Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента

• 64 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
О не не правете една тема моля. Доста хора не се интересуват от различни сайтове и понеже винаги се правят темите поотделно, не са свикнали. Мен например ме интересува само един сайт от посочените и кодовете за него, защо да чета за 4 други или три страници спам. Всеки следи темите, които го интересуват. Peace

# 661
Съгласна съм с Densi.Представете си ако се пише за 4-5 сайта,ако човек влиза веднъж дневно,ще има да чете страници назад докато намери каквото го интересува.Така с отделни теми е по-удобно.И ако някой от сайтовете вече не ни интересува,просто се отписваме и не следим темата за него.Иначе щем не щем,все ще го четем Mr. Green Laughing

baby_jeiny,дааа,вчера ми пристигна поръчката,точно на 14я ден както винаги.Еййй,не ме изненадаха тези хора поне веднъж нещата ми да пристигнат за 1 седмица Crazy

# 662
  • София
И аз съм за отделни теми, защото ще започне едно питане кой разбрал недоразблал кой код за кой сайт е т.н.

Уфф да ви се похваля тоя път - двете ми пратки са в Сф. Дошли са още на 26.08, но тия от ЛФ не ми написали целия адрес и в пощата се чудили за какво става въпрос..
Добре, че днес минава пощальонката през офиса и ми вика абе ти не беше ли еди коя си /помни ме жената, нали постоянно ми носи разни нещица/, имаш едни 2 пратки в пощата от много време, ама адреса нещо неточно написан и колежката се чуди за кой са Simple Smile)
Много съм хепи, защото не ми се разправяше и поръчваше наново. newsm44

Може и да се престраша за 3-та поръчка някой ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 15:35 от beliz

# 663
  • in a Lovesong
bubka   bouquet

И аз не съм съгласна да се прави за 5 сайта една тема... на какво ще заприлича това. Плюс това сами бяхте написали,че политиката им е съвсем различна и това,че всички са с безплатна доставка нищо не значи. Аз пазарувам от ФЮ и ЛФ и си следя и двете теми.

Както бях написала преди няколко страници,че подготвям новата тема,защото тази е към края си...е, спазих обещанието си и само чакам да чукнем 50-та страница Hug

# 664
baby_jeiny,браво миличка за новото продължение на темичката Hug  bouquet Hug

# 665
beliz, страшно се радвам за теб! Heart Eyes Hug  bouquet Все ми беше на премисъл с твоите пратки непристигнали.

# 666
  • София
Ооо, Денси, благодаря ти  bouquet
Определено ще разделям вече пратките, ако изобщо поръчам пак, че да не ги мисля толкова  ooooh!

# 667
 Shocked аз въобще нен ги знаех тези последните два сайта
отделни не отделни теми все ми е тая на мен честно да ви кажа, аз си следя сайтовете, редовно получавам мейли и съм наясно с кодовете, специално темата с нищо не може да ми е полезна от тази гледна точка, освен ако не се обсъждат в нея продукти от сайтовете

отивам да търся другите теми, но щом не съм ги намерила до сега, предполагам не се пише много в тях  Thinking

# 668
Не всички кодеве идват на имейла май. Примерно тязи за 20 % за следващите 200 поръчали не дойде на имейла.
За другите сайтове май няма теми, само за ЛФ и ФЮ.
Както кажете и на мен ми е все едно , не поръчвам всеки ден от там така или иначе Simple Smile

# 669
  • в 1001-та нощ
Идеята е да са 4те сайта с безплатна доставка. Те са почти идентични, но имат малко по-различни продукти и промоции.

-www.feelunique.co.uk
-www.lookfantastic.co.uk
-www.hqhair.co.uk
-www.beautybay.co.uk

а, всъщност има и още един
-www.beautyexpert.co.uk

+ 1  Peace bowuu  bouquet

# 670
beautybay.co.uk beautybay.COM
нали това е сайта за който говорим, на мен гугъл не ми намери такъв сайт с разширение co.uk
За него има ли тема?
Кодовете за 20% ги поместват на първата страница на ЛФ и напоследък просто валят  Crazy

# 671
Да , гледам че са сложили пак код за 20 %, но този път е различен. Дано така да продължават де Simple Smile Ако и идват на време поръчките, цена няма да имат.
Ауу и някои неща на Керастас са ужасно намалени.. и то без 20те процента. А като сложим и тях - то направо без пари Simple Smile

да com e, не co.uk.  Peace

# 672
А момичета, сега има ли активен код за -20 % ?  Rolling Eyes

# 673
Има - sep20 за 20 %.  Peace

# 674
Много ти благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт