Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
5 паунда има отстъпка при покупки над 40паунда, има го кода малко по-нагоре, в изображенията. А иначе другия начин е - ти препоръчваш някой да стане нов потребител на сайта, той получава 10% отстъпка автоматично в първата си поръчка, а ти 5 паунда за награда, че той е поръчал вече ,като влизаш да поръчваш от линка от писмото си на мейла, което ще ти изпратят от сайта.

# 61

Хайде пак!   Hug

There's only two days left to save a lovely £10 on your order, so act quickly and fill up your virtual baskets with oodles of goodies. We've also got some fab free gifts worth up to £48 so get your shop on!

newsm68

# 62
  • Пловдив
Аз съм се регистрирала отдавна, но не съм поръчвала от сайта. Как мога да си получа отстъпката за първа покупка?

# 63
Аз съм се регистрирала отдавна, но не съм поръчвала от сайта. Как мога да си получа отстъпката за първа покупка?

С активен код.   Peace  Иначе нямат отстъпка за първа поръчка.

# 64

От вчера(явно за малко сме изпуснали намалението на ПМ   Confused  ):

# 65
  • Бургас
Що бе, аз съм недобре с английския ама гледам до 5-ти септември е Пол Мичъл newsm78 Обаче пък още вчера погледнах нещото, което съм набелязала и не видях цената да е коригирана  newsm78

# 66
Що бе, аз съм недобре с английския ама гледам до 5-ти септември е Пол Мичъл newsm78 Обаче пък още вчера погледнах нещото, което съм набелязала и не видях цената да е коригирана  newsm78

Именно.   Peace  Със съфорумка поръчахме заедно балсам на Пол Мичил от 1 литър, но с някакъв код за 10%. Имаше и за 15%, но не го прие.   newsm78
Пък поръчката е направена 2-3 часа след като съм получила мейла.   newsm78

# 67
  • Пловдив
Само ако направиш над 30 паунда тогава ти дава 5 отстъпка, така ли?

# 68
Интересува ме как могат да се ползват едновременно и двата кода за първа поръчка и отстъпка от сумата?

# 69
  • в 1001-та нощ
Има ли актуален код в момента- не за 1 поръчка  newsm78 предполагам,че няма да мине при намалени продукти  newsm78 но да попитам newsm78

# 70
Само ако направиш над 30 паунда тогава ти дава 5 отстъпка, така ли?

Да.   Peace
Интересува ме как могат да се ползват едновременно и двата кода за първа поръчка и отстъпка от сумата?

Не мисля, че могат - полето за код е едно.   newsm78

Има ли актуален код в момента- не за 1 поръчка  newsm78 предполагам,че няма да мине при намалени продукти  newsm78 но да попитам newsm78

Не намерих код.   newsm78

# 71
  • в 1001-та нощ
мисля, че червенокоска бе споделила преди време и ползвах, но ...  newsm78

# 72
Момичета, този спрей за обем на Пол Мичъл, на влажна или суха коса се пръска?Поръчах си го и пристигна много бързо.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 00:02 от ketti

# 73
  • в 1001-та нощ
на влажна - преди сешоара  Peace

# 74
Има ли актуален код за намаление в момента? 

Общи условия

Активация на акаунт