Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Така е,права си.Но аз винаги съм казвала,че пред него стои морална дилема и каквото и да реши ще има страдание- за него и онези,които обича.
Да, съгласна съм за страданието и за моралната дилема и аз съм казвала, че на него му е по-трудно да вземе решение да излезат на светло, заради известни на всички факти. Но пък да спи с жената на чичо си зад гърба му по-добре ли е?!

# 391
Така е,права си.Но аз винаги съм казвала,че пред него стои морална дилема и каквото и да реши ще има страдание- за него и онези,които обича.
Да, съгласна съм за страданието и за моралната дилема и аз съм казвала, че на него му е по-трудно да вземе решение, заради известни на всички факти. Но пък да спи с жената на чичо си зад гърба му по-добре ли е?!
  Не и тук идва ролята на Бихтер да каже ама наистина край и да бъде твърда и непреклонна.Единият като не е на място,другият трябва да е ,а тук и двамата не са на място. Колкото и да обвиняваме Бех,факт е ,че Бихтер му позволява да прави всичко това,а тя го допуска,защото е подвластна на чувствата. Прощава му всяка грешка и той знае,че каквото и да направи,тя пак ще е там за него. И така те се въртят в един омагьосан кръг,където се борят разум и чувства и в желанието си да постъпят правилно и както им се иска,правят грешка след грешка.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 17:48 от charovnica

# 392
 di_ni-безсмислено е да обяснявам,който разбрал,разбрал,който не -не. Греши не заради друг,а заради чувствата,които изпитва.Бех нито  е влюбен,нито ще се влюби в Нихал.

И аз не вярвах ,че ще се случи между Б и Н,но гледах клипчета .Наистина Бехлюл го дават да се държи като много влюбен и много щастлив с Нихал.
http://www.youtube.com/watch?v=GsmmvKxtD_I&feature=related
между 2.28 и 2.56-влюбена  щастлива двойка
Сега се замислих имат ли БиБ сцена в която изглеждат  влюбени и щастливи  не в сексуален план ?

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:18 от silvia_maria

# 393
  • Дива Индия
Ще ме прощавате - идвам само да ви кажа Чао и приятно гледане довечера!  Grinning

# 394
  Не и тук идва ролята на Бихтер да каже ама наистина край и да бъде твърда и непреклонна.Единият като не е на място,другият трябва да е ,а тук и двамата не са на място. Колкото и да обвиняваме Бех,факт е ,че Бихтер му позволява да прави всичко това.  Тя му прощава всяка грешка и той знае,че каквото и да направи,тя пак ще е там за него. И така те се въртят в един омагьосан кръг,където се борят разум и чувства и в желанието си да постъпят правилно и както им се иска,правят грешка след грешка.
Така е, права си. Peace

# 395
http://www.youtube.com/watch?v=LRcf9KOfKlA
http://www.youtube.com/watch?v=ts8tZpUTsqI
Любовта на Бехлюл е като тези два танца.
С Берен - танго, с Нихал - дискотечен. А кой е вечният танц?
Колко момичета са успели да изтанцуват своето танго?

По-скоро с Бихтер, а не Берен.

Ех, Бихтер продължава да ми пада в очите.
Когато беше в болницата имаше хора, които се интересуваха от състоянието й, а тя кякво - развика им се, че не иска да ги вижда... Тя си мисли, че като не обича и не уважава никой, такова е и отношението на другите към нея - подигравателно, престорено. Когато се обади на Бехлюл... направо му заповяда да се яви в стаята, а той след като отказа, веднага при него... Не я интересува кой минава оттам, кой може да ги види... Стана ми забавно, когато застави Бехлюл да избере дали да остане с нея и да се опълчат на всички или да са заедно под носа на чичо му... но изобщо не й мина мисълта, че Бехлюл може да иска да прекрати това... толкова сигурна беше в чувствата му, че накрая той я отряза. И като малко лигаво дете... иска веднага, на момента да стане това, което иска... Нямала да остане в къщата, но когато Бехлюл й отказа за се махнат, веднага се върна при мъжа си, че чак взе и да го целува, а до преди няколко дена се канеше, че повече няма да го погледне... Ей, това е лицемерие, гледа го в очите и го лъже.  ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 18:00 от _Sylvia_

# 396
Леле, продължавате да се обиждате. Явно трябва да дойде метлата.
Някои незнаят какво е това. Но да не се чудят като им изчезнат постовете.

smile3521   темата стана направо досадна и не толкова приятна за четене.
Няма вече снимки, клипчета, информация за артистите.......... а само препирни.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:08 от de_bi

# 397
в спора се ражда  истината филма е хубав щом ни кара да спорим да се караме и жлагаме чувстжа и емоции smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 398
 di_ni-безсмислено е да обяснявам,който разбрал,разбрал,който не -не. Греши не заради друг,а заради чувствата,които изпитва.Бех нито  е влюбен,нито ще се влюби в Нихал.

И аз не вярвах ,че ще се случи между Б и Н,но гледах клипчета .Наистина Бехлюл го дават да се държи като много влюбен и много щастлив с Нихал.
между 2.28 и 2.56-влюбена  щастлива двойка
Сега се замислих имат ли БиБ сцена в която изглеждат  влюбени и щастливи  не в сексуален план ?

Боже, #Crazy doh #Shocked  Къде видя,че е влюбен smile3555   Ще слагам очила вече newsm08    Тя го прегръща,тя го целува ,а той седи като скован.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:55 от anastasiq1

# 399

между 2.28 и 2.56-влюбена  щастлива двойка

Боже, #Crazy  Къде видя,че е влюбен ooooh!  Ще слагам очила вече Sunglasses   Тя го прегръща,тя го целува ,а той седи като скован.

не целия клип ,а само  между посочените минути

# 400

smile3521   темата стана направо досадна и не толкова приятна за четене.
Няма вече снимки, клипчета, информация за артистите.......... а само препирни.

А защо ли липсват снимките newsm78,инфото за актьорите Rolling Eyes и т.н.
Поне около Къванч Татлату,Берен Саат или Хазал Кая и Селчук Йонтем/може и да съм го изписала грешно/ има доста материали,за нови проекти,срещи с почитатели,а даже и жълтини...Но за тях не остана място в темата.В карайна сметка тук се обсъждат героите в серила,анализират се характерите им,събития и т.н.

Сериала е много хубав и наистина води до полемики,къде по язвителни,къде по лежерни.
Лека вечер на всички !  bouquet

# 401
Гледах, гледах, ама Бехлюл хич не ми прилича на влюбен в Нихал newsm78
Обича я, да, но като по-голям брат. Поне на мен така ми изглежда.  #Crazy
А Фирдевс е прекрасна smile3508

# 402
Ето и малко новини - Хазал Кая е била приета в болница с възпаление на бъбреците. Вече е добре и изписана.

http://www.dha.com.tr/hazal-kaya-hastanelik-oldu-son-dakika-haberi_145950.html

# 403
Заповядайте видео на Нихал и Бехлюл:

Според мен тук се обичат...... Simple Smile

# 404
Гледах, гледах, ама Бехлюл хич не ми прилича на влюбен в Нихал newsm78
Обича я, да, но като по-голям брат. Поне на мен така ми изглежда.  #Crazy
А Фирдевс е прекрасна smile3508

"Всички щастливи двойки си приличат,нещастните са нещастни по своему"
Погледни ги като непозната двойка и какво виждаш?
Като не забравяш ,че правят секс и ако има проблем ,той щеше да е видим

Фирдевс  наистина е кралицата на всяко събитие Hug

Общи условия

Активация на акаунт