

# 553
  • Варна
Привет момичета!
Един току що изпробван код  за 20%  LF200  /до 11 август/
Успешни покупки!
Peace

# 554
  • София
Код за 20 % намаление - TREAT20, изпробван преди малко. (20% off for the first 200 customers on Lookfantastic)

Общи условия

Активация на акаунт