Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В някои случаи искат билинг адреса са съвпада с този от картата, както и името да съвпада  Peace
И аз така знам. Оказа се, че в моята банка е проблема, нещо им е била забила системата. Оправих се. Благодаря  Hug

# 721
Момичета,от 17 ти окт не ми се отваря сайта.При вас как е,имате ли проблеми?

# 722
  • Пловдив
Bubka, отварям го без проблем. Преди известно време и аз не можех да го отворя, не можех да си вляза в профила, не можех да си видя историята, защото веднага ме изхвърляше. Направих си нов профил и сега нямам проблеми. Дори пробвах със стария профил да вляза и пак става. Да не би да си запаметила сайта на бърз бутон и там нещо да се е повредило, понякога на мен ми се случва с някои сайтове и се налага наново да го запаметявам.

# 723
Kато напиша в търсачката сайта,излиза ми всичко на ЛФ,но като цъкна да отворя и ми дава че е невъзможно Tired Ще питам един познат IT какво става...

# 724
  • София
Kато напиша в търсачката сайта,излиза ми всичко на ЛФ,но като цъкна да отворя и ми дава че е невъзможно Tired Ще питам един познат IT какво става...
Пробва ли с друг браузър?

# 725
Тц,имам само мозила.И през телефона като вляза пак не мога да отворя сайта.Ще пробвам с нета на Глобул на телефона ми и ще пиша какво става Peace
Урааа,през телефона с нета на Глобул става newsm44

# 726
  • Пловдив
Браво, значи в компютъра е проблема. И аз вкъщи съм с Мозила и го отварям без проблем.

# 727
  • in a Lovesong
На мен преди от хром-а не ми отваряше сайта и установих, че е от тези plug-in щуротии  Mr. Green Иначе скоро поръчвах голям шампоан "интенс рипеър" и интересно има два абсолютно идентични, 1.5 литра с помпа само дето единия беше 15 лири, а другия 60...  #Crazy Не знам какво правят, май е от сорта на,ако мине номера-добре, ако не- здраве да е  Mr. Green  Sick

# 728
  • София
Здравейте,
Харесала съм си преса за коса от сайта и мисля да я поръчам с превозвач (заради сигурността на транспорта). Дали сайта позволява плащане с бг карта и адрес на доставка Англия (ако някоя от вас е пробвала)? И за пресата пише "Please note: This ghd styler comes with a UK three pin plug only." Какъв преходник за нашите контакти ползвате и от къде може да се закупи такъв? Има ли въобще проблем с ползване на такъв преходник?

# 729
Коя преса си избрала?

# 730
# 731
От амазон идват с преходник, има и други цветове (мен жълтата много ме кефи), а и от новия модел сивия металик е на тая цена http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … GHD%20IV%20STYLER

# 732
  • София
Благодаря! А каква е разликата между ghd IV Styler и ghd V Metallic Shimmering Silver Styler. Виждам, че едната е четири римско, а другата пет римско. Ти коя имаш от двете?

# 733
Благодаря! А каква е разликата между ghd IV Styler и ghd V Metallic Shimmering Silver Styler. Виждам, че едната е четири римско, а другата пет римско. Ти коя имаш от двете?
Разликата е ,че V е новия модел.Би трябвало да е по усъвършенстван от стария.Аз имам ето тази
http://www.ghdhair.com/limited-edition-ghds/ghd-v-wonderland-styler
много съм доволна.Няма да сгрешиш с GHD.

# 734
Момичета, искам да попитам нещо - когато един подарък е Sold out, това какво означава - че не го изпращат въобще или че изпращат някой друг, наличен подарък... питам защото ми дава че е изчерпан подаръка, но като продължа към плащане си пише - 2 продукта: поръчания + подарка... Благодаря ви предварително за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт