Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен, и аз имам поръчка, от 28/08 и все още не е дошла, въпросът ми е в пощата ли трябва да си я търся? Преди няколко дни от пощенската станция ми казаха, че има вероятност да се доставя през фирма интерлогистика, но не съм видяла във форума някой да я споменава.. Благодаря предварително!

# 646
  • Пловдив
До сега на мен ми ги е носил пощальона Peace

# 647
Около 75 евро, доколкото си спомням.
A бяха ли ти излезнали и в кошницата, или са ги сложили като го опаковат? Тоест ти знаеше ли , че ще имаш такива порадъци?

# 648
Появиха се в кошницата. Peace

# 649
  • София
Трябва да са роклите+донъта+шампоана и някакъв диск.
Не, няма ролки и по описание няма (Sleep In Rollers Brown Accessories (Bun Ring, Batiste, Clips) (Free Gift)  - т. е изпратили са ми това, което и са ми написали в поръчката.

# 650
Моите поръчки винаги идват в пощата.За 14 дена.Само веднъж беше за повече.

# 651
  • в 1001-та нощ
Здравейте и от мен, и аз имам поръчка, от 28/08 и все още не е дошла, въпросът ми е в пощата ли трябва да си я търся? Преди няколко дни от пощенската станция ми казаха, че има вероятност да се доставя през фирма интерлогистика, но не съм видяла във форума някой да я споменава.. Благодаря предварително!

получавала съм с фирмата 2 пратки - идват, като спиди - до адреса  Peace

# 652
  • in a Lovesong
И при мен досега са идвали по пощата, само че винаги ми оставят бележки да си ги взимам  Peace

bubka, дойде ли?   Hug

# 653
Благодаря на всички, пристигнала е на 11/09, вчера си я взех даже  Party

# 654
И аз чакам от намаленията един комплект с принадлежности за лице и тяло за баня и един крем. Подаръка ще са някакви мостри.
Подаръците обикновено ги обявяват на първата страница и са над някаква сума. Често нямат код и автоматично се добавят в кошницата като минеш сумата, понякога са с код и кода трябва да се въведе, но пък тогава нямаш правод а ползваш друг код.
Веднъж исках да купя нещо, но подаръка комплект с продукти за коса беше с код. Нахално им писах, че искам и подаръка и код да ползвам или ще си поръчам от друг сайт. Те не се трогнаха и ми казха или едното или другото и аз поръчах същото с отстъпка и подарък комплект грижа за косата - малко по-различен от техния но пак много хубав от http://www.hqhair.com/home.dept  Mr. Green
Извода - следете и двата сайта, ако продуктите които ви интересуват ги има и в двата  Whistling
Сега имам код за /20% и искам палитра на Нарс, ама докато се накандилкам коя точно и те свършиха  Sad

# 655
А защо не се обединят темите с 4тирите сайта (ЛФ, ФЮ , ББ и ХК)? Така или иначе и в тази тема и в другата се говори и за 4те сайта.  Thinking

# 656
А защо не се обединят темите с 4тирите сайта (ЛФ, ФЮ , ББ и ХК)? Така или иначе и в тази тема и в другата се говори и за 4те сайта.  Thinking

Peace Ще бъде много удобно.

# 657
Ако повечето са съгласни , тази така или иначе наближава края , момичето която прави темата, може да я направи направо за 4те сайта, и аз мисля, че ще е по-удобно, всичко на едно място - кодове, промоции, сравняване на цените...

# 658
Аз съм за - даже не знаех, че има други теми  Mr. Green
вв кой сайт е
може да добавите и този
https://www.love-makeup.co.uk/
От него могат да се поръчват четки, продават Сигма и много други.
Пудри на Ben Nye
И е първия сайт, който предлага тампона за фон дьо тен на РТ
http://www.love-makeup.co.uk/real-techniques-miracle-complexion- … ponge-p-5924.html

# 659
Идеята е да са 4те сайта с безплатна доставка. Те са почти идентични, но имат малко по-различни продукти и промоции.

-www.feelunique.co.uk
-www.lookfantastic.co.uk
-www.hqhair.co.uk
-www.beautybay.co.uk

а, всъщност има и още един
-www.beautyexpert.co.uk

Общи условия

Активация на акаунт