Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 025
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Него явно не го е затресло толкова Simple Smile И се изнесе за дни, и си преспа с друга. Не търси повод да я види, макар че имаше основателен- бала- явно може и без Бихтер.
Само думите му към нея идват в повече.
Нея обаче здраво я е треснало. Ужасна е тази жена.

И него ще го видим тези дни. Ще има да обикаля и той по чуждите спални крадешком  Mr. Green
За мен и двамата в момента изпитват силни чувства, но Бихтер изглежда по-хлътнала, заради липсата на всякакъв вид ежедневни ангажименти. Бехлюл излиза през нощта, купонясва, на другия ден спи, след това малко до университета и денят му е минал...

Аз разбрах изневярата му като вътрешна борба, тя не беше явна изневяра. От къде той би могъл да знае, че тя ще отиде да го търси, че да го види... Просто не него не му харесва настоящото положение и това което изпитва. Имаше нужда да покаже на себе си, че си е стария Бехлюл.

Обаче направи ли ви впечатление, че мъжете изобщо не са толкова сантиментални колкото на нас ни се иска да бъдат. Имам предвид фактът, че заведе мадамата от бара в същото легло, в което и Бихтер по-рано, без изобщо да му трепне.  Simple Smile
   Според мен фактът,че я заведе в тяхното легло също не е случаен-доказва си,че всяка може да я замени,това е един вид емоционално предателство-не остава място,което да е наистина само тяхно и неприкосновено като пространство. Бех е толкова хлътнал,колкото и тя,а тя е по-настъпателна,защото иска нещата да се променят и да има бъдеще с него,а той се чуди как да протака и отлага. Дори и да имаше ангажименти,пак само за него щеше да мисли,гаранция.А той където и да е,тя не му излиза от главата.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 18:08 от charovnica

# 556
А не ви ли хареса малко променето Джамиле?

На мен не. Embarassed

# 557

На мен не. Embarassed
  На мен пък сега ми е по-симпатична  Peace

# 558
Снощната бройка от бара беше акт на желание да покаже на себе си,че може и без Бихтер,че когато иска,винаги е способен да я игнорира и продължава егоистичното си съществуване,както беше преди да се влюби в нея - Да,ама Не.

Ако е така, можеше и да може без Бихтер. Но тя дава ли му възможност да се откъсне от нея.
Много нахална и обсебваща жена.
Как не му светна лампата на Бехлюл вече... Аз лично бих се отвратила от такъв човек като Бихтер. Камо ли да го обичам.

Не може без нея.Идеята да спи с друга не свърши работа,защото след това той не почувства облечение.
Бихтер отреагира както се очаква,когато една жена спипа любимия си мъж с друга.Дори малко му беше.Аз щях да му забия един шамар. Mr. Green

Какво и е на Бихтер - влюбена жена,търсеща решение на проблемите си в любовта?
 Нихал е в пъти по-досадна и държаща сметка,при все,че засега е никаквица на Бехлюл.

# 559
Ако не го тресеше, съвсем спокойно щеше да отиде и на приема  smile3521
Но сякаш е неспокоен, а защо ли? tooth

На приема според мен не отиде от срам.
Та това е годишнина от сватбата на жената, която прелъсти.
Ако беше отишъл вече наистина щях да го обявя за дебил Simple Smile Аз като се отказа да паркира колата, си отдъхнах направо:) Мислех си: ' Този, ако и на празника им отиде не става наистина за нищо' .

NotApproved, Бихтер не му остави време да почувства каквото и да е, след като преспа с другото момиче.

А Нихал се владее много повече от мащехата си. Нищо, че е по-малка. И тя е много влюбена в него, но успява да контролира емоциите си. Не му звъни, не ходи да го търси във вилата до морето, макар да знае за нея..

# 560
Нихал не е никаквица...,  #2gunfire а не е никаква на Бехлюл. Е, поне не му е любовница.

# 561
Всички видяхме Бехлюл, ако поиска нещо какъв става. Видяхме, че нищо не може да го спре.
Само за това твърдя към момента, че може и иска да се откъсне от нея.

Peace

По натам как ще го привлече отново тя, не знам...
В една от последните серии, когато Бехлюл е "много влюбен" в Нихал и двамата стоят, прегърнати на дивана,
Бихтер се навежда към тях и закопчава нейно, уж неволно, разкопчано копче,
при което Бехлюл (много странно) преглъща  tooth и то как преглъща smile3521

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 18:22 от izi_desire

# 562
  На приема не отиде от срам и защото ревността го побърква,реши да я заглуши с ново маце,а така и отчасти  ще накаже Бих,че го кара да се чувства така.
  Нихал да се владее,ами   Crazy,пак му звъни настоятелно,но той не отоговаря и тя  е много разочарована,до къщата не може да отиде,защото вече направо ще я изсели,а и като каква пак да го следи.В момента Бих и Нихал не могат да се сравняват,с едната има връзка и преживяа криза,другата всячески се опитва да го спечели,разликата е от земята до небето.

# 563

На мен не. Embarassed
  На мен пък сега ми е по-симпатична  Peace

Абе, не знам за вас, ама на Бешир определено му е по-симпатична.  Laughing

# 564
Абе, не знам за вас, ама на Бешир определено му е по-симпатична.  Laughing
Симпатична, симпатична - колко да му е симпатична... hahaha hahaha hahaha След 2-3 дни пак ще я забрави и ще въздиша по Нихал. Laughing Laughing Laughing

Може ли да ми кажете епизода, в който Бехлюл и Нихал спят за първи път заедно. Praynig

# 565
Здравейте много се очаровах от танца, който изиграха на годишнината си , но повече ми хареса музиката. Ако някой може да я намери или знае как се  казва да ми я прати ...... Simple Smile

# 566
Абе, не знам за вас, ама на Бешир определено му е по-симпатична.  Laughing
Симпатична, симпатична - колко да му е симпатична... hahaha hahaha hahaha След 2-3 дни пак ще я забрави и ще въздиша по Нихал. Laughing Laughing Laughing

Може ли да ми кажете епизода, в който Бехлюл и Нихал спят за първи път заедно. Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=-OoFo6VtKUk&feature=related

Snejka, 68 епизод - по средата на клипчето някъде.

# 567
http://www.youtube.com/watch?v=-OoFo6VtKUk&feature=related

Snejka, 68 епизод - по средата на клипчето някъде.
Благодаря.  bouquet  Аааа, то нямало много подробности. Grinning

Боже, Боже, и то милото споделя на Бихтер. Shocked

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 19:24 от Snejka

# 568
И аз благодаря за клипчето,и на мен ми беше интересно за първия път.  Peace
Ееее,на Английски си е друго нещо.  Whistling

# 569
Момичета, аз пък искам да защитя Бихтер!  С две думи- разбирам го момичето, бе! Не я оправдавам, но разбирам подбудите, реакциите ,а и мераците й  Embarassed.
Накратко, мисля, че Бихтер е съществото, с чието пристигане, идиличната и стерилна къща на аднановци се събуди и хората в нея започнаха да чувстват що е то любов, съперничество, омраза и т.н.
Когато се почувства като животно в клетка , в която съвсем самичка и самодоволно влезе, първият срещнат, който се поддаде на чара й, беше Бехлюл и ако не беше той, сигурна съм, че щеше да е някой друг. Затова и не считам, че в случая става въпрос за голяма любов...,а просто за тръпка от нещо различно, превърнала се в мания;за "начесване на крастата"; за спасителен пояс или по-скоро хлъзгава сламчица, за която Бихтер така и не може да се хване здраво.
Напоследък,Бихтер се приема за жертва на познатата схема  „прелъстена и изоставена“- с накърнена гордост , употребена и всичко останало. Момичето не е свикнало да губи ,бе хора, как няма да се ядосва и да вие на умряло?... А и е известно, че това, което бяга от теб ти става още по-сладко и желано и ти дава допълнителен хъс да го имаш...То пък поне друг да й беше натрил...носа, а то мухльо като чичовото... 
Освен това, няма как да не признаете, че Аднан  остана доста пощаден от Бихтер в създалата се ситуация...Свидетелство за това е фактът, че човечецът все още нищо не подозира...!
Не ми харесват обаче 2 неща у Бихтер:
1.Както знаем тя е млада,израснала под  контрола и последиците от  репутацията на мамчето жена, с мисия да се откъсне на всяка цена от пагубната обстановка. Е да де, ама уж-борбена, образована, с положение в обществото и т.н.Защо тогава реши да се спасява по най-лесния и удобен начин-с чичо Аднан? Защо не положи собствени усилия да постигне нещо в живота-нали е голямата работа...уж?!
2. Дразни ме и скоростната деградация на Бихтер.
В последните епизоди тревожността и безпомощността й все повече се засилват. Тя се отчайва още и още и залита от крайност в крайност, губи контрол и не се стреми да го крие.Определено е тръгнала по наклонената плоскост  (и знае това ),но  няма намерение да се връща. И колкото повече върви надолу, толкова повече се обезличава, за което много ме е яд...какво остана от гордата и респектираща господарка на къщата-една истерична, вечно мрънкаща и дебнеща втора Елиф...
Аднан...много бил изискан,изстрадал,щедър, любящ и т.н...Всичко това е вярно-вижте само колко гърла храни безвъзмездно човека и коли купува ,и дългове плаща и всичко това от добро сърце ...Но за мен в отношенията му с Бихтер,той си остава възрастен мъж, когото кризата на средната възраст здраво е разтресла и хормона го пере яко като тийнейджър...А по отношение на пословичната му доброта и т.н.-да, бе, да-нали видяхме що за стока е на няколко пъти...
Бехлюлчо...това хранениче с тежко детство, влажен поглед и 0 амбиции...Ами според мен то си е едно егоистче, което е свикнало да получава всичко наготово-парички, женички, снахички, това-онова...Ама като стане напечено и благополучието му бива застрашено...“Беж, Лиске , да бягаме!“.
Еднотипен, плитък и доста предвидим образ, който незнайно защо не иска да ми стане антипатичен!За мен той е само фонът, на който се разиграва душевната битка и падението на Бихтер!Не е способен и на половината от терзанията, мислите и чувствата които му приписват хората, но пък е  (беше) един симпатичен и свеж бохем!

Колкото до г-ца Дениз...за мен тя напомня за това, каква би била Бихтер след 20 години, в случай, че не беше имала куража да изживее тръпката с Бехлюл .
Нихал, бледото копие на Бихтер, ще я коментирам като й дойде реда и на нея да намаже!
Ами това е от мен ! Freak On A Leash изчезва!!!

Общи условия

Активация на акаунт