Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
  • София
Здравейте  Hug Днес и аз разглеждам айта и вече имам набелязани доста неща за поръчка. Но до момента не съм поръчвала нищо от интернет  (Embarassed изоставам Wink ), само дано не оклепам нещо, че и с пустия английски много не се оправям. Записвам се и разчитам на вашата помощ за първа поръчка   bouquet
А ако някой пък поръчва и има желание да ме включи в поръчката ще съм много благодарна (дано не го приемете като нахалство от моя страна)

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 11:40 от Shu6omiga

# 33
Добре дошла!  Hug

И аз скоро поръчвах за пръв път и останах много доволна от бързата доставка - точно за една седмица ми пристигна поръчката.  Peace

# 34
Гледам, че никой не е писал.  Rolling Eyes  Как сте с доставките?
Моите продукти, поръчани миналия понеделник, днес си ги взех от пощата.
  smile3508
браво, доволна ли си от нещата?

Още не знам.  Grinning  Поръчах си това: http://www.lookfantastic.com/hair/paul-mitchell/extra-body/paul- … -daily-boost.html
След малко ще се къпя и след това ще тествам. Ако продуктът ви интересува, с удоволствие ще споделя.  Hug
даже ако малко по подробно обясниш за какво точно е този продукт, т.е как действа  Hug

Обещах да пиша отзиви от спрея на Мичъл. Ето как го намирам:

Щях да забравя да "ударя" и аз едно рамо на Еxtra body daily boоst - принципно ми е гъста и с обем косата, но в корените много бързо се смачкваше. Откакто го ползвам няма мачкане от къпане до къпане.  Peace  Много съм доволна.  Heart Eyes

Цитат
Feeling, когато си използвала Еxtra body daily boоst и си си изсушила косата нямаш ли усещането, че си използвала някакъв продукт за корените. Нямам предвид усещането за обем, а усещащ ли самия продукт?

О, да, имам го това усещане. За мен е нетипично, защото не съм ползвала до сега продукт за обем в корените, а лак ползвам веднъж годишно сигурно. Леко странно ми е, защото  естественото замърсяване на корена сякаш липсва, но ефектът е наистина забележим.  Grinning

# 35
  • София
Feeling точно за този спрей са Мичъл са ми мераците  Wink, по твоите препоръки от темата за грижа за косата, както и на другите момичета там!

# 36
Feeling точно за този спрей са Мичъл са ми мераците  Wink, по твоите препоръки от темата за грижа за косата, както и на другите момичета там!

Благодаря за доверието! Дано и ти останеш така доволна!  Hug

# 37
  • София
Поръчка от 11.06 беше в пощата на 18.06 - много съм доволна, не очаквах. Simple Smile
Поръчах един стартер кит на Bare Essentuals и селф тен.

# 38
Feeling, няма ли проблеми с пращането на спрей по пощата? От други сайтове не изпращат и в този също пише да не добавяме спрей в поръчката, че няма да я пратят извън UK. Нещо писаха ли ти по въпроса, че и аз съм го набелязала този продукт?

# 39
Feeling, няма ли проблеми с пращането на спрей по пощата? От други сайтове не изпращат и в този също пише да не добавяме спрей в поръчката, че няма да я пратят извън UK. Нещо писаха ли ти по въпроса, че и аз съм го набелязала този продукт?

Всички това ме питат.  Laughing 
При мен стана така:
Първа поръчка, само този спрей.
Пуснах го и се похвалих в темата за професионалните продукти с покупката.
Там ме питаха как съм го поръчала, не доставяли такива неща.
Аз:
  Shocked  Опа!
Пък не видях някъде в описанието да пише, че не се доставя извън UK.
Викам си, сега ще чакам мейл, че не могат да ми го изпратят.

Такъв не получих. Получих само потвърждение на поръчката с описание на поръчаното.
На другия ден видях, че парите са ми дръпнати от картата. Следващия понеделник си получих спрея, добре опакован.

Това е!
  Hug

# 40
Сега видях къде пише, че определен артикул не се доставя.

Цитат
Please be aware that products such as batteries, perfumes, aftershaves and aerosols can no longer be shipped outside of the UK due to Mail restrictions. To avoid delay to the processing of your overseas order, please do not add any of such products to your basket as we will be unable to fulfil your order.

Спрея в момента не е в наличност, но със сигурност го нямаше този надпис.  Peace

# 41
Feeling, има ли в спрея алкохол, аз доколкото знам не е толкова до "течната" форма а по-скоро дали тези и подобни спрейове съдържат алкохол, също според мен зависи дали и флакона е под налягане или не. Иначе наистина не изпращат такива неща(флакони под налягане и такива с алкохол) извън УК, ама може и да са се променили нещата. Толкова по-добре за нас Hug.
Откога са започнали да доставят и до БГ, аз смътно си спомням, че преди около 6 месеца им писах и питах не доставят ли до БГ и любезно ми отговориха, че не, много неща се били "губили" по трасето  Laughing. Трасето разбирайте нашите пощи Mr. Green.
П.С. Писали сме заедно....да, точно за това говоря, както пише и в надписа Simple Smile.

# 42
Щракнах спрея и съдържането, за да е достъпно за всички. Бутилката е пласмасова, с пулвелизатор, предполагам, че като не е под налягане, става.  Peace

http://prikachi.com/images/730/3497730f.jpg
http://prikachi.com/images/729/3497729q.jpg

# 43

Our midsummer offers expire tomorrow - so act quickly and save a magical Ј10 off your order today! Plus huge savings, best sellers and half price offers. Yippee for summer!

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 15:29 от Feeling

# 44
Опитах да поръчам комплект, който съдържа спрея, но не ми позволява.

"Your basket contains products such as batteries, perfumes, aftershaves and aerosols which can no longer be shipped outside of the UK due to Mail restrictions. Please remove the following products from your basket.

PAUL MITCHELL TAKE HOME EXTRA BODY KIT (3 Products)"

Искат да го  махна  Sad

Общи условия

Активация на акаунт