Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дам.. не е нормално това - 4 седмици.. пак някой се е облагодетелствал с моите неща Tired

# 616
Дам.. не е нормално това - 4 седмици.. пак някой се е облагодетелствал с моите неща Tired
На мен само по Коледа ми се е случвало да чакам пратка толкова дълго, от друг сайт беше, даже ми върнаха парите, понеже наближаваше 45-я ден и пуснах диспут, а пратката дойде на следващия ден  ooooh! Писах им и си дръпнаха втори път парите.
В пощата проверява ли на място, може да са пропуснали да ти донесат разписката.

# 617
  • Пловдив
Аз имам 3-4 поръчки и не съм имала проблем, освен  че се бавят малко. Днес пуснах още една с 20% отстъпка.

# 618
  • София
Да, проверявах ония ден, човека гледа там в тетрадката - нищо няма.
На мен ми ги носят в офиса и никога досега съм нямала проблем с други сайтове и поръчки..
Само с тия ЛФ.

# 619
  • София
Да, проверявах ония ден, човека гледа там в тетрадката - нищо няма.
На мен ми ги носят в офиса и никога досега съм нямала проблем с други сайтове и поръчки..
Само с тия ЛФ.

И на мен все от ЛФ ми се бавят  Tired чакам една поръчка повече от две седмици.

# 620
Уф, вие ме обезсърчихте.. то излиза по-бързо, ако се ползва посредник.

# 621
  • София
Уф, вие ме обезсърчихте.. то излиза по-бързо, ако се ползва посредник.

А, има и изключения. Случвало се е да получа и за седмица горе-долу. Peace

# 622
И моите от лф се бавят по 2-3 седмици.Сега почти 2 седмици от последната ми поръчка,още я нама.От фю идват за точно 11 дена.Интересно че преди идваха за 5-7дена.Явно са сменили класата Crossing Arms

# 623
Аз май малко сглупих... поръчах си един сет на Бенефит на адреса си в София, въпреки, че изрично е посочено, че не доставят марката до БГ. Въпреки това си ми прие адреса и сега предусещам как ще си имам драми Sad но, пусто нетърпение ... понеже съм дала като втори адрес в профила ми и този на посредник в UK мислите ли, че автоматично ще прехвърлят поръчката ми натам?

# 624
  • София-Младост
Аз май малко сглупих... поръчах си един сет на Бенефит на адреса си в София, въпреки, че изрично е посочено, че не доставят марката до БГ. Въпреки това си ми прие адреса и сега предусещам как ще си имам драми Sad но, пусто нетърпение ... понеже съм дала като втори адрес в профила ми и този на посредник в UK мислите ли, че автоматично ще прехвърлят поръчката ми натам?
А защо не им напишеш един мейл, за вс. случай.

# 625
  • София
Не мисля, че с мейл ще станат нещата.
Аз без да искам дублирах последната поръчка /нещо сайта се бъгна по време на плащане/ и сега съм с 2 недоставени поръчки. Между другото отворих 2-та дипута в ПП та да видим сега как ще се разправяме.
Веднага пробвах да канцелирам поръчката от бутона в сайта, но ми върнаха отговор, че тя вече е обработена и готова за изпращане  #Crazy
Това става в 00.11 ч. 5 мин след като видях, че съм дублирала поръчките
Писах и мейл, и на ФБ страницата им писах, но не - поръчката вече била готова.
Така че не разчитай много на това с мейлите.

# 626
Така че не разчитай много на това с мейлите.
Ами написах им съобщение през самия сайт, дано да го видят... аз пък онзи ден без проблем си канселирах една поръчка. Но, сега ми намирисва на неприятност, която сама си създадох  #Cussing out

# 627
  • София
Има 20 % за първите 200 клиента, аз преди малко се възползвах   Peace FIRST20
Какво намаля newsm78, имам два лака в поръчката и не им сменя цената Crazy

Само да вметна, че кода е FIRST2 (не FIRST20). Преди малко пуснах една поръчка и работи.  Peace

# 628
  • in a Lovesong
Привет   bouquet Днес си получих поръчка направена на 26.08, изпратена  на следващия ден 27.08 Имам и два кода за намаление за сайтове от the hut group  Peace Нямам търпение да си пробвам нещата  Embarassed

Подготвям новата тема и се надявам да нямате против.

# 629
Има 20 % за първите 200 клиента, аз преди малко се възползвах   Peace FIRST20
Какво намаля newsm78, имам два лака в поръчката и не им сменя цената Crazy

Само да вметна, че кода е FIRST2 (не FIRST20). Преди малко пуснах една поръчка и работи.  Peace
Да,  в следващият си пост съм го написала вярното, а първия път съм се объркала, тъй като карах по спомен, никъде не го видях в сайта вече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт