Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 33

• 55 023
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  Това за Идил не е ли старо вече?  newsm78
  Държанието на Бех е неговият начин да си я върне,а се видя какво сънува и иска тя в стаята му.
Ааа... радвам се тогава. Видях преди време в този форум, че мислят адашката на Идил за приятелката на Къванч. Затова...

# 601
 Държанието на Бех е неговият начин да си я върне,а се видя какво сънува и иска тя в стаята му.
За нея знаем, на него по-трудно му се хващат спатиите, но е адски самоуверен. Wink Е, пред чичо - не. Laughing
 Това за хващането на спатиите не го схванах? newsm78
  За пред чичо вече му трябва памперс  hahaha  Чувства се гузен,но определено това чувство отстъпва пред страха му да не разбере,че тогава направо му е бедна фантазията  #Crazy

# 602
 Това за хващането на спатиите не го схванах? newsm78
  За пред чичо вече му трябва памперс  hahaha
За спатиите - имах предвид, че е по-трудно разгадаем.
 hahaha hahaha hahaha

# 603
Цитат на: charovnica link=topic=568575.msg18071837#msg18071837 date=1299791098 [/quote
 Вярно е умница,но и  леко безскупулна,използва момичето  без да й мигне окото   Sick

Аз и не очаквам друго от нея.  tooth
Нихал или Бихтер?  
Естествено, че ще избере Бихтер Mr. Green

# 604
  Ако бяхме мъже сигурно щяхме лесно да го разгадаем,ама пусто не сме  hahaha/това в кръга на шегата/ Според мен  дори да се чудим какво иска чрез някакво негово действие,мимика,поглед или жест всичко се изяснява. Самоуверен е пред жените,ама когато трябва да постъпи като мъж /не в леглото/,леко го хваща липсата.
   Бихтер и тя как го издразни за огледалото-ще си го сложи в спалнята и той направо се побърка от ревност.Мисля,че ще се сбие с Нихат,заради нея и Хилми,който я тормози.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 23:23 от charovnica

# 605
Бехлюл е плейбой.Много обича жените ,казва им го и много му е тежко като ги зарязва.
Това е истината ,а не ирония
Със сигурност би плакал на гроба на всяка самоубила се заради него .
Той искрано съжелява и за това ,което  причини на Бихтер .
НО
Пак  би го сторил ,защото хората са РАЗЛИЧНИ и той е ТАКЪВ
Все едно да очакваме котката да стане куче
.Винаги е имало плейбои и светът би бил скучен без тях.
А ако имаш предвид ,че не само я е обичал,а е била специалната не е така и инстинктите му го показват  с отказа му да я спаси пред смъртта и
Това ,че ако има в живота му специална ,то тя е Нихал ще пусна едно клипче- доказателство след 3 мин

# 606
По какъв начин Бехлюл щеше да спаси Бихтер?

# 607
  silvia_maria-Да,видяхме колко му е тежко да зареже Елиф,че щеше и да се жени за нея  ooooh!
 Според  теб тя е специалната за него,за други -не,нали нямаше да се убеждаваме взаимно  Peace

# 608
Ако беше взел оръжието от ръцете й, като й говори как ще направи всичко заради нея, така или иначе чичо му щеше всичко да разбере. Но пак не му достигна смелост и само гледаше с насълзени очи, нищо нетипично за него. Аз отначало не го харесвах, та така и до края...

# 609
А Елиф тази объркана душа... съжалявам я. Душевните й терзания, сълзите, обидата която показа, когато й дадоха парите ... Когато забеляза Бех през прозореца се надяваше, че той ще влезе, но уви.. все още таи надежда и не може и на себе си да обясни какво прави с Хилми. Просто много бързо им се развиха отношенията, неочаквано и за нея самата. Мисля, че тя се надяваше на морална подкрепа от страна на Хилми и затова го потърси, в сметките й не влизаше и физическо отдаване.

# 610
  • sofia
Оставете я silvia_maria, няма да се откаже от идеята със спасението а небивалата любов на Бехлюл към Нихал... Wink Нихал според мен никак не припадна наистина - просто реши да види дали е истина това, което и надрънка Фидевс.

# 611
Ако беше взел оръжието от ръцете й, като й говори как ще направи всичко заради нея, така или иначе чичо му щеше всичко да разбере. Но пак не му достигна смелост и само гледаше с насълзени очи, нищо нетипично за него. Аз отначало не го харесвах, та така и до края...
  Много,много вярно ,той можеше да я спаси,но не го направи,факт и причините са обяснени много добре от Теичка
  С Хилми беше ясно какво ще стане,той отпреди си заяви мераците,виждаше се,че моралната подкрепа няма да се размине без физическа такава.
  Нихал припадна,за да привлече вниманието на Бех,подсъзнателно.Фирдевс само й показа едно от оръжията й,за да го задържи и спечели.

# 612

Да и каже твой съм  и животът ми е с теб

# 613

Да и каже твой съм  и животът ми е с теб
 Да й каже,че я обича много и че тя е всичко за него,че заедно ще се преборят за любовта си,а не да го признава на гроба й.

# 614
Бехлюл, отива в къщата уж за друго, а се натъква на Бихтер с пистолет в ръка.
Може би е шокиран и не знае какво да направи newsm78
Ако се опита да вземе пистолета, дали Бихтер няма да произведе изстрел при дръпването му?

Или просто се опитвам да го оправдая newsm78

Общи условия

Активация на акаунт