LaRedoute.fr - 193 - Всичко за поръчката!

• 48 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
А някой има ли отзиви за тази пума?

# 61
Честит празник, дами    bouquet

Hrissy, и аз се мъчих да им обесня, че изобщо не ме касае колко работа имат те. Аз искам да си получа пратката, за което съм си платила нужното (не че съм плащала нещо, но те пък от къде да знаят), а не да стои с дни в техния склад. Много им е калпава организацият, само едното име ги крепи...
Оплаках се  Mr. Green

П.П Някой чакаше тази маша, преса и т.н., може ли отзиви  Hug
Сега виждам че ние с теб сме от един квартал, така че явно е нормално Rolling Eyes Като цяло забелязвам че до тук често се случва да отлагат доставката за следващия ден, явно им е далече и гледат да съчетават курсовете Rolling Eyes Абсолютно съм съгласна с теб и независимо колко е срока за доставка от Ларедутв , не смятам за нормално пратките да престояват складовете им и най-вече да ми предлагат вместо да ми ги доставят да ходя аз до фоиса им да си ги взимам Whistling Все пак са куриерска фирма. Доколкото аз разбрах по договор с Ларедут са длъжни да извършат доставка в 10-дневен срок от предаване на пратката, в моят случай тези 10 дни минаха...И не е нормално от Ларедут пратката да се изпрати светкавично, а в София да престои 1 седмица (много повече от колкото е пътувала) ooooh!
И аз се оплаках Mr. Green

Моята поръчка е пристигнала в София на 18 февруари?!  ShockedТи за една седмица ревеш.. Да не те обезкуражавам де, дано по-бързо да си я получиш! ooooh!

# 62
Честит празник, дами   bouquet  bouquet  bouquet

Харесала съм тази триколка http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-garcon.aspx?productid=324 … e=1&pos=8_n_n за сина ми и се чудя дали ще ми я доставят, ако я поръчам  newsm78

Мога ли да платя с карта виза електрон на Алфа банк?
Поръчвала съм триколка, ето тазиhttp://www.laredoute.fr/vente-be-fun-mixte.aspx?productid=324190 … e=1&pos=4_n_n и си я получих без проблем.Пристигат разглобени в кашон, опитай, ако не ти я огражда, ще ти я изпратят...В този цвят ще е налична след 8 седмици.
За картата не мога да отговоря.

# 63
Получих си дългочакваната пратка от 11.02. дето беше заседнала в Будапеща  hahaha В нея е една рокля на "somewere " която май не е коментирана, сега не я откривам, лятна, дълга прелива от тъмно сиво- син към светло сиво син нюанс от 70%памук и 30%коприна...  smile3501   newsm47 newsm44   Страхотна е!!! Прекрасна прохладна материя, и с деликатна миризма на сено или на зеленина  Heart Eyes Другото е това сако с леопардовия мотив...ами и него не го откривам днес, много хъбава материя, водоотблъскваща, но сбъркана кройка  #Cussing out тясно в раменете, и от там на долу .....палатка, а е втален модел...абе отврат! Ще спирам фитнеса  Mr. Green

# 64
Вчера получих тази блузка,Л,но е голяма на мъжа ми.А палтото от същата марка,Л му е добре.
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-grand-v-imprime-facon-tato … rodsize=undefined

# 65
Честит празник, дами   bouquet  bouquet  bouquet

Харесала съм тази триколка http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-garcon.aspx?productid=324 … e=1&pos=8_n_n за сина ми и се чудя дали ще ми я доставят, ако я поръчам  newsm78

Мога ли да платя с карта виза електрон на Алфа банк?
Поръчвала съм триколка, ето тазиhttp://www.laredoute.fr/vente-be-fun-mixte.aspx?productid=324190 … e=1&pos=4_n_n и си я получих без проблем.Пристигат разглобени в кашон, опитай, ако не ти я огражда, ще ти я изпратят...В този цвят ще е налична след 8 седмици.
За картата не мога да отговоря.
        Иаз съм получавала триколки без проблем, щом не ти вади оранжавото съобшение че не се доставая , всичко е ОК                                                        Честит празник на всички!

# 66
tаnka80, Vul4ica, благодаря   bouquet

# 67
Аз ги получих, комбинация от естествена и изкуствена кожа. Произведени са във Виетнам на етикетчето пише, че стелката е 25,5 см. но аз я измервам 25см.
На мен ми харесват за тези пари са супер. Peace

Честит празник мили мами! Нека хората, които обичате ви правят щастливи и винаги специални! smile3525

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:41 от tinkarbel

# 68
Здравейте, отдавна не съм поръчвала и да ви питам, има ли шанс това да го намаля още?
Пробвах разни кодове за prix vert и не само. Единствено хваща някой подарък или безплатна доставка. Помня, че преди съм ползвала намаления в проценти или евро, а сега нещо не се получава.
Мерси!   bouquet

# 69
интересуваме на тези адидаски 27 номер стелката а и дали си отговарят  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-lk-trainer-4-bebe.aspx?pro … mp;pos=2_n_adidas

# 70
Здравейте, отдавна не съм поръчвала и да ви питам, има ли шанс това да го намаля още?
Пробвах разни кодове за prix vert и не само. Единствено хваща някой подарък или безплатна доставка. Помня, че преди съм ползвала намаления в проценти или евро, а сега нещо не се получава.
Мерси!   bouquet
Няма да можеш да го намалиш защото е от албанският сектор а той не се повлиява от кодове.
- Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове. - цитат от първа страница на темата за кодове

# 71
Мерси!   bouquet
Няма да можеш да го намалиш защото е от албанският сектор а той не се повлиява от кодове.
- Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове. - цитат от първа страница на темата за кодове

Мерси, вярно, че така беше, личи си, че не съм поръчвала отдавна.  Hug

# 72
Честит празник!   bouquet
Искам да попитам наскоро някой чакаше тази рокля отговаря ли си на номера   http://www.laredoute.fr/vente-robe-smockee-bebe-fille.aspx?produ … rodsize=undefined

# 73
Аз ги получих, комбинация от естествена и изкуствена кожа. Произведени са във Виетнам на етикетчето пише, че стелката е 25,5 см. но аз я измервам 25см.
На мен ми харесват за тези пари са супер. Peace

Честит празник мили мами! Нека хората, които обичате ви правят щастливи и винаги специални! smile3525
Ами аз ги поръчах  Embarassed. Мъжото може да ме убие, ама днес е 8-ми  Mr. Green. Може ли реална снимка евентуално  Praynig

# 74
Мацки тази рокля,която една мила девойка похвали,наистина е много приятна.Дължина до коляното.Материята е мека,нехлъзгава,предполагам с чорапогащник ще лепи,приятна на допир.
Аз си взех 36 р-р,като гъзеца ми клони към 38,даже 40 с тез евтини лидълски шоколади .Добре ми е.Леко ми е хлабава в бюста,но бива.

а на елоската момичешка рокля по етикет пише 170,аз съм я купувала за 162 ръст и леко ми опъва на гърдите.36 нося горно.
Иначе не е лоша за домашна къса рокля,но повече от 2 Е не струва.

Имаше и една елоска блузка-Liquette   червена,много ми харесва-червеното е плътен наситен цвят,цветенцата са щампи,приятни.Свежа и ще си я нося с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт